2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sağ ol canım inşallah yalancı sancı nstde çıkar mı unuttum sormayı

Hiç yalancı sancı ile hastaneye gitmedim
Bana o zamanki doktorum banyo yap vücudun gevşer yalancı sancı ise geçer değilse zaten sancı devam eder demişti yada hafif spor yapmamı önermişti.
Hastanede misin hala ? Nst bağladılar mı ? Bebeğin şiddetli oynamaları nst çıkabiliyor 1-2 kez böyle olmuştı bana dr bebeğin hareketli bınlar önemli değil demişti.

Evet canım hastanedeyim sancim var az önce tekrar nstye bağladılar ama azalmış çok şükür hafiften devam ediyor ciğer geliştirici iğnemi oldum nidilata başladık 4 tane 20 dk arayla içtim simdi 4 saate bir icicem ama çok kötü baş ağrısı yapıyor belim bir yandan bebek bir yandan hopluyor Allah yardımcımız olsun ne diyelim çok şükür her halimize

Allah kolaylık versin canım. İnşallah hepimizin bebeği zamanında sağlıkla gelir

aynen canım Bebiş korkuttu seni yarına inşallah bir şeyin kalmaz. Hiç doğacak diye düşünme.
çok yorduysan falan kendini oda akıllı ol anne diye uyarıyordur
Bebeklerimiz çok şükür bugün doğsa yaşayacak fonksiyonda Allah’a emanetler sen güzelce yat dinlen hastane de olmak zevkli değildir ama eşine Naz yap falan keyif yap Bebito Doğunca totosuna vurursun

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gidiyordur hayırlısıyla atlatırsınız bu durumu inşallah

Arkadaşlar size durup dururken ağlama krizleri geliyor mu ben çok yaşıyorum bunu az öncede durup dururken uyuyacağım vakitte birden ağlamaya başladım ama görseniz ne ağlamak. Eşimde uyumuştu gittim uyanmasın diye lavaboda ağladım bir güzel geldim hayır durduk yere bebeğimde strese giriyor valla bu hormonlari napıcaz :/

yine kitaplara aldım size bahsettiğim kitabı kurcaladım biraz zaten önceden okumuştum baştan okumak işime gelmedi “hynpnoBirthing mangan yöntemi” adı
Bir kaç sayfayı paylaşayım dedim 37/38 den sonra yapabilirsiniz her hareketin yanımda ne için olduğu da yazıyor

Canım bana da arada oluyor ama su an hasta olduğum için eşim sarılsa Ağlıyorum ne yapabilirim senin için dese ağlıyorum :) hastalıktan gözüm yaşariyor diyorum :)

Evet canım ben de oluyor arada

Ayy ondan bende muzdaribim. Önce ki gün, gün boyunca ağladım. Aklıma gelen tüm ölmüşlerime bir ton göz yaşı döktüm. şimdi aklıma gelince gülüyorum. ne alaka diye

Ayy ondan bende muzdaribim. Önce ki gün, gün boyunca ağladım. Aklıma gelen tüm ölmüşlerime bir ton göz yaşı döktüm. şimdi aklıma gelince gülüyorum. ne alaka diye
yesa Tuana-ahmet K Kubraliiii
Iyi bari yalnız değilim artık eşim birşey derken şöyle başlıyor cümleye birşey diyeceğim ama ağlama

Su bir kaç kişiye cevap verme olayını bir türlü çözemedim ya çoklu alıntı mı diyoruz her seferinde

gecmis olsun canım. sende kuzun da sıkı sıkı tutunun birbjrinize. saglikli bir sekilde gecersiniz evinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…