2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İyi akşamlar kizlar şekeri yüksek cikan arkadaşlar diyet listesi verdimi doktor
Bana doktorum dahiliye ye git dedi ama dahiliyemi bakiyo şeker yuksekligine bilgisi olan varmi
Ben bugün diyetisyene gittim kliniğe yani özel biz basladık hayırlısıyla ins faydasını görürüm

Gözün aydın canım masalşah diyelim
Gitmiş olduğun hastaneyi merak ettim neyin nesi öyle kaç saat beklemişsiniz ya insan bir orada strese gidiyor sonra da trafikte bugün tüm enerjin gitmiştir
Medipol mega hospital.. Sorma canım Sorma, eve geldiğimde Annemler telaşlandılar düşüp bayılıcam diye, hemen sofraya oturdum yemek yedikten sonra eşimde bende kendimize geldi. Annemler halkalıya hatrını sormak aklımıza geldi Ama o kadar bekledik diye neredeyse 45 dakika muayene de kaldık tabi son hastaydık onunda cesaretiyle

Aynen bende hiç hastane çıkışı almıyorum canım, zaten beğenmiyorum da hastane çıkışlarını. Baktım bide hamile kıyafetleri, gecelikleri çok pahalı. Sırf hamile giyimi diye. Bende kapitalizmle savaşıyorum elimden geldiğince.

canım benim hangi hastane gittigin hastane doktorun kim memnunmusun
Medipol mega hospital canım. Doktorum nagihan kaya. Memnunum bayada tavsiye ediyor bir doktor,. Aşırı yoğun yalnız cidden Aşırı. Ama benim bugün ikinci gidişim ve hatırladı beni şok oldum. Devlet hastanesi gibi yoğun bir hastane ama kadın beni hatırladı, özel hiçbir durumumda yok. Hoşuma gitti yani

İyi geceler kizlar. Dün yanlış bölüme yazmışım burayada yazmak istiyorum benim gibi sonucu çıkan varmı varsa ne yaptı?? şeker yuklemesi sonucum cikti. doktorum cok yuksek dedi ama internetten bakinca okadar abarti degil sanki. size de bir sorayim dedim. icecekten once 102 cikmis. 1.saatte 160 ve 2. saatte de 113 cikmis. sizce nasil ve diyet felan yapmam gerekirmi ?

Canımmmmmmmmmmm çok sağolasın

Senin de kızına maşallah maşallah maşallah

Yüzünün de görünen kısımları pek tatlı :)

Merhaba kızlar medipol mega hastanesinden bahsetmişsiniz ben de doğumda istanbula geleceğim. Hangi doktoru tavsiye edersiniz?? Nasıl bir hastane??

Günaydın kızlar ben çok fena hasta oldum ne ararsan var burun boğaz oksuruk

Limon karabiber bal zencefil c vitamini ne ek olarak var mı bir şeyler
Canım çok geçmiş olsun ıhlamuru unutma o da iyi gelir, bol su içmeye devam et, vücut hemen atsın hastalığı. Benim de boğazım şişecek gibi, dikkat ediyorum ama şu havalar bozuyor bizi..

sanki biraz yüksek canım normali aç karna 90 tok karna 140 diye biliyorum doktorun demişse bence sen doktorunu dinle dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…