2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

çok geçmiş olsun canım yaa nasıl oldun son durumun nedir?

Canım bana da arada oluyor ama su an hasta olduğum için eşim sarılsa Ağlıyorum ne yapabilirim senin için dese ağlıyorum :) hastalıktan gözüm yaşariyor diyorum :)
ben gülerken ağlamaya başlıyorum istemsiz olarak :) baya psikopata bağladım. İş yerinde falan öhö öhöm falan yapıp ayy gözümden yaş geldi çok güldüm deyip toparlamaya çalışıyorum

günaydın kızlar çarşambadan beri çok yoğundum. hepinizi çok merak ettim. buralarda hava çok güzeldi bayağı bir yaramazlık yaptım hatta bu sabah bile kahvaltıda arkadaşlar aradı yaylaya gidelim diye.. hazırlandım tam çıkarken portmanto aynasında kendime bir baktım. karnım burnumda yorgunluktan suratım bembeyaz gözler minicik kalmış.. napıyorum ben ya dedim. tuhaf oldum bebeğime acıdım eşimi yolladım çektim eşofmanları. bugün sadece dinleneceğim.
bu arada hava o kadar sıcak ki dün mayoyla sahilde dış çekim yaptı eşim. Allahımm su aygırı gibiyim suya giremedim belime kadar girdim çığırarak çıktım soğuktu ama eşim yüzdü :)

Canım bana da arada oluyor ama su an hasta olduğum için eşim sarılsa Ağlıyorum ne yapabilirim senin için dese ağlıyorum :) hastalıktan gözüm yaşariyor diyorum :)

ayy kıyamam çok tatlısın. çok geçmiş olsun neyin var maalesef kaçırdım hep olayları

ayy kıyamam çok tatlısın. çok geçmiş olsun neyin var maalesef kaçırdım hep olayları

Klasik soğuk algınlığı grip canım

Kafamı kaldiramiyorum oksuruk burun akıntısı gözlerde yanma baş ve kulak agrisi

Ayyyy amma yazdım yaaaaaa

Neyse inşallah geçer canım sabaha :)

Klasik soğuk algınlığı grip canım

Kafamı kaldiramiyorum oksuruk burun akıntısı gözlerde yanma baş ve kulak agrisi

Ayyyy amma yazdım yaaaaaa

Neyse inşallah geçer canım sabaha :)

oyy akşama geçer inşallah akşama :) tekrar geçmiş olsun hastaneye gittiğini varsayıyorum.eminim biliyorsundur ve arkadaşlar da söylemiştir ama aklıma gelenleri soyleyeyim. sıcak limonlu ballı su, ıhlamur iç bol bol. burnun için bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı tuz bir tatlı kaşığı karbonatla karışım yap burnuna çek çek sümkür. boğazında tahriş dilinde pas veya tat değişimi varsa yarım bardak sirke yarım bardak suyla gargara yap. başın ve kulağın için soğuk kompres. sıvı kaybı da baş ağrısı yapıyor. yeşil çay, yoksa normal çayı demle soğut. makyaj pedi ya da pamukla yine gözlerine kompres yap. ama asıl önemlisi bolca dinlenme. hepsini yapıp da acıkmaya başladığında iyileşmişsin demektir :)

Bizim kıza hala isim bulamadık uygulamada bile kızımın adına x yazdım " x ve annesi "yazıyor ne zormuş ya
bak aklıma gelmişken söyleyeyim. ben Umay ismini çok beğeniyordum ama bizimkinin ismine çok önceden karar verdiğimiz için düşünmedik. şu anki ismini koymasak listemin başında Umay olurdu. isminin anlamına ve hikayesine bir bak istersen

Yok canım gitmedim hastaneye. Hamilesin bi şey yapamayız deyip ya parol ya minoset yazıp gonderecekler

Neyseki ateş yok bi de iştah da azalma yok maşallah hala yiyoruz durmadan

Tavsiyeler için de çok sağol canım cogunu yaptım. Diğerlerini de yapayım :)

Canım onu da düşündük anlamı çok çok güzel ancak fonetik olarak söylenişi biraz zor geldiği için elemiştik yoksa anlamı çok hoş gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…