- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 31
Ayy sağolasın Allah razı olsun. Hamile kaldığımdan beri değişik bir insan haline geldim. Titizlik hastası gibiyim resmen sorma. Başıma gelecek mi vardır nedir yerimde bir türlü duramiyorum. Ev temiz olmayınca uyku tutmuyor.Sen dün öyle yazınca ben kendi kendime hamile kadının cam silmekle ne işi var deyip çok üzülmüştüm dua ettim hatta bir şey olmasın diye. Çünkü vücut ağırlık/ denge merkezimiz de değişti artık. Allah'ım korusun sana da bir şey olabilirdi. Bir daha kalkışma hiç boş ver canım
Cok gecmis olsun insallh kotu birsey olmadan ewine donersin bebegini gununde dogurursunKızlar hastaneye geldik erken doğum riski var başka hastaneye sevk ettiler şimdi oraya gidecez dua edin lütfen sancılarım başladı çok kötüyüm
Kızlar bir sey soracagım hepinize ama sanırımyesa canım sen bu konuda baya bilgilisin. Ben eşimin yanında çalısıyorum ssk var. Şimdi 32. Haftada çalısabilir mi çalısamaz raporu alacagım bu ilk sorum. İkincisi hamilelikten önce 8 hamilelikten sonra 8 hafta mı ödüyor devlet yani ücretsiz izin olarak kullananlara ssk yı ödemiyor mu ya da max ne kadar süre ile ödüyor? Tesekkürler çok sordum bu kadar
Merak etme canım doğum sonrası temizleyecek çok şey olacakAyy sağolasın Allah razı olsun. Hamile kaldığımdan beri değişik bir insan haline geldim. Titizlik hastası gibiyim resmen sorma. Başıma gelecek mi vardır nedir yerimde bir türlü duramiyorum. Ev temiz olmayınca uyku tutmuyor.
Saol canım o zaman ücretsiz izin kullandıgında işyeri yatırıyor ssk yı öyle miCanım 2 seçenek var
32. Haftada calisamaz raporu al 8 hafta doğum öncesi kullanmis ol. 8 hafta da doğum sonrası kullan. Bu süre boyunca sigortan yatar
İkinci seçenek 32. Haftada calısabilir raporu al 37 ye kadar çalış 3 hafta doğum öncesi 13 hafta doğum sonrasına bırakmış ol. Yine 16 hafta sigorta yatar
Anneler genelde zor da olsa 2..yi seçmeyi çalışıyor bebekleri ile daha çok vakit geçirmek içi.n. ama sağlık durumu da önemli.
Saol canım o zaman ücretsiz izin kullandıgında işyeri yatırıyor ssk yı öyle mi
@Hayrosgiller canım senden haber var mı ?
Stres yapmamaya çalış, geçici sancılar da olabilir.
Dualarım seninle, Allah yardımcın olsun
Canım iğneyle serumla hemen müdahale ederler Allah'ın izniyle zamanında gelecek bebeğin. Dualarımız seninle
Canimsin insallah sancilari kontrol altina alir geciktirirler dogumu. Dualarim seninle
B Belkibiumut inşallah hemen geçecek. Biraz daha bekleyin bebiş. Allah yardımcın olsun
Canım iyi haberler olsun insaAllah
Canım üzme kendini inşallah zamanında gelicek bebişin. Allah yardımcın olsun .
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun inşallahRabbim yardım etsin canım benim aklım kalbim duAm seninleeee rabbim yavrunu sana bağışlasın
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun inşallah
İlaç iğne ve serumla müdahale edecekler çok şükür acilmam yok ama nstde sancı var bizim kız birden acele etti galiba Rabbim bizleri ve evlatlarımızı korusun
Kızlar hastaneye geldik erken doğum riski var başka hastaneye sevk ettiler şimdi oraya gidecez dua edin lütfen sancılarım başladı çok kötüyüm
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun inşallah
İlaç iğne ve serumla müdahale edecekler çok şükür acilmam yok ama nstde sancı var bizim kız birden acele etti galiba Rabbim bizleri ve evlatlarımızı korusun
Evet haklısın. Başta bebeğimin popişi olmak üzere çok şey varMerak etme canım doğum sonrası temizleyecek çok şey olacakazıcık kaldı ki hem
Canım Allah yardımcın olsun inşallah bekleyecek daha güzel kızınÇok sağolun kızlar Allah razı olsun inşallah
Bende ayni fikirdeyim canim sansimiza hep guzel kalpli insanlar var geubumuzda masallah gecen bisey arastiriyordum bi gruba girdim bol bol hakaret kavga ....alinan darilan....Canım bayadır yazacağım tutuyordum kendimi dayanamadım. Burda hepimiz birbirimizin yoldaşı olduk. Birimize bir şey olsa hepimizin içi cız ediyor. Allah bebeklerimizi bizi korusun inşallah.
L Lilyumm_ canım şu Facebook’ta olduğu gibi kalp atıp muhteşem yapmak istedim ama kk da yok :)
Son 2 aydır eve yardımcı abla alıyorum . Kadın o kadar güzel temizliyor ki dipli köşeli , ev kirlenmiyor bile . Üstten süpürmek , silmek çok kolay oluyor . Beni en çok çamaşır asmak zorluyor . Makinem 9 kilo ıslanınca daha da ağır oluyor . Artık ıslak çamaşırları eşime taşıtıyorum ya o asıyor ya da ben .
Bir de yemek yapan olsa Allah ım nasıl makbule geçecek .
Gerçekten çok kritik zamanlara geldik . Benim doktorum da bu haftalardan sonra her an Doğum olabilir ona göre dikkat et dedi . Elimden geldiği kadar dikkat ediyorum . Hiçbir şey oğlumdan değerli değil .
Hangi sayfa solesene iki girip dalga gecelimBende ayni fikirdeyim canim sansimiza hep guzel kalpli insanlar var geubumuzda masallah gecen bisey arastiriyordum bi gruba girdim bol bol hakaret kavga ....alinan darilan....
Hadi ya bende çıkarıyım bitki çaylarımin arasından o zaman ne olur ne olmaz :)Canım ıhlamur kadın doğumcuların önerdiği bir bitki. Zerdeçal rahim kasılmalarını tetikliyor hatta adet göremeyenlere tavsiye edilir yoksa inanılmaz şifalı bir bitki ama bizim için şu an değil. Zencefil, ıhlamur, limon, tarçın baştacımız bu dönemde :)
Gercekten öyle bugün bende öyle düşünüyordum çok güzel anneler le burda birbirimize destek oluyoruz grubumuzun anneleri hem kibar hem kalpleri temiz tam da annelere yakışan hareketler allah hepimizin gönlüne göre verir inşallahBende ayni fikirdeyim canim sansimiza hep guzel kalpli insanlar var geubumuzda masallah gecen bisey arastiriyordum bi gruba girdim bol bol hakaret kavga ....alinan darilan....
Amin inşallah❤❤Gercekten öyle bugün bende öyle düşünüyordum çok güzel anneler le burda birbirimize destek oluyoruz grubumuzun anneleri hem kibar hem kalpleri temiz tam da annelere yakışan hareketler allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?