Amannnn takma ya ....kimse bisey yapmasin herkes sevdigi evladiyla mutlu mesut yasasin seninde kafan dinlensin....Canım bencil mi desem mecburiyet olarak mı algıladı anlamadım ben zaten bir şey istemedim ondan ilk çocukta adetmis anneannenin çocuğuna her şeyi alması bu yüzden kv ve annem birbirine girdi o bunu alacaksın o almam dedi ben alma hiç kimseden bir şey istemiyoruz dedim gitti en ucuz en kotu şeyleri aldı aldığı park yatağı bile iki üç ay kullandım attım çöpe kv ise sadece çeyrek taktı onu bile takarken titriyordu bana öyleler diğer gelin ve kızlarına öyle değil annem de bana öyle kardeşlerime öyle yapmaz üvey evlat gibiyim
İnşallah öyledir canım nedense sancı odasında doğum sancısını çekecekmişim gibi düşünüyorum. Doktora da sormadım daha hiçbir şey. Şimdi kısmetse 32-33. haftamda gideceğim o zaman konuşurum doktorla bakalım. Bide canım bikaç sene önce yeni işe başlayacağım günlerde kardan dolayı yol kapalıydı, bikaç gün işe gidememiştim. O derece olabiliyor yani.
Ne demek canım anın akışına bırak zaten bebek yolu bulacak Doğum gerçekleşecek.
Doğum bittikten sonra “ ben doğurdum demiştim” doktorum sen doğurmadın bebek doğdu sen sadece aracı oldun demişti.
Ben ne yaparım ne ederim diye düşünme herşey bebeğinin elinde normal Doğum olursa..
İstanbul’da kar öyle kolay kolay yağmıyor ya heeee yaparsa ben düşüneyim evim dik yokuşta artık kızakla kayarım
Sancılarını evde beklemektense hissettiğin anda gidersin hastane ortamı da eskis gibi değil normal oda da çekiyprsun sancıları eskiden tüm Doğum yapacakları aynı yere alırlarmış..
Bence su değil o canım, hiç anlatıldığı gibi değil çünkü. Ya canım sen bir şekilde annenlerde yaşasan artık olmaz mı?Camasirimda altima kacirmisim gibi fazlaca sulu akinti vardi degistirdm yine olmus biraz bu normalmi bebegin suyu olamaz heralde daha önce olmamisti hic korktum kızlar size sormak istedim
Eklemeyi unuttum kv canımı sıktı yine baya moralim bozuldu etkisi varmidir etkilenmismidir kızım dusuncesiz babaannesinin yüzünden
Oy yerim onu ben. çok tatlı bir an olmuş. Biraz büyüyünce anlatır beraber gülersinizSize komik birşey anlatacağım. Bugün sabahtan is yerinde sunumum vardı. anlatırken anlatırken benim tosbağa hareketlenmeye başladı üzerimde de üstüne yapışan bir bluz vardı. bluz hareketlenmeye başladıkça dinleyenlerin gözleri slayttan bana kaymaya başladı benimde dikkat dağıldı ben gülmeye başladım onlar gülmeye başladıkızım işime ket vurdu bugun
Günaydın kızçeler. Gerçi öğlen oldu ama sabahtan beri işim vardı. Dünde yine alışverişteydik hiç giremedim. Afedersiniz annemle mantı yapıp buzluğa koyacağız bugün, lohusalıkta kolaylık olsun bana diye. Size de tavsiye ederim canlar.
İnşallah öyledir canım nedense sancı odasında doğum sancısını çekecekmişim gibi düşünüyorum. Doktora da sormadım daha hiçbir şey. Şimdi kısmetse 32-33. haftamda gideceğim o zaman konuşurum doktorla bakalım. Bide canım bikaç sene önce yeni işe başlayacağım günlerde kardan dolayı yol kapalıydı, bikaç gün işe gidememiştim. O derece olabiliyor yani.
Ben sürekli yaparım mantıyı canım şuan buzlukta bir kilo var sadece hastalanmasaydim dolduracaktım ama kısmet artıkGünaydın kızçeler. Gerçi öğlen oldu ama sabahtan beri işim vardı. Dünde yine alışverişteydik hiç giremedim. Afedersiniz annemle mantı yapıp buzluğa koyacağız bugün, lohusalıkta kolaylık olsun bana diye. Size de tavsiye ederim canlar.
