2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hamileyken ayva yersen bebek gamzeli oluyor diye duymustum bende

Bebeğiniz baş aşağı pozisyonda mi kizlar dönmeyen var mi hala
Canım benim 25.haftada tersti sonra geçen hafta gittim dönmüş dedi doktor sonra ertesi gün tekrar gittim iğne için gitmişken yüzünü hiç göstermediği için tekrardan baktırmak istedim belki gösterir diye yine ters dönmüş bir günde bile dönebiliyorlar demek ki Doğuma kadar kaç tur atar bilmiyorum :)

İYi aksamlar kizlar şeker yüklemesinde sekeri yüksek çıkan arkadaşlar diyet yapiyormusunuz diyet listenizi paylasabilirmisiniz bn devlet hastanesinde diyetisyene gittim stajyerler liste yazdi ama hic yenilicek bsy degl doymuyorum hp ac kalıyorum zayiflama listesi yazmış gibime geldi ac kalirsam bebegi nasl beslicem bunu anlamıyorum bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

Sizinle birebir aynı şeyleri yaşıyorum ve son 1 haftadır çok zorlanmaya başladım. Yarın kontrolüm var, benim doktorum ne diyecek bakalım, bilgi veririm size de.

Ben bilmiyorum ay sonu gideveğim dr a ama daha erken değil mi dönmesi için 28.haftadan sonra diyorlar ama hemen herkesin 28.den sonra dönmüyor bildiğim kadarıyla

Belki döner diye bekliyoruz bizde canım bütün tekmelerini kasikta hissetmek zor oluyor

Kağıda bakayım hele. Olmadı nstye gittiğim de soram

Kızlar dün gece sabaha karsi oyle kötü kramp girdi ki bacağima hemen kaldrdm eşimi iyice masaj yapti öyle gecti.

Şunun da farkına vardım kesinlikle bacaklarımı uzatip gerilemiyorum hemen kramp giriyor sizde de böyle mi?

Bana da oluyordu doktordan magnezyum istedim verdi onu kullanmaya başladığımdan beri olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…