2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar kanamayla uyandım ağrım yook bebek çok hareketli maşallah ama bu kanama neyin nesi ya

Günaydın kızlar kanamayla uyandım ağrım yook bebek çok hareketli maşallah ama bu kanama neyin nesi ya
canım benim de olmuştu. Benimki sebepsizdi. Tansiyonum çok ani düşmüştü belki ondan olabilir demişti doktorum. Devam ederse erken doğum belirtisi olabilir demişti. Mutlaka hemen doktora bir görün ama streste yapma kendine. Ben o kadar korktum ki bebiş hiç kıpırdamadı ben sakinleşene kadar

Benimde enfeksiyon var ondan galiba durdu çok şükür Allah zamanında kucağımıza versin inşallah çok kötü öyle şeyler ya

Günaydın kızlar ben çok fena hasta oldum ne ararsan var burun boğaz oksuruk

Limon karabiber bal zencefil c vitamini ne ek olarak var mı bir şeyler
Geceleri balli sut gun icindede zencefilli balli.ihlamurla atlattim ben. Cok gecmis olsun canim

Canim ihmal etme bi doktora gorun istersen

Günaydın kızlar ben çok fena hasta oldum ne ararsan var burun boğaz oksuruk

Limon karabiber bal zencefil c vitamini ne ek olarak var mı bir şeyler
geçmiş olsun canım su an bende öyleyim. ben ıhlamur zencefil zerdeçal tarçın karabiber çayı yapıp içiyorum. 1 su bardağını geçirmiyorum ama çok kotuysem bazen 2 bardak iciyorum ki bebeğe bir zararı olmasın sende bitki çaylarını içerken dikkatli ol canım

Canım mutlaka doktora git. Artık kanamanın olmaması gerektiği haftalardayız ilk üç ay normal sayılıyor genelde ama son üç aydasın. Riske atmaya değmez bir görün doktoruna. Yatak istirahati yap mutlaka çok geçmiş olsun.

Canım zerdeçal kullanmanı tavsiye etmem söktürücü özelliği var çünkü Allah korusun.

Geceleri balli sut gun icindede zencefilli balli.ihlamurla atlattim ben. Cok gecmis olsun canim

Canim ihmal etme bi doktora gorun istersen

gunaydin geçmiş olsun bir doktora görün canım

Çok sağolun kızlar gidiyim bir bakiyim ne diyecek hem içim rahatlar

No stres no üzüntü. Kalk güzelce kahvaltı yap hemen hastaneye git. Hamileyiz sonuçta. Başka bir can var canımızda normaldir bence kanama. inşallah bir sorun yoktur. Bak bebeğinde haraketliymış maşallah. hiç korkma.

Evet canım benim de yüklemede cok cıktı diyetisyene basladık ama yine doktorun bilir tabi iyisni

Evet canım ıhlamur içinde aynısını diyorlar ama başka türlü nasıl toparlayacağız ilaçta alamıyoruz. çok çok seyreltiyorum içerken bende
Canım ıhlamur kadın doğumcuların önerdiği bir bitki. Zerdeçal rahim kasılmalarını tetikliyor hatta adet göremeyenlere tavsiye edilir yoksa inanılmaz şifalı bir bitki ama bizim için şu an değil. Zencefil, ıhlamur, limon, tarçın baştacımız bu dönemde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…