2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Herkese iyi aksamlar kizlar ben bugun doktordaydim seker yuklemesi yapmiyor bende uyuyorum doktora cunku tokluk sekerime baktı iyi dedi bide enfeksiyon cikti idrar yollarinda ve ilac vermicem dedi sirkeli su ile temizligini yaparsin haftada bir dedi de bisey olmaz dimi bu englfeksiyondan vaska enfeksiyonu olan varmi acaba varsa ne yaptilar kafama takiyorum da biraz

Doğumdan sonra kilodan bahsetmişsiniz ben de kendi deneyimimi yazayım:) ilk hamileliğimde toplam 14 kiloyla doğuma girdim, sezeryan oldum bir gece kaldım, eve geldim 5 kilo gitmişti, kızım 10 günlüktü toplam 10 kilo gitmişti:) kızım 5 aylıkken de hamileliğe başladığımdan 2 kilo daha zayıftım:)) emzirirken koştururken falan gidiyor kilolar yani:)) o yüzden kiloları hiçççç kafaya takmayın:))

Canim.yanlis sormussun. Enfeksiyonu olmayan var mi dicektin. Hepimizde oluo. Bol su ic ayaklari sicak tut. Taharete onem ver gerisi de takdiri ilahi artik. Artarsa doktor zaten ilac verir. Az ki vermemis

Dugune gittik bugun. Gumbur gumbur muzikte hic hareket etmeyen bebek smdi deli gibi hareket edio. Bi sorunmu var ki

Doktorunu çok sevdim ne güzel hemen ilaca başvurmuyor :) canım zaten çok yüksek bir enfeksiyon olsa verirdi sirkeli suyu uygula bana da ayiptir soylemesi koku oluyor dediğimde demişti inan tek yıkamada hic birsey kalmadi birde bol su içmelisin. Ama enfeksiyon çok fazlaysa tabi ilaç şart doktorun bakmıştır ona.

3. Doz 6 ay sonra
4 doz ondan 1 yıl sonra
5. Doz ondan 1 yıl sonra

Diye biliyorum canım ben
Bende öyle biliyorum canım ama bana bir yıl sonra dedi şaşırdım acaba ben mi yalnış hatırlıyorum diye ah ah öyle bir yere düştüm ki allaha emanet yaşıyoruz işte kaldığım yerde sağlıkçılar o kadar vurdum duymaz bilgisiz ki şaşırıyorum gerçekten türkiye gibisi yokmuş anladım

Canım çok çok su iç hoşaf falan ye üç beş gün yada bir hafta boyunca, yumuşak bir şekilde tuvalete çıkarsan gitgide geçer gibi geliyor. En azından ağrısı geçer.

iyi geceler kızlar ben kabızlık sorunumu armut yiyerek çözdüm kesin çözüm oldu bana sorunu olan denesin derim ... benim armut canım çelmişti meyer şifalıymış ilaç içmekten kurtuldum hamdolsun

Yesaaaa minnoşun kocaman olmuş, maşallah..benim de bugün randevum vardı, ortalama.aynı boy ve kiloyla gidiyor bizimkiler, 15 gün kadar fark var aramızda, bizimki de 1.350gr olmuş, tahminen seninki 15gün sonra 1.350yi bile geçer. Yalnız 3 aydır yüzünü göstermiyor hanımefendi, ama iyi haber bu ay 600gr almışım ve bunun 550grını kızım almış :*

İyi akşamlar kizlar şekeri yüksek cikan arkadaşlar diyet listesi verdimi doktor
Bana doktorum dahiliye ye git dedi ama dahiliyemi bakiyo şeker yuksekligine bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…