Arkadaşlar geçen bir arkadaş daha memeli basur olduğundan bahsetmişti. Ayva yemek memeli basurun iltihabını kurutuyormuş.
Doğumu kolaylaştırmak içinde ayva ve çekirdeğinin kaynatılıp suyunun içilmesinden bahsediliyor. Ayrıca bebeği güzellestiriyormuş. Faydalarını araştırın göreceksiniz çok şaşırdım.
Ben bilmiyorum ay sonu gideveğim dr a ama daha erken değil mi dönmesi için 28.haftadan sonra diyorlar ama hemen herkesin 28.den sonra dönmüyor bildiğim kadarıyla
Ben bilmiyorum ay sonu gideveğim dr a ama daha erken değil mi dönmesi için 28.haftadan sonra diyorlar ama hemen herkesin 28.den sonra dönmüyor bildiğim kadarıyla
Canım benim 25.haftada tersti sonra geçen hafta gittim dönmüş dedi doktor sonra ertesi gün tekrar gittim iğne için gitmişken yüzünü hiç göstermediği için tekrardan baktırmak istedim belki gösterir diye yine ters dönmüş bir günde bile dönebiliyorlar demek ki Doğuma kadar kaç tur atar bilmiyorum :)
İYi aksamlar kizlar şeker yüklemesinde sekeri yüksek çıkan arkadaşlar diyet yapiyormusunuz diyet listenizi paylasabilirmisiniz bn devlet hastanesinde diyetisyene gittim stajyerler liste yazdi ama hic yenilicek bsy degl doymuyorum hp ac kalıyorum zayiflama listesi yazmış gibime geldi ac kalirsam bebegi nasl beslicem bunu anlamıyorum bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
Kizlar enfeksiyonu olanlar bebegin basi asagidayken agri sizi oluyomu hem arkaya hem one sanki tvalet ihtyaci hissettiriyo mu bu enfeksiyon yuzunden mi bebegimin basi asagidayken sizliyo zonkluyo cok cekiyorum basi asagidayken doktora anliyorum basi asagidayken baskidan canim aciyo dedim bunun icin erken 35 haftada baslar bu dedi enfeksiyondur belki dedi sizlerdede oluyormu yurumekte zorlaniyorum basi asagidayken hastaneye gittigimdede baski vardi bas asagidaydi ultrasondanda gordum
Sizinle birebir aynı şeyleri yaşıyorum ve son 1 haftadır çok zorlanmaya başladım. Yarın kontrolüm var, benim doktorum ne diyecek bakalım, bilgi veririm size de.
Sizinle birebir aynı şeyleri yaşıyorum ve son 1 haftadır çok zorlanmaya başladım. Yarın kontrolüm var, benim doktorum ne diyecek bakalım, bilgi veririm size de.
İnşallah hepimizinki zamanında gelsin, başka bir sıkıntı olmasın da. Bu arada benim doktorum daha önceden enfeksiyon için yaban mersini yememi önermişti, taze olanından, enfeksiyona iyi geliyormuş.