2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynen canım. Ben de ateşimi kontrol ediyorum Allaha Şükür çıkmıyor

Benim şu an en büyük sıkıntım oksurdukce hatta bazen yürürken sağ ve sol kaburgalarimin agrimasi
Öksürme hissi geldikçe keçiboynuzu pekmezi atıyorum bir tatlı kaşığı canım. O uzun bir müddet boğazın yumuşak kalmasını sağlıyor beni de en çok korkutan öksürük. Çünkü bir yapıştı mı aylarca sürüyor benim öksürüğüm. Kaburga ağrısına diyecek hiçbir şeyim yok bi gitsin mümkünse artık

Kızlar doktorum gebelik kursuna geç kaldın başla artık diyip duruyor çalışırken nasıl başlayabilirim anlamıyorum tamam çok gerekli haklı ama en iyi ihtimal 32den sonra başlayabilirim. Öyle bir algı oluşturdu ki sanki kursa gitmezsem doguramayacam gibi

Günaydın kızlar gece yine hastanede geçti sancılarım 10 dkya kadar indi ilaçlar anlık rahatlatıyor bol bol dinlen su iç diyorlar ne yapacam bilmiyorum çok üzülüyorum inşallah biraz daha dayanır kuzum
bir an önce geçsin artık sancıların. korkutmasın kızın bizi hiç merak etme gününü doldurmadan tombiş tombiş olmadan gelmeyecek stres yapma dualarım seninle

Doktordan geldim baktı bebege suyuna falan hersey yolunda hamd olsun akintidir devam eder ve yogun olur idrarda yanmam olursa gel tahlil ver dedi icim rahatladı oh şükür

hadi geçmiş olsun canım için rahat etmiş oldu.
bende de çok oluyor o ama sana söylemek istemedim en iyisi doktorunun görmesi diye. benim iki gündür dudağımda birşey çıktı. uçuk mu aft mı anlamadım. bugün hastaneye gittim ne olur ne olmaz diye. çünkü hayatım boyunca hiç uçuk çıkartmadım ilk defa çıkaranlarda tehlikeli olduğunu duymuştum. burada deneyimlerimizi paylaşmamız çok güzel ama doktoru ihmal etmemek şart :)

benimki de acıtıyor. hele bazen bişeyini dayıyor çivi gibi batıyor. sen çık da bunların hesabını soracam ısıracam o ayakları diye çekişiyorum sürekli

kızlar şeker yüklemesi yaptırcam ama devlet hastanesine gitsem yaparlar mı

devlette yapıyorlar canım

aslında internetten zaten öğrendiğimiz şeyleri anlatıyorlar hatta ben gittiğimde taa regl döngüsünden kadın üremesinden lafa girince doğurduktan sonraki kısma gelemez miyiz demiştim. kontrole gittiğinde doğum ve sonrası ile ilgili bilgi iste hastane şartlarını öğren yeter bence

Canım bnde gitmedim kursa bu devlette olan gebelik okulundan bahsediyorsun dimi? Onlara önceden kayıda gerek var mı?

Doğum anında ne yapman gerekiyor ve san cin geldiğinde ne yapman gerekiyor diye bilgi sahibi olmamı istiyor ki haklı da zaman bulamıyorum malesef internetten izlesem de olur heralde var mı bildiğiniz video falan

İnşallah canım çok şükür nstm temiz çıktı artık yiyip içip yatıcam ama oğlan da hasta idare edecez inş

acı eşiğin düşik müdür normalde ?
doktor sancılara şiddetli diyor mu? Yıksa sen mi şiddetli hissediyorsun.
Canım acı eşiğim baya yüksek ben ilkinde sancı çekmediğim için sancinin ne demek olduğunu bilmiyormusum sancı dün baya vardı nstde çıktı zatenn ama bir şey yapamıyorlar yatirsalarda aynı ilaçlar evde olsam daha iyi az önce çıktım hastaneden çok şükür sancı çıkmadı kendimi öyle iyi hissettim ki doğumhaneye git gel sancı olmasa da stresten oluyor inşallah bundan sonra rahat geçer

Doğum anında ne yapman gerekiyor ve san cin geldiğinde ne yapman gerekiyor diye bilgi sahibi olmamı istiyor ki haklı da zaman bulamıyorum malesef internetten izlesem de olur heralde var mı bildiğiniz video falan

özele gidiyorsan bir ebeye rica et sana 10 dakika hızlandırılmış kurs yapsın. devlete gideceksen de hastaneden hastaneye değişir uygulama. mesela benim gittiğim devlette her an her başvurana hemen veriyorlar kursu. bu arada aile hekimliğinde de var gebe bilgilendirme hizmeti.

İnşallah canım çok şükür nstm temiz çıktı artık yiyip içip yatıcam ama oğlan da hasta idare edecez inş
çok iyi sevindim canım oğlan da iyileşince rahat edersin

Arkadaşlar geçen bir arkadaş daha memeli basur olduğundan bahsetmişti. Ayva yemek memeli basurun iltihabını kurutuyormuş.
Doğumu kolaylaştırmak içinde ayva ve çekirdeğinin kaynatılıp suyunun içilmesinden bahsediliyor. Ayrıca bebeği güzellestiriyormuş. Faydalarını araştırın göreceksiniz çok şaşırdım.

Bu annelerde bizden ne istiyor anlamadım ki benimki de bugün gelmiş beni sormaya sözde benden bir şey istemeyin oglanda bir sürü şey aldım bunda iğne almam degmiyor senin kocana dedi zaten ihtiyacımız yok ki sana dedim zorla sinir ediyor insanı ya bir de anne olacak ne diyim

Canım kabız olmamak ve çok oturmamak lazım basurun tek çaresi ameliyat
Ayva zamanı ne zaman reçelini çok severim :))

Ay inşallah canım normalde hiç hastalanmam demek ki hep nazar kimseyle görüşmeyecem artık kim sorsada çok kötüyüm diyecem korktum

Bebeğin çıkmasıyla ilişki farklı canım vajinusmuslularda normal Doğum yapabiliyor hatta bu korkunu yenmeye daha da çok faydası oluyor ama muayene kısmını bilemiyorum ben vajinus olmamama rağmen elle yada ultrasonla muayene olamıyorum yani bi kere oldum ultrasonla bakmak istedi doktor canım yandığı için devam ettirmedim çatı muayenesi Benide tedirgin ediyor ama düşünme bence o an yaşa ben aklıma getirmemeye çalışıyorum

Hatmi cicegi cok iyi geliyor dojtoruna danisip kullan izin verirse ihlamurun icine atiyorsun bardakta 5 dk demlenio mucize bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…