Oh evdeysen çok iyi canım. İşi boş ver keyfine bak canım iyi olun da gerisi hallolur güzel haberlerini bekliyoruz yarınUnuttum yazmayi kusura bakmayin yatiyorum evdeyim suanlik hersey iyi ama is miş yasak bugun alisverisimizi yaptik cantayi hazirlicam yarina kontrolum var bakalim her sey daha iyi gider ins benim ve hepimiz icin ins.
kızlar elektirik yok aksam gelecekmiş canım sikiliyor jarjimda yok yüzde 5 e düştü eşim evde yok kizlarda disarda evde tek başıma küçük kızımla duruyoruz oda pıtır pıtır karnimda sıkıldı... üstünede akraba cenazesi haberi aldım oraya gideyim geleyim memlekete götüreceklermiş ... buarada ben bartinliyim eşim de samsunlu
dün gece sancı ile uyandım bende bildiğin Doğum sancıydı sürekli ve aynı zamanlı geldi
Kendimi banyoya nasıl attığımı bilmiyorum banyodan çıktığımda normale dönmüştüm sanırım yalancı Doğum sancılarımız başladı artın sizler de çok dikkatli olun
speedy-gonzales cnm ilk cümleni okudum yüreğim hop etti sen deneyimlisin anlarsın doğum sancısı nasıl oluyor da Allah korusun duş iyi geldi demek aklımızda olsun
güzel isimmiş canım ne güzel bir karara varmışsınız en zoru isim benceTanem ismi çok hoşuma gider ,
Ama geçen seneden beri kızımız olursa adı Azra olacak demiştik. O yüzden adı belli
Sen de Azra koy adaş olsunlar
Canım doktorun bol su iç demiş ya ne kadar su içtiğini anlaman için yanında mutlaka litrelik bir sürahi olsun ölçerek iç. yoksa çok içtim sanirsin halbuki 1.5 litre içmişsindir aman dikkat et.Kızlar mesajları okuyamadım sonra bakarım inşallah bu sabah itibarıyla nstde sancılarım durdu ama belim halen ağrıyor doktor ilaç verdi ve çok şükür taburcu ettiler eve geldim dinlen bil bol su iç dedi inşallah her şey güzel olacak hepinizden Allah razı olsun dualarınız için çok destek oldunuz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
speedy-gonzales cnm ilk cümleni okudum yüreğim hop etti sen deneyimlisin anlarsın doğum sancısı nasıl oluyor da Allah korusun duş iyi geldi demek aklımızda olsun
Cok erken degilmi daha yaaa
Bugun ben evi bi supureyim dedim. Isin yarisindan sonra bi garip oldum Bu dediklerin bende de oldu. Midemden kasiklara kadar butun batin tas gibiydi. Agri var desem agri diil rahatsizim desem rahatsizlik diil. Gunlerdir tuvalete gitmiomusum.gibi ama gidince iki damla. Yattim uyudum 2 den 4 e kadar uyaninca daha iyiydim. Hic bilemedim dusa gitmek gerektigini. Bu muymus yalanci sanci. Doktiruma soylemeli miyim sencdDoğum sancısı aslında başka bir şey kimi kaşıktan kimi belden hisseder bu ağrıyı.
Ben ilkinde kaşıktan hissettim bunda ne olur bilmiyorum bu sabah yine vardı sancı geldiğinde karnım taş gibi oluyor bebek hareketsiz kalıyor bir yerde top gibi oluyor en belirgin hissettiğimde tubalet hissi gidiyorum oturuyorum yapmadan kalkıyorum 3-4 kez oldu sabah sonra yattım dinlendim dün duşa girdim dha şiddetliydi. Yalancı sancı geldiğinde duşa girip vücut rahatlıyor sancı gidiyor duş yaptın hala geçmedi o zaman o gerçek sancı olur.
