Canım seni hatırladım. Erken hamilelik belirtileri sayfasında yazıyordun sende. Demekki doğumumuz aynı zamanlara denk geliyor :)
ağlaya ağlaya izledim ah bu hormonlar...
Doktorumu arayıp sordum camasirimin islanmasini iki kere olunca korktum artık gel dedi 10 bucukla 12 arası gidicem insaAllah birsey çıkmaz bebeğim hareket ediyor ondan yana sorun yok sanırım ama icim rahat etsin
Kızlar size bir şey soracağım saçma olabilir belki ama bu zamana kadar doktora soramadım merak ediyorum. Ben 14 aylık evliyim ilk 3 ayında vajinismus yaşadım. Neyse atlattık çok. Şükür ama ben hala ilişki sırasında çok acı çekiyorum kasılıyorum. Bunun normal doğuma bir engeli var mıdır sizce? Çatı muayenesinden de bu yüzden korkuyorum çünkü ben öyle pat diye parmakla kontrol etmesine izin veremem ilişki sırasında bile yavaş yavaş kontrollü birleşme yaşıyoruz. Bu konuda bi fikriniz var mı. Hepimiz kadın olduğumuz için böyle rahat soruyorum :)
Canım seni hatırladım. Erken hamilelik belirtileri sayfasında yazıyordun sende. Demekki doğumumuz aynı zamanlara denk geliyor :)
Aynen canım 2 hafta sonra doktora gittiğimde kesin soracağım. Çatıyı da zamanı geldiğinde muhakkak yaptıracağım eğer onu bile beceremezsem muhtemelen sezaryen olur. Normal doğum istiyorum ama kendime ne psikolojik ne de fizyolojik olarak güvenemiyorum normal doğuma.İnşallah sorun yoktur canım
Hazır gitmişken bebeği de görürsün
Doktorunla yine mutlaka bunu konuş
Bildiğim etkisi oluyor ve nolur çatı dan korkup yaptırmamazlık yapma.
Çok basit gelen o çatı muayenesi aslında çok önemli ilk hamileliğimizi birbirimize haber verdiğimizde kuzenim Doğum yapmıştı ve çatıdan kaçmıştı dr önemsemedi benekle ilgili çok sorun yaşadı/
Bahsettiğim Çatı muayenesi olmadan önceden doğan bebekler değil haftalar ilerledikçe bebek iyice rahme iniyor.
Kötü Doğum hikayelerini anlatmak istemiyorum ama dr mutlaka paylaş belki de hiç sorun olmayacak (inşallah)
Kesinlikle o günleri hatırlıyorum adet oldukça üzülüyordum her belirtiyi hamilelik sanıyordum falan. Şimdi doğum için gün sayıyoruz. Zaman çabuk geçiyor. :)evet canım doğru hatırlıyorsun. Allah en hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize.. Vallahi ne kadar cabuk geçiyor daha dün gebelik için çırpınıyordum gibi geliyor ama bak bitti 7 ay...
Aynen canım 2 hafta sonra doktora gittiğimde kesin soracağım. Çatıyı da zamanı geldiğinde muhakkak yaptıracağım eğer onu bile beceremezsem muhtemelen sezaryen olur. Normal doğum istiyorum ama kendime ne psikolojik ne de fizyolojik olarak güvenemiyorum normal doğuma.
