2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Maşallah canım insanın hayatında işi ve eşi iyiyse hayat gerçekten çok daha guzel olabiliyor.

Günaydın
Bende dün gece bacaklarım agrimadan uyudum hamd olsun
Güzel bir gün olsun hepimiz için insaAllah
Bacak ağrın nasıl oluyor canım ya benimde bu sabah bacak ağrısıyla uyandım sanki damar yırtıldı gibi hissettim tam da baldirdan çok kotuydu

Bacak ağrın nasıl oluyor canım ya benimde bu sabah bacak ağrısıyla uyandım sanki damar yırtıldı gibi hissettim tam da baldirdan çok kotuydu
O agri 1.5 aydir bende de var doktorum damar iclerine bi baktir dedi emboli falan durumuna karsi milyonda birde olsa bi alalim raporu dedi ben naptim tembellik ettim gitmedim

speedy-gonzales canım dünkü programda prof yaptırabilirsiniz bebek küçükken sünneti diyordu. Çünkü enfeksiyona karsı daha iyi olurmus. Onun dısında bi de ne erkek cocuga ne de kız çocuga yürüteç kullanmayın dedi erkek cocukta testislerin inmesinde sorun olabilir kız cocukta da idrar yolu enfeksiyonu olusturabilir dedi yani önermedi yurtdısında da genelde önermiyorlar dedi. Ben kız cocukta yürütecin sakıncasını duymustum ama erkekte duymamıstım düşününce mantıklı geldi.

O agri 1.5 aydir bende de var doktorum damar iclerine bi baktir dedi emboli falan durumuna karsi milyonda birde olsa bi alalim raporu dedi ben naptim tembellik ettim gitmedim
Hadi ya gitseydin keşke canım kollarda falan uyuşma oluyor mu sende

Aynen canım mecburi değil kendileri bilir herkes kendine sonuçta benden uzak olsunlar öyleleri ama

İlk defa böyle birşey duyuyorum. Niye böyle birşey yaptı ki
Canım bencil mi desem mecburiyet olarak mı algıladı anlamadım ben zaten bir şey istemedim ondan ilk çocukta adetmis anneannenin çocuğuna her şeyi alması bu yüzden kv ve annem birbirine girdi o bunu alacaksın o almam dedi ben alma hiç kimseden bir şey istemiyoruz dedim gitti en ucuz en kotu şeyleri aldı aldığı park yatağı bile iki üç ay kullandım attım çöpe kv ise sadece çeyrek taktı onu bile takarken titriyordu bana öyleler diğer gelin ve kızlarına öyle değil annem de bana öyle kardeşlerime öyle yapmaz üvey evlat gibiyim

Canım kusura bakma özel mi bilmiyorum ama sana nie öyleler dünürler mı anlaşamıyor arada sen kalıyorsun yoksa aileler eşinle evlenmenize mi karsıydı böyle bi tavır var

Deseydin benden uzak olun da hiçbir şeyinizı istemiyorum

Canım kusura bakma özel mi bilmiyorum ama sana nie öyleler dünürler mı anlaşamıyor arada sen kalıyorsun yoksa aileler eşinle evlenmenize mi karsıydı böyle bi tavır var
Yok canım hiç bir sorun yok sadece her iki taraf cimri ve bencil bende pek görüşmüyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…