Yalancı sancı bide ağrı dan çok rahatsız edici oluyor huzursuz ediyorSs
Braxton hick yani yalancı sancısı siye geçiyor 6. Ayda başlar genelde ama o zaman anlaşılmaz ileri ayda daha iyi hissedersin vücudu yokluyor yavaş yavaş.
Aynen az önce evin salonu ve mutfağını süpüreyim dedim sadece inan 10 dk 15 dk ancak sürmüştür hızlı hızlı aldim. yan tarafım yavaş yavaş çektirmeye başladı yaparken pek önemsemedim sonrada belim kilitlendi kaldım öyle. artık bizlik değil bu işler sanırım uzanicaz hizmet bekleyeceğiz.Bugun ben evi bi supureyim dedim. Isin yarisindan sonra bi garip oldum Bu dediklerin bende de oldu. Midemden kasiklara kadar butun batin tas gibiydi. Agri var desem agri diil rahatsizim desem rahatsizlik diil. Gunlerdir tuvalete gitmiomusum.gibi ama gidince iki damla. Yattim uyudum 2 den 4 e kadar uyaninca daha iyiydim. Hic bilemedim dusa gitmek gerektigini. Bu muymus yalanci sanci. Doktiruma soylemeli miyim sencd
Iyi de cok zor bole. Zaten bi is yaptigim.yok haftada bir evi de mi supurmeyekAynen az önce evin salonu ve mutfağını süpüreyim dedim sadece inan 10 dk 15 dk ancak sürmüştür hızlı hızlı aldim. yan tarafım yavaş yavaş çektirmeye başladı yaparken pek önemsemedim sonrada belim kilitlendi kaldım öyle. artık bizlik değil bu işler sanırım uzanicaz hizmet bekleyeceğiz.
güzel isimmiş canım ne güzel bir karara varmışsınız en zoru isim bence
Aynen valla eşime muhtaç yaşıyorum gibi birşey oldum bendeIyi de cok zor bole. Zaten bi is yaptigim.yok haftada bir evi de mi supurmeyek
Amin canım inşallahTeşekkür ederim:)
Bizim önceden belliydi hiç düşünme durumu olmadı bile.
Yoksa bir ömür taşıyacağı ismi seçmek önemli
Hayırlı ömürleri olsun bütün yavrularımızın
Benmkinin pek faydasi yok acikcasiAynen valla eşime muhtaç yaşıyorum gibi birşey oldum bendearada babayigitlik yapıyım diyorum yamuluyorum
Bugun ben evi bi supureyim dedim. Isin yarisindan sonra bi garip oldum Bu dediklerin bende de oldu. Midemden kasiklara kadar butun batin tas gibiydi. Agri var desem agri diil rahatsizim desem rahatsizlik diil. Gunlerdir tuvalete gitmiomusum.gibi ama gidince iki damla. Yattim uyudum 2 den 4 e kadar uyaninca daha iyiydim. Hic bilemedim dusa gitmek gerektigini. Bu muymus yalanci sanci. Doktiruma soylemeli miyim sencd
Bende cenin pozisyonu alip uyudum. Uyandigimda rahatlamistm. Acikcasi uyanup karnim yumus yumus olunca aa gaz sancisiydi demekki uyuyunca bosalttim die dusunmustumŞuan acil doktorunun bilmesi gereken bir şey değil aslında ama gittiğinde bahsedebilirsin
Okuduğum bir kitapta da bu sancılar sayesinde rahim yavaş yavaş açılmaya hazırlanıyor diyordu o yüzden arada artık böyle olacak geldiğinde yat dinlen , karnıma masaj yap , duş al hangis seni rahatlatır ise cenin pozisyonunda durmak beni çok rahatlatır mesela bunları denersin işte
Bende cenin pozisyonu alip uyudum. Uyandigimda rahatlamistm. Acikcasi uyanup karnim yumus yumus olunca aa gaz sancisiydi demekki uyuyunca bosalttim die dusunmustum
Cahillik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?