Canim ben hic yurumuyorum benim okadar yurumuslugum yok 1 haftadir oyle ve o gun doktora soledim bana enfeksiyonda yapiyo olabilir bebek bas asagidayken bendd tahlil yaptiramadim ama gitmeyi dusunuyorum dedim bi sorayim buraya enfeksiyon mu yapiyo oyuzden enfeksiyonu olan varsa bole mi oluyo diyeCanım bende oldu aynısı sanki sıkmassam orda. Birsey düşücekmiş gibi geldi ben doktora bunun için gittim burdanda bunu yasayan varmı diye yazdım ama kimseden cevap alamadm hatta.korkmaa ben cok yürrüdüğüm için başıma geldi sabahtan aksama dısardaydım ve hep yürüdüm farketmeden rahim agzına baktı doktorum kapalı dedi ama kalınlıga bakı onda kısalma vardı doktor proloton depot yazdı bu arada idrar ve kan tahlilim temiz cıktı bizde. Enfeksiyonmu acaba diye düsündük.birde canım benim de bas asagı duruyordu ama dogum kanalında vs değildi cok şükür ihmal etme doktora git tedbir amaclı iğne yazar en kötü gecmiş olsun cok kötü bi his onu yaşadığım için biliyorum ben o hafta hep yatmadım ama dısarı cıkmadım mesela evde dolandım yürümedim şimdi gecti daha iyiyim bin şükür
Neyseki muradına ermiş şanslı insalardan olduk. Allahım isteyen herkese nasip etsin.. Zor heleki sıkıntısı olanlara daha zor ben ve eşimde hiç bir sağlık problemi yokken 6 ay bekledim. Her ay acaba mı dedim. cok zor bir psikoloji allahım kimseyi bunla sınamasın...Kesinlikle o günleri hatırlıyorum adet oldukça üzülüyordum her belirtiyi hamilelik sanıyordum falan. Şimdi doğum için gün sayıyoruz. Zaman çabuk geçiyor. :)
Canım seninki öyle bir sey değil korkma bende yaşaddım doktordan cıkınca benide etiketle cevabına aklıma kötü getirme ben atlattım sende atlatcaksın iğne vericek muhtemelen rahim ağzına ben ultrasona girdigimde birsey yok dedi tahlil yap istersen omu degil mi bilelim diye okadar demisti
Bilmiyorum ki nedendir 1 haftadir var cuma gunu sordum sadece enfeksiyon yapiyo olabilir dedi bakalim olmadi yine giderim oyuzden dedim bakayim burda enfeksyonu olan var miİnşAllah birsey cıkmaz canım belki yormussundur kendini ondan olmustur
Insallah ta canim ultrasonda birsey gorse soylerdi enfeksiyondur diyede dusunmuyo degilim ne gecirir acaba dogal yollaCanım seninki öyle bir sey değil korkma bende yaşaddım doktordan cıkınca benide etiketle cevabına aklıma kötü getirme ben atlattım sende atlatcaksın iğne vericek muhtemelen rahim ağzına bakıcak.
Ne olsun canım sancılar durmuyor acilmam olmadığı için müdahale edemiyorlar bol bol su iç ve dinlen diyorlarNeler oldu canım ben önceki mesajları kaçırdım
Allah yardimcin olsun canim insallh zamaninda alirsin korkma sakin ol stres yapmaGünaydın kızlar gece yine hastanede geçti sancılarım 10 dkya kadar indi ilaçlar anlık rahatlatıyor bol bol dinlen su iç diyorlar ne yapacam bilmiyorum çok üzülüyorum inşallah biraz daha dayanır kuzum
Bizde aynı şekilde 5 ay denedik 6. Ayda oldu. Tabi belirsizlik insanı yoruyordu kimileri sapasağlıklı olduğu halde senelerce olmayanlarda vardı. Neyse ki o kadar beklemedik çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin.Neyseki muradına ermiş şanslı insalardan olduk. Allahım isteyen herkese nasip etsin.. Zor heleki sıkıntısı olanlara daha zor ben ve eşimde hiç bir sağlık problemi yokken 6 ay bekledim. Her ay acaba mı dedim. cok zor bir psikoloji allahım kimseyi bunla sınamasın...
Canım ben goremedim doktor bakti sadece zaten Tülay hanimda rahatsizdi beli tutulmus sanci çekiyordu bana bakarken kötü oldu sandalyeye götürduler falan iyi olduğunu duymak yettiİnşallah sorun yoktur canım
Hazır gitmişken bebeği de görürsün
Doktorunla yine mutlaka bunu konuş
Bildiğim etkisi oluyor ve nolur çatı dan korkup yaptırmamazlık yapma.
Çok basit gelen o çatı muayenesi aslında çok önemli ilk hamileliğimizi birbirimize haber verdiğimizde kuzenim Doğum yapmıştı ve çatıdan kaçmıştı dr önemsemedi benekle ilgili çok sorun yaşadı/
Bahsettiğim Çatı muayenesi olmadan önceden doğan bebekler değil haftalar ilerledikçe bebek iyice rahme iniyor.
Kötü Doğum hikayelerini anlatmak istemiyorum ama dr mutlaka paylaş belki de hiç sorun olmayacak (inşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?