2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Iyi akşamlar kızçeler.. Doktor kontrolünden çıktık. Saat 3teydi randevum normalde bir saat beklemek durumunda kalıyoruz diye saat 4te gittik ama yine bir saat bekledik 5 buçuğa doğru girdik. Bir buçuk saat beklemişiz. Düşünün burası özel hastane.. Neyse bebiş iyi çok şükür, 1 kilo 35 cm olmuş. Bebekte bende iyiyim şükür ama Allahın mahmutbeyinin trafiğine girdik, tam 200 m.lik yolu 30 dakika da çıktık. Saat 6dan beri yoldayız ve annemler yakınlar hastaneye ulaşamıyoruz o kadar trafik var. Sinir hastası oldu ne bebişi ne sağlığı düşünüyoruz kafayı yiyeceğiz trafikten.. Ben bide annemler yakın olmak için halkalıya taşınmak istiyorum. Inanın anne için bile değmez o kadar o kadar trafik.. Çok sinirliyiz çok

Amin canım inşallah zamanında sağlıkla doğar bebeğin niye erken doğum riski neymiş ki allah bilir onu zamanında doğar inşallah moralini bozma
Servikal yetmezlik varmış 22.haftamda detaylı ultrasonda belli oldu zaten belirti veren bir rahatsızlık da değilmiş. Normalde iki yada üç kaybı olanlara erken haftalarda dikiş atılıyormuş ama benim ilk hamileliğim ve ileri hafta olduğu için dikişi riskli buldu doktor. İlaçlar ve istirahatle bu haftaya geldim çok şükür, riskli haftaları atlattıkça moralim daha da düzeliyor. Sağolun, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız.

Canım sizin eşler istisna bence, benim ki diyo ki evde doğur, muayeneye bile gitmeyelim, doğuma yakın bir kere gidelim. Zaten bebekte sende sağlıklısın, her ay her ay 100 tl vermeyelim falan. 110 tl olmuş bu arada o 10 tl bi koydu ki adama beklemek salonunda bebeğin giderlerinden başka bişeyi konuşmadı.

yesa Canım masaAllah oglusuna ben ne zaman görecem acaba 1 kilo olduğunu daha minnak geliyor bana 700gram oldu nerdeyse küçük hala gibi göbek kocaman ama
Kistte Allahin izniyle gecicek tabiki sen zatn farkindasn bilinclisin masaAllah evhamli değilsin hersey yolunda kesinlikle

Gözün aydın canım masalşah diyelim
Gitmiş olduğun hastaneyi merak ettim neyin nesi öyle kaç saat beklemişsiniz ya insan bir orada strese gidiyor sonra da trafikte bugün tüm enerjin gitmiştir

Benimde eşim çok rahat cok erken alışveriş için diyor acele etmeme gerek yokmuş
Ama sağlık konusunda verilen paraya bişey demez Allahtan
Ony dinlemicem tabiki haftaya gideceğim artık sırt bölgem bağırıyor ayakta cok kalma diye
Biran evvel halletmem gerek

Bence çok yanlış yapmışsın kuzum, sen onu düşündükçe kıymetini bilmiyor işte. Çoğu böyleler, gözlerine gözlerine sokacaksın hamileliğini de herşeye hazırlıklı olsunlar. Bide yaratılış gereği anlayamıyorlar hamilelik hallerinden. Kadar kıymet bileni dğşüneceksin yoksa böyle yaptıklarını görmüyorlar işte. Dediği gibi insana ağır geliyor sonra.

Canım her ilişkide bir taraf böyle oluyor sizde senin eşin olmuş ha tabi abartmamak lazım onlar sağlıklı olsun da değil 10tl daha çok gitsin. Ama benim de takıntılı olduğum noktalar var mesela 70 tl ye bile 10lu hastane çıkışları satiliyorken inat ettim kendi aldığım takımları giydiricem diye hastane çıkışı adı altında gereksiz para vermeyeceğim diye. Halbuki nelere nelere para gidiyor ama işte insan taktı mı takıyor.

Görürsün görürsün canım bi bakmissin kucağında 3 küsür kiloyla:)

Sağol canım Allaha Şükür korkum yok inanıyorum geçecek diye:)

Görürsün görürsün canım bi bakmissin kucağında 3 küsür kiloyla:)

Sağol canım Allaha Şükür korkum yok inanıyorum geçecek diye:)
Ayy öyle düşününce icimi heyecan kaplıyor canım zaman gecsede alsam kucağıma diyorum o zamanda geri sokmak isticem bunuda biliyorum annelik=delilik

canım benim hangi hastane gittigin hastane doktorun kim memnunmusun

canım benim hangi hastane gittigin hastane doktorun kim memnunmusun

iyi akşamlar canım aynen benim esimde erken daha dedi beni engelledi bende hiç acmadim konuyu içimden cok kizmistim iki ucgun gecti kasimda aliriz beyendiklerini dedi :)

]iyi akşamlar canım aynen benim esimde erken daha dedi beni engelledi bende hiç acmadim konuyu içimden cok kizmistim iki ucgun gecti kasimda aliriz beyendiklerini dedi :)[/QUOTE]

Kasımın ilk haftası git ozaman kaçırma:)senin doğumun ocak sonu gibi görünüyor canım
Biraz daha zamanın var benimkisi Aralık sonu az kaldı
Onları yıka ütüle fln son ana bırakmamak istiyorum ama erkeklerde o düsünce nerde onlara kalsa doğuma bir gün kala gidip alırlar düz mantık coğu

]iyi akşamlar canım aynen benim esimde erken daha dedi beni engelledi bende hiç acmadim konuyu içimden cok kizmistim iki ucgun gecti kasimda aliriz beyendiklerini dedi :)

Kasımın ilk haftası git ozaman kaçırma:)senin doğumun ocak sonu gibi görünüyor canım
Biraz daha zamanın var benimkisi Aralık sonu az kaldı
Onları yıka ütüle fln son ana bırakmamak istiyorum ama erkeklerde o düsünce nerde onlara kalsa doğuma bir gün kala gidip alırlar düz mantık coğu[/QUOTE]
canım yaa bugün magazalari dolastim bir bayanla konuştuk diyor ben 8 aylık doğum yaptim yani ne olacağımız belli değil inşallah vaktinde sağlıkla kucagimiza almak nasip olur..
benim 15 /20 si arasi olabilir dedi doktor sezeryan olduğu icin ... kasımın 10 da maaş hesaba yatıyor ozaman hallederiz inşallah alış verişi bugün minnak pijama aldım kizima :)

İnşallah bir denerım belki geçer bu arada 3. Aşının tarihi ne zamanalaka edilerek ben 6 ay sonra diye biliyorum bana bir yıl sonra dedi

Amin canım cümlemiz saglikla kucagimiza aliriz inşallah sende içini rahat tut bundan sonra da yolunda gider hamileliğin inşallah

sbeni sağlık ocağından hala aramıyorlar
sozde tahliller için arayacaklardı 28. haftada.. p.tesi ben arayım bari niye işlerini takip etmezler hic anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…