Kızlar merhaba, cok fazla mide yanması şikayti olan vardı ben gaviscon içemiyorum hem tadı bence berbat hem de tam anlamıyla bana iyi gelmiyordu belki de cok düzenli kullanmadıgımdan ama garip bir sekilde dondurma yiyince mide yanması geçiyor deneyen var mı bilmiyorum havalar da sogudu gerçi ama normalde ben yaz kıs yiyorum.
Bi de bir sey anlatacagım size annem durmadan isim konusunda bana baskı yapıyor şu ismi düşünüyoruz diyorum ay o isim şunun kızında vardı cok da güzel değil bu ismi düşünüyoruz diyorum ay o isim söyle diyor ki daha önce anne ben kendim koymak istiyorum diye söyledim. Bi isim bulmus deren koy diyor benimde hosuma gitmiyor. Bugun yine ısrarcı davranınca söylendim bende biraz, senin cevrendeki insanların ismi beni ilgilendirmiyor ben onlar koydu diye koymuyorum begendiğim için koyuyorum diye hemen tavır aldı kapattı telefonu şaka gibi gerçekten ya ben annemle ayrı sehirlerdeyim üstelik hamileyim bunu da yapan annem var mı ailesinde bu konuda baskı yaşayan? Kayınvalidemle altlı üstlüyüm kadın bi kere demedi sunu koy falan diye
Canım bunu doktorunla mutlaka konuşmalısın. Daha önce bir yazıda böyle durumlarda sezaryene yönlendirildiğini okumuştum daha detayları vardı ama sen doktorunla konuş canım. En doğru bilgiyi o verir sana.Kızlar size bir şey soracağım saçma olabilir belki ama bu zamana kadar doktora soramadım merak ediyorum. Ben 14 aylık evliyim ilk 3 ayında vajinismus yaşadım. Neyse atlattık çok. Şükür ama ben hala ilişki sırasında çok acı çekiyorum kasılıyorum. Bunun normal doğuma bir engeli var mıdır sizce? Çatı muayenesinden de bu yüzden korkuyorum çünkü ben öyle pat diye parmakla kontrol etmesine izin veremem ilişki sırasında bile yavaş yavaş kontrollü birleşme yaşıyoruz. Bu konuda bi fikriniz var mı. Hepimiz kadın olduğumuz için böyle rahat soruyorum :)
Bende bende bendeBen hep telefondan giriyorum ama uygulama üzerinden değil direkt ana sayfasından. Çok kolay bence :)
İnşallah canım ben olsam göze alamazdım o haftaya kadarbenim izne ayrılmama 66 gün kaldı yaşasın,,
işallah 37'ye kadar dayanabilirim
Evet canım konuşacağım. Çünkü bırak doğumu çatı muayenesinden doktorum parmakla kontrolünü düşünmek bile benim için sıkıntı. Kendi kontrolüm dışında başkasının parmağının girdiğini düşünemiyorum hiç.Canım bunu doktorunla mutlaka konuşmalısın. Daha önce bir yazıda böyle durumlarda sezaryene yönlendirildiğini okumuştum daha detayları vardı ama sen doktorunla konuş canım. En doğru bilgiyi o verir sana.
