2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yüksek cikmis canm ya doktoruma gönderdim dahiliye bolumune git yüksek cikmis dedi

canım korkma hiç sadece bundan sonra dikkat etmen gerekiyor

tatlı hamur işi pasta börek ıvır zıvır kesinlikle yok meyveyi de abartma inşallah sıkıntı olmaz

Doktora göre değişiyor herhalde.

Aynen öyle canım.

Kendi sorunun cevabını kendin vermişsin 32 de başlıyorlar genelde nst ye

Ama daha öncesi de olabilir panik yapmayin:)
Benim ki ultrasona göre önde zaten. İki hafta sonra 32 olacak doktora göre. O zaman normaldir herhalde. Sağol yesoş

kızlar yaa çok fenayım ben.. iki gündür hemoroidim dışarı çıkmış ve aferdersiniz böle meme gibi bişi şişmiş acıyor da napcam ben yaaa doktora gitsem muayene ile mi bakıyo acaba yaaa ben vajinal muayene olurken bile terler boşaltan biriyim napsam ki bilemedim .bayada acımaya başladı offffff yaaaaa

canım hiç bekletme hemen git. ilerlemesin sonrası daha sıkıntı olur Allah korusun.

Bu durumu Oktivus yaşamıştı o sana bilgi verir inşallah. Rabbim yardımcın olsun çok zor bir durum olmalı. Rabbim şifa versin.

Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar ben DECAVIT kullanıyordum ancak bitti yine aynısını mı alsam kararsız kaldım. Birde Kalsiyum için bir hap kullanıyor musunuz :)

Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar ben DECAVIT kullanıyordum ancak bitti yine aynısını mı alsam kararsız kaldım. Birde Kalsiyum için bir hap kullanıyor musunuz :)

Bana vermedi doktorum yaaaaaaaaa aaa

Bu gidişimde yine sorayim:)

Devlete gitcem bugün ama.kendi doktorum karar versin :)

Onceden benmde oyleydi ameliyattan beri insanlari kabul etmiorum. Hep onlar mi bana gelicek napiim yani
Yahu benden başka kimseye nst denilmedi mi? Niye nst istedi ki doktor. Bu nst sancı ölçmek için değil miydi?
Bana 2 haftada bir gel bile demedi valla
Canim ben hastane cikis setini 30 da yikadim. Kurutmaya atmadim disari da asmadim. Evde kuruttum. Beyaz tulumdaki o kirmizi nokta boyayacak olsa onu o beyaza yapmazlardi die dusunuorum ben ama bilemedim

Canim buyuk bi meme mi yoksa kucuk mu. Bana kalirsa doktora git. Evet secdede muayene eder. Ama buyuk bi meme diilse kadindogum doktoruna sor. Bana fitil ve krem vermisti gebelikte kullanilandan. Basta kullanmaya baslarsan fitil toparlayabilir

Bana vermedi doktorum yaaaaaaaaa aaa

Bu gidişimde yine sorayim:)

Devlete gitcem bugün ama.kendi doktorum karar versin :)
Hahaha bildiğin vitamin hapı canım folik asit demir magnezyum çinko hepsinden kokteyl yapmışlar sor bakalım senin doktor ne diyecek her doktor da vermiyor bazısı gebelikte vitamin haplarina bile karşı

Çok mantıklı canım ama bir sürü kıyafeti heba etmiyim önce bulasma ihtimali olan kıyafeti bir feda edebileceğim beyaz zibinla atıp deneyim baktım birşey olmuyor ohoo sonra hepbirlikte atarım. Bende 60ta yıkayıp yıkamamak arasında kalmıştım hani ölsün mikroplar mantigi

Okurken sinir oldum resmen erkekler niye böyle bende hala çözemedim eşimden memnunum Allah var şükür ama basen düşüncesiz davranıyor evdeyim hastayım gözümü açamadım bana diyo evi topla evi topla ya yapabilsem sen demeden yaparım dimi ben erkekler iste

60 da yikadiktan sonra yalnizca mikroplar olmez bence. Sende kalp krizinden hik hik deyip gidersin. Iclerindeki talimatlarda genelde 30 yazar

60 da yikadiktan sonra yalnizca mikroplar olmez bence. Sende kalp krizinden hik hik deyip gidersin. Iclerindeki talimatlarda genelde 30 yazar
iyi ki sormusumbir yazida 60 da yıkayın diyordu da bir de kızlara sorayim dedim ama anladım ki bu işin oluru 30 hadi olsun 40 56 cm kiyafetleri çektirmeyim birde 46 cm.e hahahaha

Ben onu kullanıyorum. Sağlık ocağında ki hemşire doğuma kadar hatta doğumdan sonra da bittikce gel al dedi. Doğumdan sonra da belli bir süre toparlanmak için kullanman falan gerek dedi. Ama kalsiyum için birşey kullanmıyorum.

Benim de 100'den geriye sayımım başlamış ki

Tetanoz oldum bugün inşallah ağrı yapmaz. Kan ve idrar verdim miniğin kalbini dinledik :) bir de tartıldım 57 olmuşum çok hızlı kilo alıyorum 9kilo almışım bugüne kadar. Nasıl yapcaz bu işi bilemedim daha üç ay var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…