2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar hastaneye geldik erken doğum riski var başka hastaneye sevk ettiler şimdi oraya gidecez dua edin lütfen sancılarım başladı çok kötüyüm
Stres yapmamaya çalış, geçici sancılar da olabilir.
Dualarım seninle, Allah yardımcın olsun

Benim kızım ne otururken ne yatarken ne iş yaparken hiç durmuyor artık yahu
Zıp Zıp olcak heralde

karnım dalga dalga geziyorum 2 gündür, enerjisi tavan sanırım
Maşallah kızına benim ki aksam 10 dane sabah 10 kadar çok rahatsız etmiyor ama ondan sonra başlıyor arartık ne iş yapıyorsa

Kızlar hepimiz biliyoruz artık doğum için kritik zamanlardayız. O yüzden kendimizi yormadan, zorlamadan yapmalıyız yapacaklarımızı. Mesela cam silmek bu haftalarda artık bizim yapacağımız iş değil. Yere eğilip silmek yine bizlik değil. Bırakın dağınık kalsın ev ya da camlar pis olsun silen kimse yoksa. Ne önemi var Allah aşkına canımızdaki candan kıymetli mi? Buraya siz temizlik yaptım, işte cam sildim vs yazınca benim burda içim gidiyor Allah'ım bir şey olmasın diye dua ediyorum. Kışlıklar çıkarılacakmış yazlıklar koyulacakmış eşiniz yardım etmiyorsa bırakın kalsın kendinizi lütfen sakının. Elbette olacak olan kendimizi pamuklara sarsak da olur ama tedbiri elimizden geldiğince alıp takdiri Allah'a bırakmalıyız. Misafir ağırlamak da ne mesela eğer zorlanıyorsak? Kırılan kırılsın. Biz ağırlanacak zamanlardayız kimse kusura bakmasın.
Hepimiz vaktinde sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi Allah'ın izniyle.

Günaydın kızlar ben çok fena hasta oldum ne ararsan var burun boğaz oksuruk

Limon karabiber bal zencefil c vitamini ne ek olarak var mı bir şeyler
canım benim geçmiş olsun inşallah çabuk atlatirsin ben hasta olduğumda bal zencefil süt ictim ucgunde gecti ustelik ben gripde olmuştum bogazla birlikte birde tarhana çorbası ictim ekstdan sıcak sıcak

Diyeceklerime tercüman oldun vallahi
Ağzına sağlık

Kızlar merhaba, Annem geldi şu an ebebekteyiz. Pempers 1 numara bez 156lısı 50 tl. Ben mi yanlış hesaplıyorum bilmiyorum ama 32 kuruşa geliyor çok ucuz değil mi? Alayım mı sizce? Alışveriş grubunda da paylaşıcam

Bu temizlik konusunda katılıyorum sana canım annelerimizin dikkat etmesi lazım artik ben saldım cayira biraz çünkü fazla dolaninça eğilip kalkınca sancim oluyor riske atmak istemiyorum o yüzden dikkat edin bütün anneler

Pampers premium care olmuyor canım 1 2 numara için premium.care tavsiye eden çok daha hassas ciltler ıcın mis

Ama 3 4 5 Pampers da olur demişlerdi

Yine de sen bilirsin belki öyle aman aman bi fark yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…