2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
En güzelini yapıyorsun canım işler elbet halledilir beklesin bir kenarda.

Canım bayadır yazacağım tutuyordum kendimi dayanamadım. Burda hepimiz birbirimizin yoldaşı olduk. Birimize bir şey olsa hepimizin içi cız ediyor. Allah bebeklerimizi bizi korusun inşallah.
Amin canım, ben de gördükçe temizlik yapanları için acıyor,
İlk aylarda temizlik yapıcam derken kanamam olmuştu, korkumdan bir saldım çayıra
Evlere şenlik
Eşim yaparsa temizleriz, yoksa kendimi yoramıcam dediğin gibi, bizden de bebişlerimizden de kıymetli değil

L Lilyumm_ canım şu Facebook’ta olduğu gibi kalp atıp muhteşem yapmak istedim ama kk da yok :)
Son 2 aydır eve yardımcı abla alıyorum . Kadın o kadar güzel temizliyor ki dipli köşeli , ev kirlenmiyor bile . Üstten süpürmek , silmek çok kolay oluyor . Beni en çok çamaşır asmak zorluyor . Makinem 9 kilo ıslanınca daha da ağır oluyor . Artık ıslak çamaşırları eşime taşıtıyorum ya o asıyor ya da ben .
Bir de yemek yapan olsa Allah ım nasıl makbule geçecek .
Gerçekten çok kritik zamanlara geldik . Benim doktorum da bu haftalardan sonra her an Doğum olabilir ona göre dikkat et dedi . Elimden geldiği kadar dikkat ediyorum . Hiçbir şey oğlumdan değerli değil .

Pampers premium care olmuyor canım 1 2 numara için premium.care tavsiye eden çok daha hassas ciltler ıcın mis

Ama 3 4 5 Pampers da olur demişlerdi

Yine de sen bilirsin belki öyle aman aman bi fark yoktur
Kuzum anlayamadım üç numara mı alayım? Öyleyse 5-9 kg yazıyor üç numaraya

Canim.yanlis sormussun. Enfeksiyonu olmayan var mi dicektin. Hepimizde oluo. Bol su ic ayaklari sicak tut. Taharete onem ver gerisi de takdiri ilahi artik. Artarsa doktor zaten ilac verir. Az ki vermemis
saol canim içime su serpildi valla

aynen canim sordum ilac vermicem dedi gulerek bende zaten akinti oluyodu oda test istedi çıkınca da sirkeli su ile vececegini soyledi icime su serpildi valla kizlar saolun ya iyiki varsiniz

Kuzum anlayamadım üç numara mı alayım? Öyleyse 5-9 kg yazıyor üç numaraya

Canım 1 ve 2 numara da alacaksın ama 2 çeşit var

1. Prima premium care

2. Pampers

Prima premium care daha hassasmis yeni doğunca düşük kilolar için bunu tavsiye ediyorlardı

Ama bebekler büyüyünce hassaslik da az alacağı için pampers da olur diyorlardi

Belki de bi fark yoktur emin değilim

Ben premium care 1 numarayı 35 kuruşa

2 numarayı 37 kuruşa almıştım

Pampers hiç almadim

Canımcım benimkinde Pampers premium care yazıyor ikisinin karışımı gibi ne yapayım ben?

Canım evim öyle dağılıyor ki inanamazsın annemler temizliği yaptı onlar gelemediği zaman eşim elinden geldiğince yapıyor aman diyorum kendime boş ver evlere şenlik takılıyoruz bizde

En iyisini yapıyorsun canım sakın kaldırma ıslak çamaşırları eşin taşısın hiçbir şey bizden ve bebeğimizden kıymetli değil bu arada kalplerini aldım ben

Haklısın valla dün sildiğim camlarin ardından sabah ağlayarak kalktım yataktan. Yapacak olan varsa uyarıyorum yapmayın. Gece ağrıdan uyuyamadim

Haklısın valla dün sildiğim camlarin ardından sabah ağlayarak kalktım yataktan. Yapacak olan varsa uyarıyorum yapmayın. Gece ağrıdan uyuyamadim
Sen dün öyle yazınca ben kendi kendime hamile kadının cam silmekle ne işi var deyip çok üzülmüştüm dua ettim hatta bir şey olmasın diye. Çünkü vücut ağırlık/ denge merkezimiz de değişti artık. Allah'ım korusun sana da bir şey olabilirdi. Bir daha kalkışma hiç boş ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…