2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kul hakkı bu dünyadada ödeniyor canım hiç canını sıkma Allah'a havale et şunun şurasında ne kadar kaldı ki boş verrrr değmez inan.

İnşallah canım ben olsam göze alamazdım o haftaya kadar devlette mi çalışıyorsun özelde mi

özelde canım neden;?göze alamazdın
göze alamayacak bişey yok ki. Bende bir sorunum olmazsa 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum. Ama çok zorlanırsam başlatırım iznimi diyorum. Doğumdan sonra maddi açıdan da bir süre bebeğimle daha rahat vakit geçirebilmek için planlıyorum. Ücretsiz izinde kullanıcam ama bir sorunum olmadığı sürece çalışabildiğim kadar çalışıp süreyi sonuna eklemeyi planlıyorum bende.

canım ben devlet memuruyum ama insanlar maalesef nankör ve bencil Hele onlar gibi düzen insanı olmayıp ben her şeyin doğrusunu yaparım dersen direkt bela alıyorsun başına .
Ben ameliyat günümü almıştım Bunu tüm oda arkadaşlarım , müdür de dahil biliyorlardı. Başka kuruma görevlendirme yapmak istediler . Gidip hakim ile konuştum , anlattım o şekilde iptal oldu .
Tüp bebek yaptıracaktım , bunu da herkes biliyordu . Başka ilçeye görevlendirdiler . Şükür o sırada tüp bebek tuttu ama yola gidip gelirken kanama oldu , düşük riski oldu . O sırada görevlendirmem bitti .
Bak şimdi hamileyim , riskli gebelik durumundayım , erken doğüum riskim var . Rapor aldım diye laf etmeye çalıştılar . Şükür ki hala insanlığı filan ve laf anlayan hakimler var . Gidip durumu anlattım , hiç sıkı ntı yapma sen kendine bak dediler .
Bu arada çalışılabilecek en rahat kurumda çalışıyorum . İş yoğunluğu filan 0 . Ama geldiğim günden beri tüm illegal işlere ben yapmam , ben imzalamam deyince ben kötü oldum . Tayin isteyip gideyim diye uğraşıyorlar.

Bana da piyango vurdu 2 hafta ara tatil.gibi bi şey olacak sonra 1 hafta yillik izin yazacağım sonra devletin verdiği 3 haftalık izin başlıyor yani 6 hafta öncesinden izinli olacağım

Amaaaaaaa

Bunlar olmasaydı ben de 37 ye kadar zorlamayı düşünürdüm sırf bebeğimle daha uzun kalabileyim diye

Allah ıslah etsin iftiracı insanları canım ,
Stres olmamaya çalış

O zamananda kadar göbek daha büyür agirlasir rahat edemez insan diye düşünüyorum

Anladım aynen canım bakalım doktorun ne dicek idrar tahlili ver sen engel değilki bas aşagı dursun nolcak ki doktor tehlikelimi dedi

Yok canım annelik öyle sezaryenle normal doğumla ölçülemez bir şey değil tabiki bende öncelikle normal doğum. İstiyorum ama en iyisi doktorumla bunu açıkça konuşup ona göre karar vermemiz lazım çünkü dediğin gibi bu işin sonrasında psikolojik boyutu da var kendimi yıpratırsam bebeğime de faydalı olamam.

Göbek büyür biraz daha agirlasir insan bebek bekler mi o zamanana kadar gerçi çalıştığın yere de bagli biraz ben şimdiden biraz zorlanıyorum onun için dedim

Tuana-ahmet rabbime şükürler olsun bu hamileliğim rahat geçti allah nazarlardan saklasın daha bir kez ne rapor aldım ne de izin...
göbüşte çok büyümedi minyon birşeyim zaten kilo da çok yok işim de rahat o yüzden çalışırım cnm,sonrasında iznimi bebişle kullanayım diye düşünüyorum sezeryan tarihim de belli olacak,tabiki ALLAH bilir,gün doğmadan neler doğar ...

rabbim sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin (amin)

Amin amin canım cümlemiz o konuda haklısın bebis doğduktan sonra onunla zaman geçirmeniz tabi ki daha iyi ben oturup kalkarken bile zorlanıyorum şimdiden hersey gönlünce olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…