2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Her dr bir olmuyor ama bu hafta da aslında erken daha karıştırmış falan olabilir mi ? bu gittiğimde girmeden önce sor istersen. Bi riskin var mıydı?
Yok hiçbir sorun yoktu. herşey gayet yolunda dedi. Bebek biraz önden gidiyor. Çarşamba gittiğimde ultrasona göre 30 haftalıkti. İki hafta sonra 32 olur herhalde. onun için istemiş olabilir mi?

Yok hiçbir sorun yoktu. herşey gayet yolunda dedi. Bebek biraz önden gidiyor. Çarşamba gittiğimde ultrasona göre 30 haftalıkti. İki hafta sonra 32 olur herhalde. onun için istemiş olabilir mi?

32 çok erken değil yine dr prosedürü böyledir belki. Ben bu hafta gireceksin diye hesapladım

benim normalde 60-70 arasıydı nabzım. Şimdi 80-90 arası çıkıyor. Ama gerçekten çarpıntı hissi çok yoruyor bazen. Bence sen yine de ihmal etme

Kızlar kontrolü 2 haftada 1 e düşen var mı? Yoksa doktor bir sonraki randevularınızı yine aylık olarak mı takip edecek?
ben bu hafta gittim 29da yani 32de gelirsin tekrar dedi.şuanda aşağı yukarı 1 ay oluyor.belki ondan sonra 2 hafta ya düşürür.

Arkadaşlar bebisimin kiyafetlerini cantasinu kendim hazirlayacak gibi duruyorum. o yüzden haftasonları yavaş yavaş bisiler yapicam bu akşam kıyafetlerinin bir kısmını yıkayım diyorum. 30 derece de mı yıkamak gerekir 60 mı sizce ? birde bazılarında beyaz tulum ama üzerinde kırmızı minik ugurbocekleri var bunlar beyazları boyar mı bilemedim. Son soru kurutma makinasında mı kurutsam yoksa asıp rüzgarda mı kurutsam napsam :)

Bilmiyorum ki canım. Ben çarşamba günü gittim kontrole iki hafta sonra gel nstye bağlayalim dedi. Sana da nst falan dedi mi?
Ben yarın gideceğim kısmetse. Sana haber ederim yarın ne derse. Ancak benim doktorum bir sıkıntı görmez ise 37 .hafta nstye bağlıyor diye biliyorum. Bir kere nst sesini sormuştum bu nedir diye. nst sesi, 37. hafta başlayacağız bunlar için erken demişti bana :)

Aynen öyle canım.

Kendi sorunun cevabını kendin vermişsin 32 de başlıyorlar genelde nst ye

Ama daha öncesi de olabilir panik yapmayin:)

Güzel sorular sormuşsun ferayegul kardesim:)

Takipteyim:)

32 den sonra iki haftada bir çağıracağım dedi doktor
Nst durumu ise kızımda 34 .haftada te bir defa almışlardi beni
Ama bazı kişileri sürekli sokuyorlar sıkıntılı durumlarda

İyi edersin canım hepsi birde zor oluyor
40 derece yıka ortak nokta:)))
Tam emin değilim ama
Kırmızı boya akıtanilir canım riske atma onu tek at

Kİzlarrr şeker yükleme testi normal sonucu kac olmali bnmkisini anlayanlar bakabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…