2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım doktorun bol su iç demiş ya ne kadar su içtiğini anlaman için yanında mutlaka litrelik bir sürahi olsun ölçerek iç. yoksa çok içtim sanirsin halbuki 1.5 litre içmişsindir aman dikkat et.
Canım inan suyu çok severim sürekli damacanayla içerim o kadar yani ama tuvalet sıkıntı oluyor sürekli git gel yoruldum

Başın sağolsun canım

Kızlar nasıl duygulandım mesajlarınızı görünce böyle durumda merak edilmek sorulmak nasıl da moral oluyor insana gerçekten birbirimizin halimizden ancak biz anlarız Rabbim hepimize şifa versin hayırlısıyla bir avazda kurtarsın bizleri

Kızlar bi arkadas vardi hastanede yatiyordu suyu az yada bitmisti galiba ne oldu arkadasin son durumu bilen var mi
20. Haftada suyu bitti dogum yaptirdilar cunku o haftada artik dusuk sayilmiyo. Maalesef bebek yasamadi canim. Allah ferahligini versin ona insallah

Ağlamak bende de var ama icime ağlıyorum diyebilirim birde sizin eşleriniz yanınizda benimkinin yoklugu iyice kötü ediyor beni kızım için tutuyorum kendimi bizi bekleyen güzel gunleri düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum yoksa ağlasam her an o moddayim hormonlar ve sartlar sagolsun

Kızlar ben su tahmini doğumu doktorda çıkana göre yapıcam ya erken gelirsede gelir ama böyle erken oluyor sanki çünkü haftalardir ayni gidiyor isin kötüsü böyle ben kac haftalik dogurdugumu bilemicemmi ne sinirim bozuluyor bazen gerci ultrasonda bakicaklar illaki su kadarlik derler tamam önemli degilde ne biliyim aman sağlıklı olsunda vaktinde gelsinde

İnşallah sende eşinle hayırlısıyla kavuşursunuz canım seni çok iyi anlıyorum bende eşimden uzak 3 ay kaynanada kaldım çok zordu geçti çok şükür aman çokda sıkılirsan ağla içinde tutmaktan iyidir bazen aglayinca insan rahatlıyor hem iyi tarafından bak kızınla birlikte bekliyorsun yalnız bırakmıyor annesini

Yine normal doğum videoları izleyip psikolojimi bozduğum bir geceden hepinize merhaba. Bir an önce doğursakta bitse bu korku.
Canım bunu kendine niye yapıyorsun geçen bi epidurali oluyayım dedim sonra bıraktım dedim ne varsa o an öğrensem daha iyi olacak sanırım yoksa daha cok kasılacakmısım gibi geliyor ne kadar merak etsem de cesaret edemedim izlemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…