- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Hahahaha hamilelik öncesinde yok muydu bunlar? Çok değişik yaa seninki fenaymış ben o kadar değilim ama saçma bir şekilde zevk almaya başladım temizlikten. Ama bırakıyorum bu geceden sonra, hem L Lilyumm_ un dediği gibi çok doğru hemde B Belkibiumut un yaşadığı şeyi görünce, resmen bizde olabilirdik yani. Demek şaka maka baya ilerledi hamilelik, benim bu akşam daha bi dank etti kafama..Ben bu konu da kimseye de güvenemiyorum. Ya kız kardeşim falan evime geldiğinde bir iş yapsın ben arkasından tekrar o işi yapıyorum. Düşün ki eşim koltuğa otururken dua ediyorum Allah'm ne olur yavaş otursun da koltuğun yastığı bozulmasınne olacak halim bilmiyorum
Bizim evde ben daginik kizim kocam ultra daginik bizim evi tahmin edersiniz artik yardima gelen abla gelecegi zaman kizmasin die hepimiz bir ev topluyoruz gormelisiniz aksi halde bize cok kiziyorBen bu konu da kimseye de güvenemiyorum. Ya kız kardeşim falan evime geldiğinde bir iş yapsın ben arkasından tekrar o işi yapıyorum. Düşün ki eşim koltuğa otururken dua ediyorum Allah'm ne olur yavaş otursun da koltuğun yastığı bozulmasınne olacak halim bilmiyorum
Oh güzel günlerde mutlulukla kullanın aldıklarını canım :) eşin eğitimden memnun kalmış mı? Kasımda da vardı sanırım uymadı bugünkü bizimkine.Gelelim bugünün haberlerine, eşim annemle beni e bebeğe bıraktı kendisi de babalık eğitimine gitti. Annemle aldıklarımızın fotosunu yarın alışveriş topiğine yüklerim. Yarın annemle kıyafetleri yıkayacağız inşallah. Kabataslak yazayım neler aldığımızı: Annem çok güzel bir tulum, emzik, 4 adet uzun kollu body, çoraplarını aldı. Bende bir tulum takımı, küvet takımını aldım (sünger hariç), biberon fırçası, deterjan, süt saklama poşetleri, şu meşhur alizenin puffy ipi, banyo havlusunu aldım.
Valla bende bugün tövbe dedim. Cam silmek gibi ağır işler yapmam daha.Hahahaha hamilelik öncesinde yok muydu bunlar? Çok değişik yaa seninki fenaymış ben o kadar değilim ama saçma bir şekilde zevk almaya başladım temizlikten. Ama bırakıyorum bu geceden sonra, hem L Lilyumm_ un dediği gibi çok doğru hemde B Belkibiumut un yaşadığı şeyi görünce, resmen bizde olabilirdik yani. Demek şaka maka baya ilerledi hamilelik, benim bu akşam daha bi dank etti kafama..
Ayol madem kadın tutunuz bir daha niye topluyorsunuz boşverBizim evde ben daginik kizim kocam ultra daginik bizim evi tahmin edersiniz artik yardima gelen abla gelecegi zaman kizmasin die hepimiz bir ev topluyoruz gormelisiniz aksi halde bize cok kiziyor
Kolay cikilmiyor canim evden kadin ev mi toplasin temizlik mi yapsin bi de ablamiz o bizim aileden biri kizim kapida karsilar sarilir oper yardim eder .....utum olur acil gelir gece gunduz demez isten gelse bike acil bir durum oldugunda eve büroya koşarAyol madem kadın tutunuz bir daha niye topluyorsunuz boşver
Sağ ol canım dediğim gibi bir şey belli değil ilaç alıyorum sancılar belden giriyor inşallah zamanını bekler kızım dua edelim birbirimizecanım benim inşallah şimdi iyinsindir... vakti satinde gelir inşallah minigin... en önemlisi sağlığıyla kucağına almak nasıp olsun... canım iyi haberlerini aliriz inşallah
Evet canım hiç bir şeyim yokken birden kanama yaşadım hatta normaldir durur dedim iki saat durmadı bir hastaneye gidiyim içim rahatlasin dedim ama sancılarım da başladı hemen yatırdılar sağ olsun doktor çok ilgili çok cici Allah razı olsunB Belkibiumut Canım benim çok geçmiş olsun şimdi okudum yazdıklarını. İyi yine ucuz atlatmışsınız dediğin gibi hepimizin dikkatli olması lazım demek ki doğum ihtimali ciddi ciddi olmaya başladı artık. Çok şükür ki kontrol altına alınmış..
Canım inan işle alakalı değil bence doktor öyle dedi kısmet herhalde yaşayacağım varmış ne diyelim çok şükür zamanında müdahale edildi inşallah bir sorun olmaz da yarın çıkarımHahahaha hamilelik öncesinde yok muydu bunlar? Çok değişik yaa seninki fenaymış ben o kadar değilim ama saçma bir şekilde zevk almaya başladım temizlikten. Ama bırakıyorum bu geceden sonra, hem L Lilyumm_ un dediği gibi çok doğru hemde B Belkibiumut un yaşadığı şeyi görünce, resmen bizde olabilirdik yani. Demek şaka maka baya ilerledi hamilelik, benim bu akşam daha bi dank etti kafama..
Canim ins vaktinde saglikla saglikli bir sekilde dunyaya gelir kuzucuk dualarim seninleKızlar bu vakitten sonra çok dikkat edin ne olacağı hiç belli değil kendinizi yormayin üzmeyin
doğum çantanızı hazırlayın Allah hepimizin yardımcısı olsun sancılarım daha devam ediyor yatırdılar beni çok sıkılıyorum yataga bağlı olmaktan bakalım ne olacak
Oh ne güzel. öyle güvenebileceğin bir insanın hayatında böyle bir konum da olması çok önemli tabi.Kolay cikilmiyor canim evden kadin ev mi toplasin temizlik mi yapsin bi de ablamiz o bizim aileden biri kizim kapida karsilar sarilir oper yardim eder .....utum olur acil gelir gece gunduz demez isten gelse bike acil bir durum oldugunda eve büroya koşar
Amiiinn canım hepimizde güzel günlerde kullanalım inşallah. Çok mırın kırın etti giderken ama çok zevk aldı. Bir de baya erkek gelmiş beklemiyordu. Geldi sizden iyi bakarız biz demeye başladıOh güzel günlerde mutlulukla kullanın aldıklarını canım :) eşin eğitimden memnun kalmış mı? Kasımda da vardı sanırım uymadı bugünkü bizimkine.
Amin canım Allah korumuş resmenEvet canım hiç bir şeyim yokken birden kanama yaşadım hatta normaldir durur dedim iki saat durmadı bir hastaneye gidiyim içim rahatlasin dedim ama sancılarım da başladı hemen yatırdılar sağ olsun doktor çok ilgili çok cici Allah razı olsun
Rabbim bizleri ve evlatlarımızı korusun inşallah
İnşallah canım benimC
Canım inan işle alakalı değil bence doktor öyle dedi kısmet herhalde yaşayacağım varmış ne diyelim çok şükür zamanında müdahale edildi inşallah bir sorun olmaz da yarın çıkarım
dualarimiz seninle.rabbim yaninizda olsun insalahSağ ol canım dediğim gibi bir şey belli değil ilaç alıyorum sancılar belden giriyor inşallah zamanını bekler kızım dua edelim birbirimize
Kızlar hastaneye geldik erken doğum riski var başka hastaneye sevk ettiler şimdi oraya gidecez dua edin lütfen sancılarım başladı çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?