Yüksek cikmis canm ya doktoruma gönderdim dahiliye bolumune git yüksek cikmis dedi
Doktora göre değişiyor herhalde.Ben yarın gideceğim kısmetse. Sana haber ederim yarın ne derse. Ancak benim doktorum bir sıkıntı görmez ise 37 .hafta nstye bağlıyor diye biliyorum. Bir kere nst sesini sormuştum bu nedir diye. nst sesi, 37. hafta başlayacağız bunlar için erken demişti bana :)
Benim ki ultrasona göre önde zaten. İki hafta sonra 32 olacak doktora göre. O zaman normaldir herhalde. Sağol yesoşAynen öyle canım.
Kendi sorunun cevabını kendin vermişsin 32 de başlıyorlar genelde nst ye
Ama daha öncesi de olabilir panik yapmayin:)
İnsallah canm bnm ya cok saolcanım korkma hiç sadece bundan sonra dikkat etmen gerekiyor
tatlı hamur işi pasta börek ıvır zıvır kesinlikle yok meyveyi de abartma inşallah sıkıntı olmaz
Allah korusun şu an sıkıntı yok. İnşallah hiçbirimiz de hiçbir zaman olmaz. Aminn32 den sonra iki haftada bir çağıracağım dedi doktor
Nst durumu ise kızımda 34 .haftada te bir defa almışlardi beni
Ama bazı kişileri sürekli sokuyorlar sıkıntılı durumlarda
kızlar yaa çok fenayım ben.. iki gündür hemoroidim dışarı çıkmış ve aferdersiniz böle meme gibi bişi şişmiş acıyor da napcam ben yaaa doktora gitsem muayene ile mi bakıyo acaba yaaa ben vajinal muayene olurken bile terler boşaltan biriyim napsam ki bilemedim .bayada acımaya başladı offffff yaaaaa
Bu durumukızlar yaa çok fenayım ben.. iki gündür hemoroidim dışarı çıkmış ve aferdersiniz böle meme gibi bişi şişmiş acıyor da napcam ben yaaa doktora gitsem muayene ile mi bakıyo acaba yaaa ben vajinal muayene olurken bile terler boşaltan biriyim napsam ki bilemedim .bayada acımaya başladı offffff yaaaaa
Teşekkürler canım :)İyi edersin canım hepsi birde zor oluyor
40 derece yıka ortak nokta:)))
Tam emin değilim ama
Kırmızı boya akıtanilir canım riske atma onu tek at
Evet internetten akıl etmedim doğru diyorsun canim o zaman gelsin patiklerBende intetnetten izleyerk ogrendim biri gosterseydi bikardi kovardi tekrar tekrar en iyisi internet surekli geri alip duruyorum
Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar ben DECAVIT kullanıyordum ancak bitti yine aynısını mı alsam kararsız kaldım. Birde Kalsiyum için bir hap kullanıyor musunuz :)
Onceden benmde oyleydi ameliyattan beri insanlari kabul etmiorum. Hep onlar mi bana gelicek napiim yaniOh ne güzel sanırım benim hatam da bu oldu. Artık adam ne olsa altından kalkabileceğimi düşünüyor. Elinden gelse misafirsiz günümüz olmayacak valla bir senedir evliyim misafirden bıktım. Her hafta illa ki birileri oluyor. Misafirsiz günüm yok
Bana 2 haftada bir gel bile demedi vallaYahu benden başka kimseye nst denilmedi mi? Niye nst istedi ki doktor. Bu nst sancı ölçmek için değil miydi?
