2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar ben iki gündür bebişin hareketlerini acıyarak hissediyorum resmen acıtıyo tekmelerken erkek bebişlermi böyle oluyor acaba?Kızımda hiç böyle değildi hareketleri hemen elimi karnıma götürüp sakin ol ewlat diorum):

Bence bebeğine göre değişiyor canım

Burada kızlarin çooook önceden yazdığı kumanda zıplatma olayını dün ilk defa yaşadık biz oğlumla. Oooooo kumanda zıplatti çocuk diye eşimle parti yaptık evde hahahahahah genel olarak sakın mesela bugün yataktan kalmadan az önce 1 2 hareket bi de demin bir iki hareket :)

kızlar ben iki gündür bebişin hareketlerini acıyarak hissediyorum resmen acıtıyo tekmelerken erkek bebişlermi böyle oluyor acaba?Kızımda hiç böyle değildi hareketleri hemen elimi karnıma götürüp sakin ol ewlat diorum):

Allah tan bulsunlar canım uzme kendini de bebeğini de

Benim oglumda tembeldi aciktimi vuruyodu dogdu firlama kizim acitiyo simdi ogluma gore cok hareketli masallah canimj acitiyo insallh dogdugunda sakin olur oglum mahfediyo beni hamilelikten dolayi hemen sinirleniyorum agliyorum oglum beni kizdirdigi icin

oohh sefan olsun ne güzel :)
O zamananda kadar göbek daha büyür agirlasir rahat edemez insan diye düşünüyorum
şimdi bile rahat değilim ki. Çok şükür arkadaşlar iyi işim rahat ama bazen keşke evde olsam uzansam biraz dediğim oluyor. Ama işte birinden fedakarlık etmek gerekli bazen ya şimdi ben rahat edicem ya da doğumdan sonra bebeğimle beraber rahat edicem. Gerçi bi yandan düşününce evde de o kadar süre sıkılırım gibi geliyor. Allah hepimiz için hayırlısını versin.

Allah ından bulur öyle dengesiz insanlar hiç moralini bozma canım değmez

yesa canım doktoruma yazdım durumumu anlattım. Ihlamur, zencefil, bol su, redexon zinc alabilirsin toparlanmanı hızlandırır dedi. (İçim ıhlamur zencefil dolu resmen)
Ateşini takip et çıkarsa kbblik bir durum olabilir dedi.
İyi misin biraz canım?

cimciriyo mu ne yapıyo dün gece canımın acısına uyandım benim de son 2-3 gündür nadiren de olsa acıtıyo sıpa

Aynen canım. Ben de ateşimi kontrol ediyorum Allaha Şükür çıkmıyor

Benim şu an en büyük sıkıntım oksurdukce hatta bazen yürürken sağ ve sol kaburgalarimin agrimasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…