- 14 Eylül 2010
- 313
- 602
- 303
İnşallah canım ben olsam göze alamazdım o haftaya kadardevlette mi çalışıyorsun özelde mi
Kul hakkı bu dünyadada ödeniyor canım hiç canını sıkma Allah'a havale et şunun şurasında ne kadar kaldı ki boş verrrr değmez inan.selam kızlar
nasılsınız..benim moralim çok bozuk ..
iş yerinde çalışan iki kız var resmen bana iftira attılar....allahtan şefim ve diğer arkadaşlar bana sahip çıktılar
şu anda bile çok gergin bi ortamdayım..bu kızları yolmamak için kendimi zor tutuyorum..
sizler nasılsınız..
İnşallah canım ben olsam göze alamazdım o haftaya kadardevlette mi çalışıyorsun özelde mi
göze alamayacak bişey yok ki. Bende bir sorunum olmazsa 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum. Ama çok zorlanırsam başlatırım iznimi diyorum. Doğumdan sonra maddi açıdan da bir süre bebeğimle daha rahat vakit geçirebilmek için planlıyorum. Ücretsiz izinde kullanıcam ama bir sorunum olmadığı sürece çalışabildiğim kadar çalışıp süreyi sonuna eklemeyi planlıyorum bende.özelde canım neden;?göze alamazdın
selam kızlar
iş yerinde çalışan iki kız var resmen bana iftira attılar....allahtan şefim ve diğer arkadaşlar bana sahip çıktılar
şu anda bile çok gergin bi ortamdayım..bu kızları yolmamak için kendimi zor tutuyorum..
sizler nasılsınız..
Sağol canım sen duzeldinmiki işe döndün iyi hissediyormusun kendini yorma
göze alamayacak bişey yok ki. Bende bir sorunum olmazsa 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum. Ama çok zorlanırsam başlatırım iznimi diyorum. Doğumdan sonra maddi açıdan da bir süre bebeğimle daha rahat vakit geçirebilmek için planlıyorum. Ücretsiz izinde kullanıcam ama bir sorunum olmadığı sürece çalışabildiğim kadar çalışıp süreyi sonuna eklemeyi planlıyorum bende.
Allah ıslah etsin iftiracı insanları canım ,selam kızlar
sizler nasılsınız..
Cok cok geçmiş olsun canım dikkat et kendineYok canım. Ne düzelmesi
Oksurdukce tüm kemiklerim acıyor ama geldim bugün mecbur. Dün gitmemistim zaten
İyi olmananiza sevindim canımDoktordan geldim baktı bebege suyuna falan hersey yolunda hamd olsun akintidir devam eder ve yogun olur idrarda yanmam olursa gel tahlil ver dedi icim rahatladı oh şükür
O zamananda kadar göbek daha büyür agirlasir rahat edemez insan diye düşünüyorumgöze alamayacak bişey yok ki. Bende bir sorunum olmazsa 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum. Ama çok zorlanırsam başlatırım iznimi diyorum. Doğumdan sonra maddi açıdan da bir süre bebeğimle daha rahat vakit geçirebilmek için planlıyorum. Ücretsiz izinde kullanıcam ama bir sorunum olmadığı sürece çalışabildiğim kadar çalışıp süreyi sonuna eklemeyi planlıyorum bende.
Tam olarak bilmiyorum ama bu haftalar galiba. Bir uygulama da okumuştum akıntı artmasi olur diyeneBen 25.haftadaym daha canım bu hafta icin mi diyorsun ve sağolasın
Anladım aynen canım bakalım doktorun ne dicek idrar tahlili ver sen engel değilki bas aşagı dursun nolcak ki doktor tehlikelimi dediCanim ben hic yurumuyorum benim okadar yurumuslugum yok 1 haftadir oyle ve o gun doktora soledim bana enfeksiyonda yapiyo olabilir bebek bas asagidayken bendd tahlil yaptiramadim ama gitmeyi dusunuyorum dedim bi sorayim buraya enfeksiyon mu yapiyo oyuzden enfeksiyonu olan varsa bole mi oluyo diye
Göbek büyür biraz daha agirlasir insan bebek bekler mi o zamanana kadar gerçi çalıştığın yere de bagli biraz ben şimdiden biraz zorlanıyorum onun için dedimözelde canım neden;?göze alamazdın
Sağol canım benimİyi olmananiza sevindim canım
Enfeksiyon falan olmasında canım dikkat etmeye çalışıyorum insaAllah hicbirimizde olmasınTam olarak bilmiyorum ama bu haftalar galiba. Bir uygulama da okumuştum akıntı artmasi olur diyene
Yok canım annelik öyle sezaryenle normal doğumla ölçülemez bir şey değil tabiki bende öncelikle normal doğum. İstiyorum ama en iyisi doktorumla bunu açıkça konuşup ona göre karar vermemiz lazım çünkü dediğin gibi bu işin sonrasında psikolojik boyutu da var kendimi yıpratırsam bebeğime de faydalı olamam.Canım sen mutlaka konuş bu utanılacak bir durum değil. Gördüğüm kadarıyla da normal doğumu istiyorsun ama kaygıların, endişelerin isteğinden çok fazla. Eğer seni doğumdan sonra kötü etkileyecekse sezaryeni de düşünebilirsin illaki sağlıksal bir sebep olmasına gerek yok. Psikolojin de çok önemli sonuçta. Bu konuda sadece kendini dinle, sen neyi istiyorsun neyi yapabilirsin önemli olan bu bence. "Normal doğum yapmayan yarım annedir" görüşüne sahip insanlar çok türedi günümüzde ne yazık ki. Bunu okumuş/ okumamış, kadın/ hatta ne alakaysa erkek birçok insan dile getirebiliyor kimsenin ne yaşadığını bilmeden, hadlerine düşmüş gibi. İnanılmaz sinirleniyorum bu kıyaslara. İsteyerek normal, isteyerek sezaryen yapmak her kadının hakkı dediğim gibi işin fizyolojik kısmının yanısıra psikolojik kısmı da var çünkü. Gönlünce olsun doğumun inşallah. Bu konuyu drla konuş ve artık üzerinde düşünme olur mu?
Göbek büyür biraz daha agirlasir insan bebek bekler mi o zamanana kadar gerçi çalıştığın yere de bagli biraz ben şimdiden biraz zorlanıyorum onun için dedim
Amin amin canım cümlemiz o konuda haklısın bebis doğduktan sonra onunla zaman geçirmeniz tabi ki daha iyi ben oturup kalkarken bile zorlanıyorum şimdiden hersey gönlünce olur inşallahTuana-ahmet rabbime şükürler olsun bu hamileliğim rahat geçti allah nazarlardan saklasın daha bir kez ne rapor aldım ne de izin...
göbüşte çok büyümedi minyon birşeyim zaten kilo da çok yok işim de rahat o yüzden çalışırım cnm,sonrasında iznimi bebişle kullanayım diye düşünüyorum sezeryan tarihim de belli olacak,tabiki ALLAH bilir,gün doğmadan neler doğar ...
rabbim sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin (amin)
Valla ben daha yeni kurtulmuşken enfeksiyonun esini bile duymak istemiyorum. inşallah Senin de temiz çıkarSağol canım benim
Enfeksiyon falan olmasında canım dikkat etmeye çalışıyorum insaAllah hicbirimizde olmasın
InsaAllah canım seninde tekrarlamasin hiçValla ben daha yeni kurtulmuşken enfeksiyonun esini bile duymak istemiyorum. inşallah Senin de temiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?