2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ayy banadaa geldii valla sanki hormonlar onda ayol.kendi alacaklarina baksinlar bana kimse bisey almadi sukur babasiyla gittik aldik Rabbim muhtac etmesin zaten ailemden hicbisey istemem huzurumu kacirmasinlar kendi sagliklarina baksinlar benden uzak dursunlar yeter

Klasik soğuk algınlığı grip canım

Kafamı kaldiramiyorum oksuruk burun akıntısı gözlerde yanma baş ve kulak agrisi

Ayyyy amma yazdım yaaaaaa

Neyse inşallah geçer canım sabaha :)
Dikkat edin kendinize kuzum tam hastalik havalari baksana simdide hava yaniyor benimki camlidereye falan gidelim dedi eskiden olsa onde ziplardim simdi yok yat dinlen hasta falan oluruz havaya guvenme dedim :) analikbu olsa gerek

Kızlar mesajları okuyamadım sonra bakarım inşallah bu sabah itibarıyla nstde sancılarım durdu ama belim halen ağrıyor doktor ilaç verdi ve çok şükür taburcu ettiler eve geldim dinlen bil bol su iç dedi inşallah her şey güzel olacak hepinizden Allah razı olsun dualarınız için çok destek oldunuz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

hadi bunla.gecmis olsun canim. bol bol dinlen ve bol bol su ic canim.

Humay olarak da kullanılıyor ama dediğin gibi kızın ileride sürekli ismini kodlamak zorunda kalabilir :)

Canım fikir olsun diye Özüm ismimi duydun mu bilmiyorum ama cok güzel bence

Teşekkür ederim kızlar benimde aklımda zehra var aslında ama çevremden destek göremiyorum bir tek benim beğendiğim isim olsun da istemiyorum açıkçası :)

Canimm onunla gecmis olsun simdi bolboll yat dinlen suyunu ic beslen hep guzel seyler dusun olurmu biz senin yanindayiz

Teşekkür ederim kızlar benimde aklımda zehra var aslında ama çevremden destek göremiyorum bir tek benim beğendiğim isim olsun da istemiyorum açıkçası :)
Canim onemli olan senin icine sinen olmali ben en basta bir hüma dedim kimseyide karistirmadim hem zehra ne guzel.bir isim buysa icine sinen inan baska hicbir ismi kizina yakistiramazsin

Ben de her gün ağlıyorum herşeye hem de :/
Hamilelik depresyonu mu acaba dedim.
Normalde de balık burcuyum ve çok duygusalım, hamilelikle birlikte gözlerim hep sulu sulu

Bakalım Doğum sonrası nasıl olacağız Allah’ın izniyle

Canım onu da düşündük anlamı çok çok güzel ancak fonetik olarak söylenişi biraz zor geldiği için elemiştik yoksa anlamı çok hoş gerçekten :)

Tanem ismi çok hoşuma gider ,
Ama geçen seneden beri kızımız olursa adı Azra olacak demiştik. O yüzden adı belli
Sen de Azra koy adaş olsunlar

Canım kız gebeliklerde anne daha duygusal oluyor diye duymustum balık burcu normalde de duygusal şimdi de iki katı oldu o duygusallik bende balık burcuyum dün hareketli bir müzik çalıyordu ona bile ağladım manyadim iyice

Şiş gözler, şiş bademcik, hışrt hışrt diye çektiğim bir burun ve inanılmaz sinirli ruh halimle güne merhaba dedim bugün. Güzel pazarlarınız olsun canlar

Aaaaaaaa Lilyumm yoksa biz kardes miyiz :)

Ek olarak gözlerde yanma kulaga vuran ağrı ve oksuruk de varsa ver elini ortak:)

Tanem ismi çok hoşuma gider ,
Ama geçen seneden beri kızımız olursa adı Azra olacak demiştik. O yüzden adı belli
Sen de Azra koy adaş olsunlar
tanem ismi de güzelmiş ama babalar iyelik ekli isimleri pek sevmiyorlarmış. ben de Ece yi Ecem mi yapsak dedim bizimki köpürdü. elin oğlu Eceemm diye çağırırsa ben çıldırırım hayır olmaz diye havalara girdi. ayy çok komikti şimdiden kıskanıyor ya

Artık eşim niye ağlıyorsun bile demiyor , o kadar yani

Ahahahah bizimki de aynı , kız babası olmak bunu gerektiriyor demek

Tam ben yazıyordum kuzum ya @Hayrosgiller güzel haberlerini bekliyoruz.
TurkuazM canım sen nasıl oldun?

Unuttum yazmayi kusura bakmayin yatiyorum evdeyim suanlik hersey iyi ama is miş yasak bugun alisverisimizi yaptik cantayi hazirlicam yarina kontrolum var bakalim her sey daha iyi gider ins benim ve hepimiz icin ins.

Unuttum yazmayi kusura bakmayin yatiyorum evdeyim suanlik hersey iyi ama is miş yasak bugun alisverisimizi yaptik cantayi hazirlicam yarina kontrolum var bakalim her sey daha iyi gider ins benim ve hepimiz icin ins.
Amin canım inşallah sende saglicakla kucağına alırsın bebisini

yesa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…