Bunda aglayacak ne varmis ki? Ailen almis sen almissin ne farkedicek? Senin ailenin ne aldigiyla ilgilenmek yerine kendi alacaklarina odaklansinlar. Oturdugum yerde cildirdim.ha. benmde ailem almio. Bizde de kiz tarafi alir. E napiim zorla mi aldiriim. Sonucta yatacak olan benm cocugum.kimene yani
Ayy banadaa geldii valla sanki hormonlar onda ayol.kendi alacaklarina baksinlar bana kimse bisey almadi sukur babasiyla gittik aldik Rabbim muhtac etmesin zaten ailemden hicbisey istemem huzurumu kacirmasinlar kendi sagliklarina baksinlar benden uzak dursunlar yeter
Dikkat edin kendinize kuzum tam hastalik havalari baksana simdide hava yaniyor benimki camlidereye falan gidelim dedi eskiden olsa onde ziplardim simdi yok yat dinlen hasta falan oluruz havaya guvenme dedim :) analikbu olsa gerek
Kızlar mesajları okuyamadım sonra bakarım inşallah bu sabah itibarıyla nstde sancılarım durdu ama belim halen ağrıyor doktor ilaç verdi ve çok şükür taburcu ettiler eve geldim dinlen bil bol su iç dedi inşallah her şey güzel olacak hepinizden Allah razı olsun dualarınız için çok destek oldunuz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar mesajları okuyamadım sonra bakarım inşallah bu sabah itibarıyla nstde sancılarım durdu ama belim halen ağrıyor doktor ilaç verdi ve çok şükür taburcu ettiler eve geldim dinlen bil bol su iç dedi inşallah her şey güzel olacak hepinizden Allah razı olsun dualarınız için çok destek oldunuz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Teşekkür ederim kızlar benimde aklımda zehra var aslında ama çevremden destek göremiyorum bir tek benim beğendiğim isim olsun da istemiyorum açıkçası :)
Teşekkür ederim kızlar benimde aklımda zehra var aslında ama çevremden destek göremiyorum bir tek benim beğendiğim isim olsun da istemiyorum açıkçası :)
Canim onemli olan senin icine sinen olmali ben en basta bir hüma dedim kimseyide karistirmadim hem zehra ne guzel.bir isim buysa icine sinen inan baska hicbir ismi kizina yakistiramazsin
Ben de her gün ağlıyorum herşeye hem de :/
Hamilelik depresyonu mu acaba dedim.
Normalde de balık burcuyum ve çok duygusalım, hamilelikle birlikte gözlerim hep sulu sulu
Bakalım Doğum sonrası nasıl olacağız Allah’ın izniyle
Ben de her gün ağlıyorum herşeye hem de :/
Hamilelik depresyonu mu acaba dedim.
Normalde de balık burcuyum ve çok duygusalım, hamilelikle birlikte gözlerim hep sulu sulu
Bakalım Doğum sonrası nasıl olacağız Allah’ın izniyle
Canım kız gebeliklerde anne daha duygusal oluyor diye duymustum balık burcu normalde de duygusal şimdi de iki katı oldu o duygusallik bende balık burcuyum dün hareketli bir müzik çalıyordu ona bile ağladım manyadim iyice
Şiş gözler, şiş bademcik, hışrt hışrt diye çektiğim bir burun ve inanılmaz sinirli ruh halimle güne merhaba dedim bugün. Güzel pazarlarınız olsun canlar
Şiş gözler, şiş bademcik, hışrt hışrt diye çektiğim bir burun ve inanılmaz sinirli ruh halimle güne merhaba dedim bugün. Güzel pazarlarınız olsun canlar
tanem ismi de güzelmiş ama babalar iyelik ekli isimleri pek sevmiyorlarmış. ben de Ece yi Ecem mi yapsak dedim bizimki köpürdü. elin oğlu Eceemm diye çağırırsa ben çıldırırım hayır olmaz diye havalara girdi. ayy çok komikti şimdiden kıskanıyor ya
Canım kız gebeliklerde anne daha duygusal oluyor diye duymustum balık burcu normalde de duygusal şimdi de iki katı oldu o duygusallik bende balık burcuyum dün hareketli bir müzik çalıyordu ona bile ağladım manyadim iyice
tanem ismi de güzelmiş ama babalar iyelik ekli isimleri pek sevmiyorlarmış. ben de Ece yi Ecem mi yapsak dedim bizimki köpürdü. elin oğlu Eceemm diye çağırırsa ben çıldırırım hayır olmaz diye havalara girdi. ayy çok komikti şimdiden kıskanıyor ya
Unuttum yazmayi kusura bakmayin yatiyorum evdeyim suanlik hersey iyi ama is miş yasak bugun alisverisimizi yaptik cantayi hazirlicam yarina kontrolum var bakalim her sey daha iyi gider ins benim ve hepimiz icin ins.
Unuttum yazmayi kusura bakmayin yatiyorum evdeyim suanlik hersey iyi ama is miş yasak bugun alisverisimizi yaptik cantayi hazirlicam yarina kontrolum var bakalim her sey daha iyi gider ins benim ve hepimiz icin ins.
Ek olarak gözlerde yanma kulaga vuran ağrı ve oksuruk de varsa ver elini ortak:)[/QUOTE
Gözlerde yanma kulak ağrısı da tamam bir öksürüğüm eksik yine de verdim elimi gitti ek olarak hönküre hönküre ağladım az önce Of bunalımdayım resmen