2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bu vakitten sonra çok dikkat edin ne olacağı hiç belli değil kendinizi yormayin üzmeyin
doğum çantanızı hazırlayın Allah hepimizin yardımcısı olsun sancılarım daha devam ediyor yatırdılar beni çok sıkılıyorum yataga bağlı olmaktan bakalım ne olacak

Canım benim dualarımız seninle. İnşallah zamanında doğacak çocuğun. bol bol dua et❤❤❤❤

@deryali08 kurutma makinasi bir ev isin en elzem seymis gecen yil aldim resmen medeniyet oyle cok fonksiyonlu falan gerek yok ama bebek olduktan sonra daha cok ihtiyac olcak emin olun muhtesem bisey
Canım kurutma makinesi araştırma aşamasındayım kışın balkonumda çamaşır durmuyor çünkü. Senin kullandığın hangi markaydı acaba? Oktivus hoover tavsiye etmişti o da listemde :)

İnşallah canım insan hastanede perişan oluyor ilaç içmekten başım ağrıyor
Tahmin edebiliyorum. O ortam insanın daha çok hasta hissetmesine neden oluyor ama yavrun için katlanacaksın. Lütfen herşeyin çok iyi olacağını düşün. O sancıları çekmek için daha iki buçuk üç ayın var senin

İnşallah canım insan hastanede perişan oluyor ilaç içmekten başım ağrıyor
Canım başının ağrısı geçer boş ver iyi olun da. Hastane psikolojisi kötü etkiliyor insanı ama bunu düşünmemeye çalış iyi düşüncelere odaklan minik kızın usluca dursun yerinde inşallah

Boaver dinlenme firsati gibi gor bunu. Kisa zamanda toparlicaksin insallah

Canim hicbisey olmayacak sagsalim evinize doneceksiniz hic takma ...dua ediyoruz bol bol

Kızlar mide yanması ve boğazımda resmen asit hissediyorum. Son zamanlarda artık acayip derecede olmaya başladı. Yıllardır reflü sıkıntısı olan bi insanım ama bu derece hiç yaşamamıştım. Süt içiyorum biraz rahatlatıyor. Ama ilaç olarak doktor bu durumu yaşayanlara ne veriyor? Sağlık ocağına gideceğim pazartesi. Onu da yazdırırım.

Reflü için gaviscon ya da rennie duo kullanılıyor canım. Geçmiş olsun.

İnşallah canım o kadar çok ilaç içtim ki alışkın değilim kafam zonkluyor sancılar yokluyor ara ara kızın keyfi yerinde çok şükür taklalar atıyor yaramaz

Boaver dinlenme firsati gibi gor bunu. Kisa zamanda toparlicaksin insallah

canım benim inşallah şimdi iyinsindir... vakti satinde gelir inşallah minigin... en önemlisi sağlığıyla kucağına almak nasıp olsun... canım iyi haberlerini aliriz inşallah

Yüzde yüz haklısın canım

Aynen kuzum bende öyleyim, eşimle benim düzensizliğim ve rahatlığım konusunda sürekli kavga ederim. Dünyanın en dağınık insanı olmaya adayım ama hamileliğimden beridir manyak gibi temizliğe sardım hemde kimyasallı temizliğe içim gidiyor. Ama kimyasal pek kullanmıyorum tabi o kadar da değil ama kurtlandım yani. Allah korusun canım. Eşim yalvarıyor temizliğe birini tutalım diye bende saf gibi hayır ben yapıcam kendi temizliğimi diyorum. Ama bırakıyorum bende artık kadın gelsin, hatta çocuk doğup düzenimizi oturtana kadar da gelsin

B Belkibiumut Canım benim çok geçmiş olsun şimdi okudum yazdıklarını. İyi yine ucuz atlatmışsınız dediğin gibi hepimizin dikkatli olması lazım demek ki doğum ihtimali ciddi ciddi olmaya başladı artık. Çok şükür ki kontrol altına alınmış..

Ben bu konu da kimseye de güvenemiyorum. Ya kız kardeşim falan evime geldiğinde bir iş yapsın ben arkasından tekrar o işi yapıyorum. Düşün ki eşim koltuğa otururken dua ediyorum Allah'm ne olur yavaş otursun da koltuğun yastığı bozulmasın ne olacak halim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…