Canim ben hastane cikis setini 30 da yikadim. Kurutmaya atmadim disari da asmadim. Evde kuruttum. Beyaz tulumdaki o kirmizi nokta boyayacak olsa onu o beyaza yapmazlardi die dusunuorum ben ama bilemedimArkadaşlar bebisimin kiyafetlerini cantasinu kendim hazirlayacak gibi duruyorum. o yüzden haftasonları yavaş yavaş bisiler yapicam bu akşam kıyafetlerinin bir kısmını yıkayım diyorum. 30 derece de mı yıkamak gerekir 60 mı sizce ? birde bazılarında beyaz tulum ama üzerinde kırmızı minik ugurbocekleri var bunlar beyazları boyar mı bilemedim. Son soru kurutma makinasında mı kurutsam yoksa asıp rüzgarda mı kurutsam napsam :)
Canim buyuk bi meme mi yoksa kucuk mu. Bana kalirsa doktora git. Evet secdede muayene eder. Ama buyuk bi meme diilse kadindogum doktoruna sor. Bana fitil ve krem vermisti gebelikte kullanilandan. Basta kullanmaya baslarsan fitil toparlayabilirkızlar yaa çok fenayım ben.. iki gündür hemoroidim dışarı çıkmış ve aferdersiniz böle meme gibi bişi şişmiş acıyor da napcam ben yaaa doktora gitsem muayene ile mi bakıyo acaba yaaa ben vajinal muayene olurken bile terler boşaltan biriyim napsam ki bilemedim .bayada acımaya başladı offffff yaaaaa
Hahaha bildiğin vitamin hapı canım folik asit demir magnezyum çinko hepsinden kokteyl yapmışlarBana vermedi doktorum yaaaaaaaaa aaa
Bu gidişimde yine sorayim:)
Devlete gitcem bugün ama.kendi doktorum karar versin :)
Çok mantıklı canım ama bir sürü kıyafeti heba etmiyim önce bulasma ihtimali olan kıyafeti bir feda edebileceğim beyaz zibinla atıp deneyim baktım birşey olmuyor ohoo sonra hepbirlikte atarım. Bende 60ta yıkayıp yıkamamak arasında kalmıştım hani ölsün mikroplar mantigiOnceden benmde oyleydi ameliyattan beri insanlari kabul etmiorum. Hep onlar mi bana gelicek napiim yani
Bana 2 haftada bir gel bile demedi valla
Canim ben hastane cikis setini 30 da yikadim. Kurutmaya atmadim disari da asmadim. Evde kuruttum. Beyaz tulumdaki o kirmizi nokta boyayacak olsa onu o beyaza yapmazlardi die dusunuorum ben ama bilemedim
Canim buyuk bi meme mi yoksa kucuk mu. Bana kalirsa doktora git. Evet secdede muayene eder. Ama buyuk bi meme diilse kadindogum doktoruna sor. Bana fitil ve krem vermisti gebelikte kullanilandan. Basta kullanmaya baslarsan fitil toparlayabilir
Okurken sinir oldum resmen erkekler niye böyle bende hala çözemedim eşimden memnunum Allah var şükür ama basen düşüncesiz davranıyor evdeyim hastayım gözümü açamadım bana diyo evi topla evi topla ya yapabilsem sen demeden yaparım dimi ben erkekler isteKızlar sizin koca yine iyiymiş . Gebeliğimin başından beri o kadar dert , sıkıntı yaşamama rağmen bir kez bile of demedim . Ne kendimi Naz’a çektim , ne ben ay hamileyim yapamam , edemem dedim .
Tatile de gittik dağ , bayır gezdik . Denize de gittik . Evimin bütün işini de yaptım . Yemek , temizlik , alışveriş hepsini hallettim . Bu arada memurum işe de geldim . Geçen kahvaltı hazırlarken çok yoruldum , daha önce de yazmıştım bu ara nabzım çok hızlı , çarpıntım var diye. Mutfak masasına oturdum , derin derin nefes almaya çalışıyorum . Adam geldi ve bana dedi ki ne yani şimdi kahvaltı hazırladın diye yoruldun mu ?
İnan’ın o an insanlar nasıl katil oluyor anladım . Gözüm döndü , elimde bıçak filan olsa kesin saplardım . Ulan bir gün sana naz yapmamışım , bir gün gebeyim halledemem dememişim . Bu nasıl bir düşüncesizlik , niye yorulmuşum ? 7 aylık hamile olduğumdan olabilir mi dedim . Sustu , kaldı ama yine de ben çok kırıldım .
Emin’im hepiniz aynı şeyi diyeceksiniz biliyorum suç bende , böyle alıştırmamam lazımdı ama İnan’ın bir çok şeyi onun için değil kendim için ve bebek için yapıyorum . Yemek , temizlik vs . Keşke bizde bölünerek çoğalsak , şu erkeklere hiç ihtiyacımız olmasa .
60 da yikadiktan sonra yalnizca mikroplar olmez bence. Sende kalp krizinden hik hik deyip gidersinÇok mantıklı canım ama bir sürü kıyafeti heba etmiyim önce bulasma ihtimali olan kıyafeti bir feda edebileceğim beyaz zibinla atıp deneyim baktım birşey olmuyor ohoo sonra hepbirlikte atarım. Bende 60ta yıkayıp yıkamamak arasında kalmıştım hani ölsün mikroplar mantigi
iyi ki sormusum60 da yikadiktan sonra yalnizca mikroplar olmez bence. Sende kalp krizinden hik hik deyip gidersin. Iclerindeki talimatlarda genelde 30 yazar
Ben onu kullanıyorum. Sağlık ocağında ki hemşire doğuma kadar hatta doğumdan sonra da bittikce gel al dedi. Doğumdan sonra da belli bir süre toparlanmak için kullanman falan gerek dedi. Ama kalsiyum için birşey kullanmıyorum.Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar ben DECAVIT kullanıyordum ancak bitti yine aynısını mı alsam kararsız kaldım. Birde Kalsiyum için bir hap kullanıyor musunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?