2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Herkese merhaba kızlar, sizi biraz kıskandırayım Benim doktorumun kilom falan umrunda değil. Kadın ne tartıyor ne bişey. Ultrasondayken kilo konusunu açtık iki saat muhabbet ettik ama muhabbette ne, ben diyorum ki "1 aydır felaket iştahım açıldı çok tatlı yiyorum öncesinde hiç kilo almadım ama bu ay çok aldım diyorum." kadın diyor ki, "tıbbi olarak 24.haftadan sonra şekerle ilgili vücutta değişiklikler oluyor, tatlıya düşkün olman çok normal, ben hamileliğimde elimde tatlı kavanozuyla geziyordum diyor." Eşim bende ki toksoplazma problemimden dolayı salata yemediğime kızıyor salata yiyim istiyor neyse doktor diyor ki" kız senin eşin sen kilo alma diye mi salata ye diyor, sen dinleme onu salata yeme tatlı ye bol bol" diye espiri yapıyor ama hani insan der ki sen yine de tatlı yeme fazla dikkat et der. Kadının tek dediği "çok normal bende öyleydim, doktor olarak benim en başta yememem lazım ama tatlıya gömülmüştüm diyor" Şansıma bakın yaa iyi mi kötü mü anlamadım. Neyse açlık tokluk kan şekerime baktı tabi şeker yüklemesine gerek yok dedi ama tokluğum düşük çıktı diye bir kere yemek yedikten 1 saat sonra bir de çok tatlı yiyip ondan 1 saat sonra parmaktan şekerine baktır dedi bir değer aralığı yazdı, bu değerlerden farklı düşük çıkarsa diyetisyene gideceksin dedi. Bende şeker yüksek çıkınca diyet vermiyor musunuz dedim o da düşük çıkınca da veriyoruz, belki glikoz zehirlenmesi vardır sende dedi. Kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırma boşuna dedi ama kanama gibi bişey olunca hemen acile gidip o iğneyi yaptırmam gerekiyor. Bunlar dünün haberleriydi.

Gelelim bugünün haberlerine, eşim annemle beni e bebeğe bıraktı kendisi de babalık eğitimine gitti. Annemle aldıklarımızın fotosunu yarın alışveriş topiğine yüklerim. Yarın annemle kıyafetleri yıkayacağız inşallah. Kabataslak yazayım neler aldığımızı: Annem çok güzel bir tulum, emzik, 4 adet uzun kollu body, çoraplarını aldı. Bende bir tulum takımı, küvet takımını aldım (sünger hariç), biberon fırçası, deterjan, süt saklama poşetleri, şu meşhur alizenin puffy ipi, banyo havlusunu aldım.

Birde dün geceden şu bilgiyi vereyim hatta bu sabahtan. ya bebişin hareketleri uyandırdı beni ama böyle hareket yok. Ağrıdan değilde tekmeden kıvrandım resmen Allahımmm çoştu çocuk durmuyor sabahın 4ü müydü 5 miydi saati de göremedim kapkaranlıktı hava . İlk defa yaşadım bu kadarını. İnşallah bu kadar tekmeyi alışkanlık haline getirmez velet.

Hahahaha hamilelik öncesinde yok muydu bunlar? Çok değişik yaa seninki fenaymış ben o kadar değilim ama saçma bir şekilde zevk almaya başladım temizlikten. Ama bırakıyorum bu geceden sonra, hem L Lilyumm_ un dediği gibi çok doğru hemde B Belkibiumut un yaşadığı şeyi görünce, resmen bizde olabilirdik yani. Demek şaka maka baya ilerledi hamilelik, benim bu akşam daha bi dank etti kafama..

Bizim evde ben daginik kizim kocam ultra daginik bizim evi tahmin edersiniz artik yardima gelen abla gelecegi zaman kizmasin die hepimiz bir ev topluyoruz gormelisiniz aksi halde bize cok kiziyor

Oh güzel günlerde mutlulukla kullanın aldıklarını canım :) eşin eğitimden memnun kalmış mı? Kasımda da vardı sanırım uymadı bugünkü bizimkine.

Valla bende bugün tövbe dedim. Cam silmek gibi ağır işler yapmam daha.

Ayol madem kadın tutunuz bir daha niye topluyorsunuz boşver
Kolay cikilmiyor canim evden kadin ev mi toplasin temizlik mi yapsin bi de ablamiz o bizim aileden biri kizim kapida karsilar sarilir oper yardim eder .....utum olur acil gelir gece gunduz demez isten gelse bike acil bir durum oldugunda eve büroya koşar

canım benim inşallah şimdi iyinsindir... vakti satinde gelir inşallah minigin... en önemlisi sağlığıyla kucağına almak nasıp olsun... canım iyi haberlerini aliriz inşallah
Sağ ol canım dediğim gibi bir şey belli değil ilaç alıyorum sancılar belden giriyor inşallah zamanını bekler kızım dua edelim birbirimize

Evet canım hiç bir şeyim yokken birden kanama yaşadım hatta normaldir durur dedim iki saat durmadı bir hastaneye gidiyim içim rahatlasin dedim ama sancılarım da başladı hemen yatırdılar sağ olsun doktor çok ilgili çok cici Allah razı olsun
Rabbim bizleri ve evlatlarımızı korusun inşallah

C
Canım inan işle alakalı değil bence doktor öyle dedi kısmet herhalde yaşayacağım varmış ne diyelim çok şükür zamanında müdahale edildi inşallah bir sorun olmaz da yarın çıkarım

Canim ins vaktinde saglikla saglikli bir sekilde dunyaya gelir kuzucuk dualarim seninle

Oh ne güzel. öyle güvenebileceğin bir insanın hayatında böyle bir konum da olması çok önemli tabi.

Oh güzel günlerde mutlulukla kullanın aldıklarını canım :) eşin eğitimden memnun kalmış mı? Kasımda da vardı sanırım uymadı bugünkü bizimkine.
Amiiinn canım hepimizde güzel günlerde kullanalım inşallah. Çok mırın kırın etti giderken ama çok zevk aldı. Bir de baya erkek gelmiş beklemiyordu. Geldi sizden iyi bakarız biz demeye başladı Tavsiye ederiz kesinlikle..

Amin canım Allah korumuş resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…