2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende sizinle bir derdimi paylaşıcam arkadaşlar. Bende son zamanlarda takıntı diyebileceğim şeyler başladı. Hamileliğinin başı inanılmaz ama inanılmaz sıkıntılı geçti bazı genetik rahatsızlıklar hamilelikte ortaya çıktı Allah tekrar yaşatmasın ama ilk 6 ay inanılmaz kötüydüm şimdi elhamdülillah daha iyiyim. Ancak su an bende bazı korkular başladı ya hasta olursam ilaçta kullanamıyorum ben naparim gibi. Arkadaşlarım yemeğe gidelim diyor içlerinden biri hastaysa bahane uyduruyorum gitmiyorum hasta biri gelip masama ya da benim esqyama dokunduğu zaman hemen çantamdan dezenfektan çıkarıp sıkıyorum eve gelince o eşyaları makineye atmaya başladım son bir haftadir iyice gariplestim. çok detaya inmeyeceğim böyle birseyim yoktu birden ortaya çıktı. sizden ohoo ben şöyle yapıyorum da bisey olmuyor , yere düşen kartımı yıkamıyorum gibi iç rahatlatıcı şeyler duymak istiyorum açıkçası son 2 3 haftadır bedenimin ruhumun yorulduğunu hissediyorum bu sebepten. rahat bir insan olmak istiyorum

Canım bende öyleyim merak etme bende pimpirikliyim yani ama öyle olmak lazım hadta olmamak için. Geçen eve kadın çagıracaktım her zaman gelen biri bu sefer cocuguyla gelecekmiş küçükmüş istemedim çünkü hastalık kapma ihtimalim yüksek neden kendimi riske atayım ki? Eşim grip olacagım galiba dedi walla salonda yat o zaman ben hasta olursam nasıl ilaç alacagım dedim. Artık insanlarla da tokalasmamk gerekiyor bence kimse sana dikkat etmez senin kendini koruman lazım diye düşünüyorum ben.

Bende öyle düşünüyorum ama bir haftada işyerimde 1 yıldır hic bitmeyen dezenfektan şişesini bitirince artık sorun olduğunu düşünmeye başladım. bugün aldığım kıyafete hasta arkadaşım dokunca eve gelip hemen makineye attım işin daha kötüsü 30 derecede hala temizlenmedigini düşündüm neden 60ta yıkamadım diye kendimi yedim birde eşime astırdim dokunmamak için. sanki abartıyorum yavaş yavaş gibi gelmeye başladı endişeleniyorum o yüzden

Abartiosun. Hasta olacagin varsa havadan bile kaparsin o mikrobu. Yapma

Oooo sen naptın yaa :) valla atalarımz demis sakınan goze cop batar diye aynı o misal ben ne zaman sakınsam hasta olurum genelde de hiiiiiiic takmam cok sukur hamileliğimde de 1 kez bi burnum akmıstır yani kasma kuzum bu kadar bence

Evet bu abartıyorsun canım yani yıkamıssın tamamdır deli gibi dezenfektandan ziyade tabi isyeri toplu tasıma kullananlar daha dikkatli olmalı bende ortamı havalandırırdım çalısıyor olsam ne bileyim elimi sık yıkardım cok kalabalıkta hasta olmak daha mümkün. Ama olacagın varsa olursun biraz daha rahat olmaya çalıs yine dikkat et ama dozhnda olsun hadi için rahat etmedi yıkadın ama eşine astırmak ya da 60 derecede yıkamayı düşünmek abartı olmus

rahatlaa hiçbir şey olmayacak ilk dönemlerde ben de senin gibi çok takıyordum ama inan ne kadar dikkat ettiysem o kadar hastalandım şimdi hiç umursamıyorum. umumi tuvalete girmiyordum antibakteriyel jel kullanıyordum eşime de kullandırıyordum enfeksiyonun alası oldu. bi ara da hayvanlara takmıştım. normalde sürekli sevdiğim köpek kediler yanıma gelince kaçıyordum hatta eşim sevip eve geldiğinde ağlıyordum ya çocuğumuza virüs geçerse diye. şimdi önüme gelen tuvalete giriyorum köpüşleri kedilere sarılıyorum hiç de hasta olmadım. hem hamileyken hasta olunca ilaç alınamaz diye de bir şey yok. antibiyotik ateş düşürücü ağrı kesici hepsi kullanılıyor tabi ki zırt pırt kullanmak gereksiz ama doktorunun önerdiği ilaçları rahatlıkla kullanabilirsin. hasta olurum da ilaç kullanamam diye korkma.

Canım benimkinin nedeni polar pijamammis ya akintidan ziyade terliyormusum inan hic farkında değildim pijamami degistirdm ve geçti bu kadar olur yani

Kızlar kusura bakmazsanız bir sey soracagım su an farkettim diyebilirim sanki vajinam şişmiş ya da büyümüş karnımdan açıkçası cok farketmemişim herhalde. Öyle enfeksiyon durumu yoktu her ay düzenli tahlil yaptırıyorum. Nette yazdım vajinada şişlik gebelwrde diye bi sürü sey yazmıslar sonra büyüme diye yazdım baska seyler ama anlamadım siz böyle bir sey farkettiniz mi

Canım bu bendede var gibi dis dudagi şiş makata yakın yerinde acik acik yazdım anlasilsin diye normalmi acaba umursamamistm pek doğrusu

İyi geceler kızlar. 3-4 gündür iyiydim şimdi yeniden grip oluyorum şaka gibi ya . Burnum tıkandı,gözlerim ağırlaştı. Hasta olmak istemiyorum. sırtım desem sanki kopuyormuş gibi, acayip ağrım var. Çok zor hareket ediyorum.

hamilelik bir hastalık dönemi değil eskiden nasılsan öyle devam etmeye çalış evet başından kötü bir durum geçmiş ama kendi doktorun kendin ol yapmamaya çalış
ben bugün otobüse metrıbüse bindim mesela gayet normal dışarıdan yemek yedim.
birisi hastaysa dikkat etmeye çalışıyorum ama etsemde 10
Bnde döndüğünü yazmislardi ama sonra iki doktor da dönmemiş dedi. Hatta bugünde dönmemiş öyle oturmuş duruyo yine oğlum cok zorluyo artik beni

aaaaa 28 haftalık koca erkek olmuş bu ne rahatlık dönsün hemen.
26. hafta da son kez sordum artık kafası yukarı çıkmaz dimi diye doktora sen dua et alttan çıkmasın kızım demişti.
32. haftada gideceğim beni şoka uğratmaz diye umut ediyorum

anladım canım. beni nst bağladıklarınla çıkan sancımı hissetmiyordum doktor çok korkmuştu.
hızlandıkça hissettim tabi. 7 cm den sonra oda. bunda d at
inşallah doğduğunda da böyle sakin bir bebek olur.

Kızlar teve2 de bi profesor bebekle alakalı cok güzel seyler anlatıyor sünnet yürüteç falan bilginize

ya bu sünnet işi beni çok geriyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…