Sağol cnm şimdi baktım içerisinde kalsiyumda varmış zaten :)Ben onu kullanıyorum. Sağlık ocağında ki hemşire doğuma kadar hatta doğumdan sonra da bittikce gel al dedi. Doğumdan sonra da belli bir süre toparlanmak için kullanman falan gerek dedi. Ama kalsiyum için birşey kullanmıyorum.
canım benim bende 10 kilo aldim 50 den 60 a çıktım biranda 2 kilo aldım nasıl oldu anlamadım öne doğru büyümüştü karnim ,yanlarda doldu şimdi toparlandı karnim 5 kilo daha alirim rahatBenim de 100'den geriye sayımım başlamış ki
Tetanoz oldum bugün inşallah ağrı yapmaz. Kan ve idrar verdim miniğin kalbini dinledik :) bir de tartıldım 57 olmuşum çok hızlı kilo alıyorum 9kilo almışım bugüne kadar. Nasıl yapcaz bu işi bilemedim daha üç ay var
Doktorum herşeye dikkat eden bir insan sağolsun. Geçen gittiğimde hastaneye uzak bir durakta inmek zorunda kaldım. Randevu saatine de yetişmek için koştur koştur hastaneye gittim. O yüzden kasıklarima bir ağrı girmişti. Doktor da korktu sancın mı var rengin kaçmış falan dedi. Bende yok koştur koştur geldim o sebeple oldu dedim. Tedbir için istemiş olabilir diye düşündüm. Birde ultrasona göre iki hafta sonra 32 haftalık oluyor. Belki rutinler arasındadir. Sağlık olsunOnceden benmde oyleydi ameliyattan beri insanlari kabul etmiorum. Hep onlar mi bana gelicek napiim yani
Bana 2 haftada bir gel bile demedi valla
Canim ben hastane cikis setini 30 da yikadim. Kurutmaya atmadim disari da asmadim. Evde kuruttum. Beyaz tulumdaki o kirmizi nokta boyayacak olsa onu o beyaza yapmazlardi die dusunuorum ben ama bilemedim
Canim buyuk bi meme mi yoksa kucuk mu. Bana kalirsa doktora git. Evet secdede muayene eder. Ama buyuk bi meme diilse kadindogum doktoruna sor. Bana fitil ve krem vermisti gebelikte kullanilandan. Basta kullanmaya baslarsan fitil toparlayabilir
Amin canım inşallah zamanında sağlıkla doğar bebeğin niye erken doğum riski neymiş ki allah bilir onu zamanında doğar inşallah moralini bozmaİyi günler hanımlar,
28 haftalık hamileyim, erken doğum riskim var. Dua istiyorum sizden, Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah :)
O zaman kullanmakta fayda var. Zaten sürekli kemiklerimiz oramiz buramiz ağrıyor.Sağol cnm şimdi baktım içerisinde kalsiyumda varmış zaten :)
Kendimi hiç böyle görmemiştimcanım benim bende 10 kilo aldim 50 den 60 a çıktım biranda 2 kilo aldım nasıl oldu anlamadım öne doğru büyümüştü karnim ,yanlarda doldu şimdi toparlandı karnim 5 kilo daha alirim rahat
inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi
Belki bu sefer beni de alirDoktorum herşeye dikkat eden bir insan sağolsun. Geçen gittiğimde hastaneye uzak bir durakta inmek zorunda kaldım. Randevu saatine de yetişmek için koştur koştur hastaneye gittim. O yüzden kasıklarima bir ağrı girmişti. Doktor da korktu sancın mı var rengin kaçmış falan dedi. Bende yok koştur koştur geldim o sebeple oldu dedim. Tedbir için istemiş olabilir diye düşündüm. Birde ultrasona göre iki hafta sonra 32 haftalık oluyor. Belki rutinler arasındadir. Sağlık olsun
Valla bana kalsa 4 kilo cocuk 4 kilo suyu 4 kilo da esi aha sana 12 kilo. Bence idealKendimi hiç böyle görmemiştimiştahım da inanılmaz açık bu ara. İnşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza şimdiden doğumda acaba kaç kilo gider diye düşünmeye başladım. Kaç gidiyor ki acaba?
Ay ağzın bal yesin canımmBelki bu sefer beni de alir
Valla bana kalsa 4 kilo cocuk 4 kilo suyu 4 kilo da esi aha sana 12 kilo. Bence ideal
Haha benm o halim bile fit olamazAy ağzın bal yesin canımmdüşünsene bir çıkıyoruz Doğumdan acayip fitiz
Ayol alsın kız. Nst hanımda tanışmış oluruzBelki bu sefer beni de alir
Valla bana kalsa 4 kilo cocuk 4 kilo suyu 4 kilo da esi aha sana 12 kilo. Bence ideal
Duamız belli duyan belli. Çok çok çok aminnHaha benm o halim bile fit olamaz20 kilo falan giderse anca o zaman 7 ser kilodan hesaplasak of sahane
Kız aman dikkat diyim 7şer kilodan hesaplıyım diyosun çocuk 7 kilo çıkarsa görürsünHaha benm o halim bile fit olamaz20 kilo falan giderse anca o zaman 7 ser kilodan hesaplasak of sahane
Oh suyundan da koysunlarHaha benm o halim bile fit olamaz20 kilo falan giderse anca o zaman 7 ser kilodan hesaplasak of sahane
süper fikirmiş buDuamız belli duyan belli. Çok çok çok aminndoğum anında Fit bir kadın olayım diye de dua edeceğim. Madem o an tüm dualar kabul oluyor bu fırsatı kaçırmamak lazım
Kızlarrrrrrrrr
Bebetom 1 kilo.olmuş artık gururla aldığım kilonun 1 kilosu Bebek zatrn yeaaaee diyebileceğimiz :)
Boyu da 34 cm :)
Plesanta rahim ağzını kapatmiyor dedi biraz üste çıkmış neyseki zamanla daha da çıkar inşallah
Bebetomun beynindeki kisti de duruyor ama 30 hafta civarı o da gidecek ınsallahhhh
Haberler bunlar
Artık yeme içmene özen göster bundan sonra bebeğin kilosu önemli bizim için dedi. Kuruyemiş mutlaka olsun özellikle ceviz dedi
Tam 32 olduğun an gel calısabilir raporu verelim dedi :)
benimki de vermiyor. Israrla soruyorum d vitamini kalsiyum diğer vitaminler... Sadece demir hapıBana vermedi doktorum yaaaaaaaaa aaa
Bu gidişimde yine sorayim:)
Devlete gitcem bugün ama.kendi doktorum karar versin :)
Oy oy oy bir kilo mu olmuş bebeton maşallah subhanallah.
Kist geçecek o plesenta yukarı çıkacak işte o kadar inşallah.
Ne yiyeceğimiz hakkında bir şey söyledi mi canım cevizden başka?
benimki de vermiyor. Israrla soruyorum d vitamini kalsiyum diğer vitaminler... Sadece demir hapı
Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar ben DECAVIT kullanıyordum ancak bitti yine aynısını mı alsam kararsız kaldım. Birde Kalsiyum için bir hap kullanıyor musunuz :)
Kiz valla cok mantikli bunu aklimda tutayimDuamız belli duyan belli. Çok çok çok aminndoğum anında Fit bir kadın olayım diye de dua edeceğim. Madem o an tüm dualar kabul oluyor bu fırsatı kaçırmamak lazım
Ben 3 er kilo seyapsam bana yeter cok da seyapmiim dimiKız aman dikkat diyim 7şer kilodan hesaplıyım diyosun çocuk 7 kilo çıkarsa görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?