2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ayy sağolasın Allah razı olsun. Hamile kaldığımdan beri değişik bir insan haline geldim. Titizlik hastası gibiyim resmen sorma. Başıma gelecek mi vardır nedir yerimde bir türlü duramiyorum. Ev temiz olmayınca uyku tutmuyor.

Kızlar bir sey soracagım hepinize ama sanırım yesa canım sen bu konuda baya bilgilisin. Ben eşimin yanında çalısıyorum ssk var. Şimdi 32. Haftada çalısabilir mi çalısamaz raporu alacagım bu ilk sorum. İkincisi hamilelikten önce 8 hamilelikten sonra 8 hafta mı ödüyor devlet yani ücretsiz izin olarak kullananlara ssk yı ödemiyor mu ya da max ne kadar süre ile ödüyor? Tesekkürler çok sordum bu kadar

Canım 2 seçenek var

32. Haftada calisamaz raporu al 8 hafta doğum öncesi kullanmis ol. 8 hafta da doğum sonrası kullan. Bu süre boyunca sigortan yatar

İkinci seçenek 32. Haftada calısabilir raporu al 37 ye kadar çalış 3 hafta doğum öncesi 13 hafta doğum sonrasına bırakmış ol. Yine 16 hafta sigorta yatar

Anneler genelde zor da olsa 2..yi seçmeyi çalışıyor bebekleri ile daha çok vakit geçirmek içi.n. ama sağlık durumu da önemli.

Merak etme canım doğum sonrası temizleyecek çok şey olacak azıcık kaldı ki hem

Saol canım o zaman ücretsiz izin kullandıgında işyeri yatırıyor ssk yı öyle mi

@Hayrosgiller canım senden haber var mı ?

Stres yapmamaya çalış, geçici sancılar da olabilir.
Dualarım seninle, Allah yardımcın olsun

Canım iğneyle serumla hemen müdahale ederler Allah'ın izniyle zamanında gelecek bebeğin. Dualarımız seninle

Canimsin insallah sancilari kontrol altina alir geciktirirler dogumu. Dualarim seninle

B Belkibiumut inşallah hemen geçecek. Biraz daha bekleyin bebiş. Allah yardımcın olsun

Canım iyi haberler olsun insaAllah

Canım üzme kendini inşallah zamanında gelicek bebişin. Allah yardımcın olsun .

Rabbim yardım etsin canım benim aklım kalbim duAm seninleeee rabbim yavrunu sana bağışlasın
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun inşallah
İlaç iğne ve serumla müdahale edecekler çok şükür acilmam yok ama nstde sancı var bizim kız birden acele etti galiba Rabbim bizleri ve evlatlarımızı korusun

Kızlar hastaneye geldik erken doğum riski var başka hastaneye sevk ettiler şimdi oraya gidecez dua edin lütfen sancılarım başladı çok kötüyüm

Canım aklına kötü şeylet getirme sonuçta evdw sancın yoktu psikolojik hastaneede olmuş olabilir
Serum ve iğnelerle önlerler Allahın izniyle
Dualarımız seninle

Sevindim iyi olmana , vaktiyle sağlıkla gelsin inşallah

Merak etme canım doğum sonrası temizleyecek çok şey olacak azıcık kaldı ki hem
Evet haklısın. Başta bebeğimin popişi olmak üzere çok şey var kurban olurum poposuna. Allah hepimize hayırlı günler nasip etsin İnşallah. Zamanında hayırlı ve kolay doğumlar, sağlıklı salih evlatlar nasip etsin❤❤❤

Kızlar bu temizleme pamukları ne oluyor yani temizleme mendili dısında pamuklar ne işe ayrıyor tecrübeli ya da bu konuda bilgili anneler?

Canım bayadır yazacağım tutuyordum kendimi dayanamadım. Burda hepimiz birbirimizin yoldaşı olduk. Birimize bir şey olsa hepimizin içi cız ediyor. Allah bebeklerimizi bizi korusun inşallah.
Bende ayni fikirdeyim canim sansimiza hep guzel kalpli insanlar var geubumuzda masallah gecen bisey arastiriyordum bi gruba girdim bol bol hakaret kavga ....alinan darilan....

deryali08 kurutma makinasi bir ev isin en elzem seymis gecen yil aldim resmen medeniyet oyle cok fonksiyonlu falan gerek yok ama bebek olduktan sonra daha cok ihtiyac olcak emin olun muhtesem bisey

Hadi ya bende çıkarıyım bitki çaylarımin arasından o zaman ne olur ne olmaz :)

Bende ayni fikirdeyim canim sansimiza hep guzel kalpli insanlar var geubumuzda masallah gecen bisey arastiriyordum bi gruba girdim bol bol hakaret kavga ....alinan darilan....
Gercekten öyle bugün bende öyle düşünüyordum çok güzel anneler le burda birbirimize destek oluyoruz grubumuzun anneleri hem kibar hem kalpleri temiz tam da annelere yakışan hareketler allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…