2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ayyyy evde de vardı dur bende yiyeyim hahahaahah

Ben hep mandalina yiyordum ondan mi sakın acaba.hahaha
Halam bana ta sakaryadan bi kasa ayva yollamis yesin bunu cocuk guzek.olur die. Bide dioki ayvalar bitmeye dogurcak.dio. saydim 20 ayva var 3 gunde bi yesem.yine surec tamamlanmio kafalar karisik bu arada bende gunde 4 5 mandalina yiom ha

Maşallah canım hep mı aşağıdaydı bebek yoksa yeni mı böyle birşey oldu ? acılman olmadıysa hic korkma dikkatli olman yeterli izne de az kaldı bu haftayı saymazsak 2 hafta sonra 32 :)
allaha sukur acilmam yok canim.daha oncede adagidaydi.dedigim gibi bacak arasi agrim cok fazla oluyo.doktor birden bu aksam yatirabilirim seni dediginde o kadar sasirdim ki.ama ben bebegimin erken gelecegine inanmiyorum.masallah o cok rahat yerinde.erkek olsa kesin topcu falan olurdu diyorum babasina :))o 32leri gorsek ne guzel olacak allahin izniyle.

Halam bana ta sakaryadan bi kasa ayva yollamis yesin bunu cocuk guzek.olur die. Bide dioki ayvalar bitmeye dogurcak.dio. saydim 20 ayva var 3 gunde bi yesem.yine surec tamamlanmio kafalar karisik bu arada bende gunde 4 5 mandalina yiom ha
Dün midem ağırdı ama. Haslayip mi yesek? Suyunu da içeriz tadından emin olamıyorum .D

Normal de bende çok takmamaya çalışıyorum ama bu sabah öyle bir rüya gordumki gerçek gibi etkılenmemek elde değil hayirlisiyla şu üç ay da bitşeydi bebisislerimizi kucağımiza alsaydik

Sakınan göze çöp batar derler, hasta olacağın varsa kimseyle görüşmesen bile olursun.. Rahat olmaya çalış o yüzden canım..

Al benden de o kadar.. Dün akşam resmen bir anda hasta oldum.. Her yerim dayak yemiş gibi ağrıyor.. Otursam oturamıyorum, yatsam yatamıyorum burun hem tıkalı hem akıyor.. Kulaklarım ağrıyor.. Gece de uyuyamadım doğru dürüst.. Şimdi de öyle uzanıyorum.. Balla toz zencefil karıştırdım, ondan yedim bir iki çay kaşığı.. Bir de ıhlamur içine zencefil, bal, limon kattım onu içiyorum.. İnşallah iyi gelir..

@Dns90 canım fotoğraf çekimini de yaptırmışsın, eminim harika olmuştur.. Darısı bize inşallah.. Karnım biraz daha büyüsün diye bekliyorum ben de..

Dun çok keyifsiz ve halsizdim yemegimi bile zorlukla yaptim sık sık sekerim dustu tatli seyler yedikce de kotu oldum ise gitmemistim.bugunde gitmedim kendi isim o yuzden acil isim olmadiginda internetten halledebildigim icin rahatim her gun sabah kalkip ise gitmek zorunda olan arkadaslarima hep dua ediyorum gercekten hamile iken cok zor........

günaydınlar ,
benimde dün akşam karnım gerildi resmen hiç iyi değildim bugun iyiyim çok şükür,iş yerinde .... biri beni korkutmaya çalıştı çok gerildim ne garipler ya hamile insanlara neden saygısı yok bu öküzlerin.

Kendisini uzun zamandır görmüyorum ama daha önce normal olduğunu okumuştum kan akışından dolayı şişebilir hormonlardan dolayı kararabilirmiş

Günaydın kızlarrrr
Hastalar iyileşmiştir inşallah. Hastalar bir haftada iyileşiyor ben aylardır her sabah gripli gibi kalkıyorum. Rinitim var hapşırık göz burun akıntısı fena. Her sabah maske takıp nevresim değiştiriyorum. Onceleri daha fenaydı üstüste 15 kez hapşırdığım oluyordu alerji hapı kullandım o zamanlar. Ama işin ilginç yanı kırmızı ete de alerjim vardı hatta boğazım şişer şoka girerdim ama hamilelikte geçti deli gibi et yiyorum fırsattan istifade

Rahat ol korkularinin uzerine git yoksa takintilar yapisik kalir.bende kizina gebeyken cok dakgin bir kac kere caydanlik yaktim anahtari kapi ustunde unuttum gittim.sonra hep takildim bu konukara arabanin el frenini cektim mi ocak kapali mi gibi
aynen su an bende öyleyim sabah ise giderken fişleri kaç kere kontrol ettiğimi ocağı ka kere kontrol ettiğimi sayamıyorum artık ama yapismasindan çok korkuyorum üzerime çözüm bulucam en kısa zamanda inşallah

Görürsün canım hayırlısıyla inşallah gecende verdim ayni ornegi bir arkadasa sana miydi hatirlayamadim benim arkadasinda cok asagidaydi 37ye kadarda calisti 38e girerken doğurdu ama dikkat etmek lazım iyi örnekleri düşünmek iyiyi çağırmak lazım :)

Doğru söylüyorsun canım rahat olmak lazım nasılsa herşey olacağına varıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…