Kızlar ya vajen içinde dudağın iç tarafında sivilce tarzı bir şey çıkmış , şimdi fark ettim . Çok acıyor . Utandım yazmaya ama ne yapsam karar veremedim . Başınıza böyle bir şey geldi mi ? Korkuyorum bir sıkıntı olur mu diye ?
Kızlar ya vajen içinde dudağın iç tarafında sivilce tarzı bir şey çıkmış , şimdi fark ettim . Çok acıyor . Utandım yazmaya ama ne yapsam karar veremedim . Başınıza böyle bir şey geldi mi ? Korkuyorum bir sıkıntı olur mu diye ?
Merhaba kizlar. Bugun okuyamadim hicbi mesajinizi. Cekimi yaptirdim yeni bitti. Ama bende bittim cok yoruldum. Cok sahane seyler cikti ortaya bayildimm. Sizler nasilsiniz. Okuyup donucem
Canım şimdi baktım netten söktürücü özelliği varmış ve adet söktürücü olarak da kullanılabilirmiş hamileliğin özellikle ilk üç ayında önerilmiyor. Ben yine de içemem sanırım cesaret edip
Evet şok oldum çok kızdım yani zaten bu hafta kendimle uğraşmaktan canımın derdine düştüm o masraf diye düşünüyor zaten bu saatten sonra bir çöp bile alsa çocuğuma kullanmam
Bende çok şaşırdım canım sen burada bunlarla uğrasırken böyle bir sey demesi kötü olmus cidden. Böyle de bi algı var ailelerde bizim de bir sey yapmamız gerekiyor diye ya bunu kimse yükümlülük görmesin bence içinden geliyorsa maddi durumu elverdiğince yapsın bana çok saçma geliyor ya sonra bu çevresel baskılarla kalkıp bunları söylüyorlar. Ben açıkçası takı olayını da mantıklı bulmuyorum bana gereksiz geliyor onları da almasınlar ben durumum nasıl el veriyorsa yaparım zaten