2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Abartiosun. Hasta olacagin varsa havadan bile kaparsin o mikrobu. Yapma

Teşekkür ederim arkadaşlar birşeyler ters gittiğini hissettim aslında o yüzden normal değil bu yaptığın denmesine ihtiyacım vardı. Heleki benim kadar rahat bir insanın birden 3 haftadır böyle oluşu beni de acaip tedirgin ve rahatsız etti çünkü hayatı bu kadar zorlaştırmayı gereksiz buluyorum. Biran önce kendi çözümümü kendim bulucam inşallah teşekkür ederim :)

herkese gunaydin kizlar,dun doktor randevum vardi.bebek baya asagidaymis.sabah aksam fitil ve 2 tane igne verdi.nst de sancim ciksaydi yatis yapicakti sukur ki cikmadi.bacak arasi agrim cok fazla oluyor malesef
rapor aldim.evdeyim simdi.pazartesi tekrar is basi tabi.artik 32 olsada su is stresinden uzak kalsam diye dua ediyorum.bebgim iyi cok sukur.39 santim olmus.boyunun masallahi var dedi doktor.kilosuda 1500 civari.

Maşallah canım hep mı aşağıdaydı bebek yoksa yeni mı böyle birşey oldu ? acılman olmadıysa hic korkma dikkatli olman yeterli izne de az kaldı bu haftayı saymazsak 2 hafta sonra 32 :)

Ay günaydın. Müjde vereyim size. Bende gece oğlunun tekmeleriyle uyanan anneler kervanına katıldım ama öyle böyle bir tekme değildi valla içerden karnımın etleri acıdı. Normalde benim oğlan yesa 'inki gibi sabah bir pit akşam iki pit öyle idare ediyorduk ama dün birşeyler olduğunu anlamıştım ilk defa o kadar hiperaktifti çocuum. Zaten ne olduysa ayvayi yedikten sonra oldu Ayvayı yedim ben arkadaşlar sizde yiyin

Rahat ol korkularinin uzerine git yoksa takintilar yapisik kalir.bende kizina gebeyken cok dakgin bir kac kere caydanlik yaktim anahtari kapi ustunde unuttum gittim.sonra hep takildim bu konukara arabanin el frenini cektim mi ocak kapali mi gibi

Hadi ya ben gamzeyi çok seviyorum şimdi yesek olur mu acaba
Valla onun ne kadarı gerçek bilmiyorum. Dün internette ayvayı araştırırken (araştırdığım şeye bak) şöyle birşeye rastladım; eski kadınlar ayva çektirdiğinin olduğu kısım var ya orayı çıkarıp yanaklarının üzerine koyarak dua ederlermiş Allah'm çocuğum gamzeli olsun diye. Tabi bu muhtemelen batıl inançtir. Ama belli de olmaz. Bebeği güzelleştirdiğini biliyorum sadece. Çünkü çocukları çok çirkin doğan bir kavim peygamber efendimize geldiğinde "onlara söyle hamile kadınlarına ayva yedirsinler" demiş.

Günaydın arkadaşlar bu rüyalar yüzünden öyle moralim bozuk uyandım ki yok mu bunun bir çözümü acaba bıktım artık
Bende çok görüyorum ama sabah uyandığımda çoğunu unutmuş oluyorum. hatırladıklarımada fazla takılmiyorum bir kaç saat sonra çıkıyor aklımdan zaten. Bence sende çok kafaya takma. amann de geç. Çok kafaya taktiğin içinde görüyor olabilirsin.

Ayyyy evde de vardı dur bende yiyeyim hahahaahah

Ben hep mandalina yiyordum ondan mi sakın acaba.hahaha

Ay o zaman ayva bulmam lazım kızımın guzeligine güzellik katım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…