2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Masallah canım bebişinw gözün aydın
Bir kilo grubuna sende hoşgeldin:))

Maşallah bebeğine de sana da. En yakın zamanda o kistde gidecek çok bal bir çocuk getireceksin inşallah dünyaya❤

Bende dün ikinci aşıyı oldum bütün gece kolum ağrıdı hala geçmedi

Bende dün ikinci aşıyı oldum bütün gece kolum ağrıdı hala geçmedi
Bende de hafif bir sızı var kendimi ağrımayacak diye telkin etmeye çalışıyorum canım. Üstüne buz koy dedi hemşire ya da dolapta soğuttuğun kolanya ile hafifçe sil sık sık dedi bi dene bakalım canım geçer inşallah

Arkadaşım 24 kiloyla doğuma girdi. Ne kadar gitti diye sordum doğumu yapıp eve döndüğünde hiç gitmemiş bebekte 4 kilo bu arada :) sonra yavaş yavaş 12 kilo gitmiş ama 12 hala duruyo tabii

Ben de dun 13.30 da vurdurmustum ikinci dozu. Allaha şukur ağrı yok. İlk dozdan sonra hemşire bana da elbisenin üzerinden buz koy demişti iyi geliyormus

Ooo maşallah kuzuna tosun olmuş tosun

Ben geçen doğum yapan eşimin is arkadaşına sordum 5 kilo gitti dedi çok az geldi bana yaaaa

Yarın da diğer tüm Arkadaslara sırasıyla soracağım:)

71 ile doğuma girmiştim eve gelir gelmez tartıldım 65 e düşmüştüm bir hafta sonra da 63
Ama o 63 yok mu baya yapışmıştı canım üstüme

Ben geçen doğum yapan eşimin is arkadaşına sordum 5 kilo gitti dedi çok az geldi bana yaaaa

Yarın da diğer tüm Arkadaslara sırasıyla soracağım:)
Benim 8 kilo gitmisti dogumdan bi haffta sonra tartildim 5 kilo yanlis hatirlio bence suyu plesantasi kani derken gervi benim kizim 4 kiloydu

Benim 8 kilo gitmisti dogumdan bi haffta sonra tartildim 5 kilo yanlis hatirlio bence suyu plesantasi kani derken gervi benim kizim 4 kiloydu

Veeeee eee Badekuti atağa geçti

8 diyorrrrrrrr

Ayyy inşallah sana cekerim:)

Hadi kızlar yapabilirsiniz 10 yok mu 10

Ya da @Dns90 un hesap 15 ya da 21 yok mu hahahahh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…