2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım ben goremedim doktor bakti sadece zaten Tülay hanimda rahatsizdi beli tutulmus sanci çekiyordu bana bakarken kötü oldu sandalyeye götürduler falan iyi olduğunu duymak yetti

Hadi ya , ultrasonla görürsüj diye düşünmüştüm
Neyse iyiyse sorun yok, Tülay hanımda iyi olur inşallah

Avrupa yakasında olan yok mu kızlar herkes mi Asya şöyle Şişli , Beyoğlu , Nişantaşı , Eyüp ne bileyim

Günaydın kızlar gece yine hastanede geçti sancılarım 10 dkya kadar indi ilaçlar anlık rahatlatıyor bol bol dinlen su iç diyorlar ne yapacam bilmiyorum çok üzülüyorum inşallah biraz daha dayanır kuzum
Cok geçmiş olsun canım üzülme zamanında gelecek İnşAllah bebeğin dularımızdasın: )

Günaydın kızlar gece yine hastanede geçti sancılarım 10 dkya kadar indi ilaçlar anlık rahatlatıyor bol bol dinlen su iç diyorlar ne yapacam bilmiyorum çok üzülüyorum inşallah biraz daha dayanır kuzum
Korkma Öyle birşey olmayacak bol bol dua et. Elini karnının üstüne koy sık sık ayetel kürsi oku

Sen kendine İnan ve çevreye kulaklarını kapa canım. Bir sağlık problemimiz yoksa uygun şartlar gerçekleştiyse bizler de yapabiliriz :)

Kızlar merhaba, cok fazla mide yanması şikayti olan vardı ben gaviscon içemiyorum hem tadı bence berbat hem de tam anlamıyla bana iyi gelmiyordu belki de cok düzenli kullanmadıgımdan ama garip bir sekilde dondurma yiyince mide yanması geçiyor deneyen var mı bilmiyorum havalar da sogudu gerçi ama normalde ben yaz kıs yiyorum.
Bi de bir sey anlatacagım size annem durmadan isim konusunda bana baskı yapıyor şu ismi düşünüyoruz diyorum ay o isim şunun kızında vardı cok da güzel değil bu ismi düşünüyoruz diyorum ay o isim söyle diyor ki daha önce anne ben kendim koymak istiyorum diye söyledim. Bi isim bulmus deren koy diyor benimde hosuma gitmiyor. Bugun yine ısrarcı davranınca söylendim bende biraz, senin cevrendeki insanların ismi beni ilgilendirmiyor ben onlar koydu diye koymuyorum begendiğim için koyuyorum diye hemen tavır aldı kapattı telefonu şaka gibi gerçekten ya ben annemle ayrı sehirlerdeyim üstelik hamileyim bunu da yapan annem var mı ailesinde bu konuda baskı yaşayan? Kayınvalidemle altlı üstlüyüm kadın bi kere demedi sunu koy falan diye

Bence hiç değiştirmeyin doğum tarihini ilerde farklı mağduriyetler yaşayabilir. Mesela 2/1/1988 doğumlu olanlar bedelli yapamadı bu aklıma gelen ilk örnek. Devlet dairesinde bir gün öncelik bile çok fark ediyor.

Ah anneler iste tabiki sen istedinini kou yine icin rahat etmezse annenn istedini koyarsin benim annem ogluma isim solemisti kimlige yazdirmadim sadrce kulagina okuttum ben soledm artik kimlgindeki ismi soyleyin onlarda soledi kizdimda benim annem allahtan kirilmiyo

Ben hep telefondan giriyorum ama uygulama üzerinden değil direkt ana sayfasından. Çok kolay bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…