Ben 25.haftadaym daha canım bu hafta icin mi diyorsun ve sağolasınBenim bildiğim bu haftalar akıntı artıyor zaten. Çok geçmiş olsun.❤
Evet insan tedirgin oluyor ilk ikinci bile olsa telaslanmak normal annelik ic gudusu işteBenimde oyle olmustu korkmustum gittigimde birsey yoktu normalmis yani artik artis olabilr insan yinede korkuyo ilk gebeligim degil ilk sanki
Öyle canım takma kafana bak herşey yolundayken stresle ne kendine ne bebğine gereksiz eziyet etme. Maalesef eşin veya kendi ailen fark etmiyor düşüncesiz olmak o kadar basit ki ağzına geleni söyledin mi olduyor bitiyor. Allah başka dert vermesin sen eşinle anlaş uzlaş gerisi boş. Malum nufus müdürlüğüne onlar gidiyor :)Z Zeynepaltugyanne haklısınız kızlar ama insan takıyor tüp bebek tedavisi benimki sebepsiz dendi 1 seneden fazla ugrastım babada ugrassa da ne kadar anne gibi değil tüm hormonları sen alıyorsun iğnelerin moral bozuklukların Allah kimseye düşmanıma bile yaşatmasın herkese sağlıkla nasip etsin bunca sey sonra insan kendi de bi isim koymak istiyor kim istemez kaldı ki tedavi olmadan bile olsa 9 ay karnında taşıyorsun hiç kimse evladına kötü oldugunu düşündüğü bir ismi koymaz annen de olsa anlayıssız olabiliyor ama annem de olsa taviz vermek istwmiyorum annem böyle yapıyorsa kv ne yapsa yeridir o zaman diyeceğim ama o da hiç karısmıyor saolsun
Canım sen mutlaka konuş bu utanılacak bir durum değil. Gördüğüm kadarıyla da normal doğumu istiyorsun ama kaygıların, endişelerin isteğinden çok fazla. Eğer seni doğumdan sonra kötü etkileyecekse sezaryeni de düşünebilirsin illaki sağlıksal bir sebep olmasına gerek yok. Psikolojin de çok önemli sonuçta. Bu konuda sadece kendini dinle, sen neyi istiyorsun neyi yapabilirsin önemli olan bu bence. "Normal doğum yapmayan yarım annedir" görüşüne sahip insanlar çok türedi günümüzde ne yazık ki. Bunu okumuş/ okumamış, kadın/ hatta ne alakaysa erkek birçok insan dile getirebiliyor kimsenin ne yaşadığını bilmeden, hadlerine düşmüş gibi. İnanılmaz sinirleniyorum bu kıyaslara. İsteyerek normal, isteyerek sezaryen yapmak her kadının hakkı dediğim gibi işin fizyolojik kısmının yanısıra psikolojik kısmı da var çünkü. Gönlünce olsun doğumun inşallah. Bu konuyu drla konuş ve artık üzerinde düşünme olur mu?Evet canım konuşacağım. Çünkü bırak doğumu çatı muayenesinden doktorum parmakla kontrolünü düşünmek bile benim için sıkıntı. Kendi kontrolüm dışında başkasının parmağının girdiğini düşünemiyorum hiç.
Z Zeynepaltugyanne haklısınız kızlar ama insan takıyor tüp bebek tedavisi benimki sebepsiz dendi 1 seneden fazla ugrastım babada ugrassa da ne kadar anne gibi değil tüm hormonları sen alıyorsun iğnelerin moral bozuklukların Allah kimseye düşmanıma bile yaşatmasın herkese sağlıkla nasip etsin bunca sey sonra insan kendi de bi isim koymak istiyor kim istemez kaldı ki tedavi olmadan bile olsa 9 ay karnında taşıyorsun hiç kimse evladına kötü oldugunu düşündüğü bir ismi koymaz annen de olsa anlayıssız olabiliyor ama annem de olsa taviz vermek istwmiyorum annem böyle yapıyorsa kv ne yapsa yeridir o zaman diyeceğim ama o da hiç karısmıyor saolsun
Kizlar cok kararsizim yardimci olun benim dogumdan sonra iznim bitince iki ayim acikta kaliyor sonra yaz tatili yani haziranda isbasi yapmak istiyorum ozeldeki doktorum ilk oglumun doktoru onar gunden iki uc kez verir daha vermez devletteki doktorumdan da memnunum ama hic vermez rapor ozelde bana yakin bi hastanede bir doktor direkt heyet veriyormus ve o da deneyimli bir doktor....napayim sizce ben ??? Cocuguma bakacak kimse yok iki ay icin de strese girip bakici ayarlamak istemiyorum eylulde ayarlicam....
İnşallah canım ben olsam göze alamazdım o haftaya kadardevlette mi çalışıyorsun özelde mi
Sağol canım sen duzeldinmiki işe döndün iyi hissediyormusun kendini yormaKızlar isteyim ara ara okuyabildim
Hastanede olan arkadaşım dualarım seninle inşallah bir şey olmadan yine evine Döneceksin
Selifor gözün aydın canım normal akıntıymis
EgemenHalit Allahın dan bulsunlar neyseki arkanda birileri var. Canını sikmamaya çalış biliyorum zor ama bebegini düşün. Bi de doğum izninde onlardan uzak olacaksın onu düşü
İnşallah canım ben olsam göze alamazdım o haftaya kadardevlette mi çalışıyorsun özelde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?