2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
@yesa1 canım polis memuru şarkımızı da Hakkari de yaptık . Çok meşakkatli dönemlerdi . Şu an birçok arkadaşımız Şırnak , Tunceli , Hakkari deler. O zamanlarda en çok erlere üzülürdüm . Çünkü kolluk kuvvetleri belli eğitimlerden geçerek geliyorlar . Zavallı erler ana kucağından ayrılıp ...
Yine diyorum biri askere gidecekse o kocam olsun :) Evladımı yollamam .

Doktorumu arayıp sordum camasirimin islanmasini iki kere olunca korktum artık gel dedi 10 bucukla 12 arası gidicem insaAllah birsey çıkmaz bebeğim hareket ediyor ondan yana sorun yok sanırım ama icim rahat etsin

İnşallah sorun yoktur canım
Hazır gitmişken bebeği de görürsün

Doktorunla yine mutlaka bunu konuş
Bildiğim etkisi oluyor ve nolur çatı dan korkup yaptırmamazlık yapma.
Çok basit gelen o çatı muayenesi aslında çok önemli ilk hamileliğimizi birbirimize haber verdiğimizde kuzenim Doğum yapmıştı ve çatıdan kaçmıştı dr önemsemedi benekle ilgili çok sorun yaşadı/
Bahsettiğim Çatı muayenesi olmadan önceden doğan bebekler değil haftalar ilerledikçe bebek iyice rahme iniyor.
Kötü Doğum hikayelerini anlatmak istemiyorum ama dr mutlaka paylaş belki de hiç sorun olmayacak (inşallah)

Canım seni hatırladım. Erken hamilelik belirtileri sayfasında yazıyordun sende. Demekki doğumumuz aynı zamanlara denk geliyor :)

evet canım doğru hatırlıyorsun. Allah en hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize.. Vallahi ne kadar cabuk geçiyor daha dün gebelik için çırpınıyordum gibi geliyor ama bak bitti 7 ay...

Aynen canım 2 hafta sonra doktora gittiğimde kesin soracağım. Çatıyı da zamanı geldiğinde muhakkak yaptıracağım eğer onu bile beceremezsem muhtemelen sezaryen olur. Normal doğum istiyorum ama kendime ne psikolojik ne de fizyolojik olarak güvenemiyorum normal doğuma.

Kesinlikle o günleri hatırlıyorum adet oldukça üzülüyordum her belirtiyi hamilelik sanıyordum falan. Şimdi doğum için gün sayıyoruz. Zaman çabuk geçiyor. :)

Doktor bunla alakalı mutlaka bilgi verecektir belki konuştuğumuza değmeyecek direk seseryan diyecek yada seni hiç etkilemeyecek normal doğum yapabilirsin diyecek.
Çatıda çekinirsen utanırsan yani bu tarz bir şey seni etkilerse normal Doğumda o bacaklar hep açık kalıyorsun en iyisin doktorun söylemeli.
Gönlünden geçen neyse o olur inşallah.

Canim ben hic yurumuyorum benim okadar yurumuslugum yok 1 haftadir oyle ve o gun doktora soledim bana enfeksiyonda yapiyo olabilir bebek bas asagidayken bendd tahlil yaptiramadim ama gitmeyi dusunuyorum dedim bi sorayim buraya enfeksiyon mu yapiyo oyuzden enfeksiyonu olan varsa bole mi oluyo diye

Kesinlikle o günleri hatırlıyorum adet oldukça üzülüyordum her belirtiyi hamilelik sanıyordum falan. Şimdi doğum için gün sayıyoruz. Zaman çabuk geçiyor. :)
Neyseki muradına ermiş şanslı insalardan olduk. Allahım isteyen herkese nasip etsin.. Zor heleki sıkıntısı olanlara daha zor ben ve eşimde hiç bir sağlık problemi yokken 6 ay bekledim. Her ay acaba mı dedim. cok zor bir psikoloji allahım kimseyi bunla sınamasın...

Canım seninki öyle bir sey değil korkma bende yaşaddım doktordan cıkınca benide etiketle cevabına aklıma kötü getirme ben atlattım sende atlatcaksın iğne vericek muhtemelen rahim ağzına bakıcak.
Insallah ta canim ultrasonda birsey gorse soylerdi enfeksiyondur diyede dusunmuyo degilim ne gecirir acaba dogal yolla

Günaydın kızlar gece yine hastanede geçti sancılarım 10 dkya kadar indi ilaçlar anlık rahatlatıyor bol bol dinlen su iç diyorlar ne yapacam bilmiyorum çok üzülüyorum inşallah biraz daha dayanır kuzum
Allah yardimcin olsun canim insallh zamaninda alirsin korkma sakin ol stres yapma

Bizde aynı şekilde 5 ay denedik 6. Ayda oldu. Tabi belirsizlik insanı yoruyordu kimileri sapasağlıklı olduğu halde senelerce olmayanlarda vardı. Neyse ki o kadar beklemedik çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin.

Canım ben goremedim doktor bakti sadece zaten Tülay hanimda rahatsizdi beli tutulmus sanci çekiyordu bana bakarken kötü oldu sandalyeye götürduler falan iyi olduğunu duymak yetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…