2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sağol cnm şimdi baktım içerisinde kalsiyumda varmış zaten :)

canım benim bende 10 kilo aldim 50 den 60 a çıktım biranda 2 kilo aldım nasıl oldu anlamadım öne doğru büyümüştü karnim ,yanlarda doldu şimdi toparlandı karnim 5 kilo daha alirim rahat
inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi

Doktorum herşeye dikkat eden bir insan sağolsun. Geçen gittiğimde hastaneye uzak bir durakta inmek zorunda kaldım. Randevu saatine de yetişmek için koştur koştur hastaneye gittim. O yüzden kasıklarima bir ağrı girmişti. Doktor da korktu sancın mı var rengin kaçmış falan dedi. Bende yok koştur koştur geldim o sebeple oldu dedim. Tedbir için istemiş olabilir diye düşündüm. Birde ultrasona göre iki hafta sonra 32 haftalık oluyor. Belki rutinler arasındadir. Sağlık olsun

İyi günler hanımlar,
28 haftalık hamileyim, erken doğum riskim var. Dua istiyorum sizden, Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah :)
Amin canım inşallah zamanında sağlıkla doğar bebeğin niye erken doğum riski neymiş ki allah bilir onu zamanında doğar inşallah moralini bozma

Kendimi hiç böyle görmemiştim iştahım da inanılmaz açık bu ara. İnşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza şimdiden doğumda acaba kaç kilo gider diye düşünmeye başladım. Kaç gidiyor ki acaba?

Belki bu sefer beni de alir
Valla bana kalsa 4 kilo cocuk 4 kilo suyu 4 kilo da esi aha sana 12 kilo. Bence ideal

Haha benm o halim bile fit olamaz 20 kilo falan giderse anca o zaman 7 ser kilodan hesaplasak of sahane
Duamız belli duyan belli. Çok çok çok aminn doğum anında Fit bir kadın olayım diye de dua edeceğim. Madem o an tüm dualar kabul oluyor bu fırsatı kaçırmamak lazım

Haha benm o halim bile fit olamaz 20 kilo falan giderse anca o zaman 7 ser kilodan hesaplasak of sahane
Oh suyundan da koysunlar
Duamız belli duyan belli. Çok çok çok aminn doğum anında Fit bir kadın olayım diye de dua edeceğim. Madem o an tüm dualar kabul oluyor bu fırsatı kaçırmamak lazım
süper fikirmiş bu

Kızlarrrrrrrrr

Bebetom 1 kilo.olmuş artık gururla aldığım kilonun 1 kilosu Bebek zatrn yeaaaee diyebileceğim :)

Boyu da 34 cm :)

Plesanta rahim ağzını kapatmiyor dedi biraz üste çıkmış neyseki zamanla daha da çıkar inşallah

Bebetomun beynindeki kisti de duruyor ama 30 hafta civarı o da gidecek ınsallahhhh

Haberler bunlar

Artık yeme içmene özen göster bundan sonra bebeğin kilosu önemli bizim için dedi. Kuruyemiş mutlaka olsun özellikle ceviz dedi

Tam 32 olduğun an gel calısabilir raporu verelim dedi :)

Oy oy oy bir kilo mu olmuş bebeton maşallah subhanallah.
Kist geçecek o plesenta yukarı çıkacak işte o kadar inşallah.
Ne yiyeceğimiz hakkında bir şey söyledi mi canım cevizden başka?

Oy oy oy bir kilo mu olmuş bebeton maşallah subhanallah.
Kist geçecek o plesenta yukarı çıkacak işte o kadar inşallah.
Ne yiyeceğimiz hakkında bir şey söyledi mi canım cevizden başka?

Aynen canım inşallah inşallah :)

Valla kuruyemiş çok önemli dedi her gün mutlaka olsun dedi

Onun disinda bi şey demedi ama süt yoğurt peynir falan klasik bence zaten :)

Kiz valla cok mantikli bunu aklimda tutayim
Kız aman dikkat diyim 7şer kilodan hesaplıyım diyosun çocuk 7 kilo çıkarsa görürsün
Ben 3 er kilo seyapsam bana yeter cok da seyapmiim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…