Oy yerim onu ben. çok tatlı bir an olmuş. Biraz büyüyünce anlatır beraber gülersiniz
ah canım vallahi ne desem yalan canım hastalanmaktan emin ol hepimiz korkuyoruz. Ama korkarak yaşanmaz... güzel bir söz insanın istemediği ot burnunun dibinde bitermiş... Yani sen bu kadar korkarsan ister istemez hastalanman an meselesi olur. Bende de vardı seninkine benzer tripler... Ama 2 hafta önce eşim öyle bir hastalandı ki dedim tamam artık bende hastalanırım ona ne verdiysem bende içtim... özellikle limon zencefil bal... Allaha şükür o iyileşti bende de bişey olmadı. biraz serin kanlı olunca herşey daha kolay oluyor tabi emniyeti bırakmamak da lazım...Bende sizinle bir derdimi paylaşıcam arkadaşlar. Bende son zamanlarda takıntı diyebileceğim şeyler başladı. Hamileliğinin başı inanılmaz ama inanılmaz sıkıntılı geçti bazı genetik rahatsızlıklar hamilelikte ortaya çıktı Allah tekrar yaşatmasın ama ilk 6 ay inanılmaz kötüydüm şimdi elhamdülillah daha iyiyim. Ancak su an bende bazı korkular başladı ya hasta olursam ilaçta kullanamıyorum ben naparim gibi. Arkadaşlarım yemeğe gidelim diyor içlerinden biri hastaysa bahane uyduruyorum gitmiyorum hasta biri gelip masama ya da benim esqyama dokunduğu zaman hemen çantamdan dezenfektan çıkarıp sıkıyorum eve gelince o eşyaları makineye atmaya başladım son bir haftadir iyice gariplestim. çok detaya inmeyeceğim böyle birseyim yoktu birden ortaya çıktı. sizden ohoo ben şöyle yapıyorum da bisey olmuyor , yere düşen kartımı yıkamıyorum gibi iç rahatlatıcı şeyler duymak istiyorum açıkçası son 2 3 haftadır bedenimin ruhumun yorulduğunu hissediyorum bu sebepten. rahat bir insan olmak istiyorum
O da annesine yardimci olmak istemiş Gayet de güzel anlatmış maşallah kizinaSize komik birşey anlatacağım. Bugün sabahtan is yerinde sunumum vardı. anlatırken anlatırken benim tosbağa hareketlenmeye başladı üzerimde de üstüne yapışan bir bluz vardı. bluz hareketlenmeye başladıkça dinleyenlerin gözleri slayttan bana kaymaya başladı benimde dikkat dağıldı ben gülmeye başladım onlar gülmeye başladıkızım işime ket vurdu bugun
Kızlar benim göğüsler kararma olayını biraz abarttı. Sadece ucu değil sağı solu altı her yeri kara anacım. Yedi belalı kara meme oldum resmen
Doğru söylüyorsun canım kendi kendime telkinler vererek halledeceğim inşallah korumacılık mı iç güdüsel mı bilmiyorum su an ki durum ama sonuçta normal değilah canım vallahi ne desem yalan canım hastalanmaktan emin ol hepimiz korkuyoruz. Ama korkarak yaşanmaz... güzel bir söz insanın istemediği ot burnunun dibinde bitermiş... Yani sen bu kadar korkarsan ister istemez hastalanman an meselesi olur. Bende de vardı seninkine benzer tripler... Ama 2 hafta önce eşim öyle bir hastalandı ki dedim tamam artık bende hastalanırım ona ne verdiysem bende içtim... özellikle limon zencefil bal... Allaha şükür o iyileşti bende de bişey olmadı. biraz serin kanlı olunca herşey daha kolay oluyor tabi emniyeti bırakmamak da lazım...
Hahaha aynen canım beni susturdu resmenO da annesine yardimci olmak istemiş Gayet de güzel anlatmış maşallah kizina
Sorma canım banyo yapıyordum acayip dikkatimi çekti çok tuhafo nasıl benzetme hoşuma gitti güldüm vallah allah da seni guldursun
Benimkiler de bir garip oldu canım o seksapel göğüslerim gitti yerine bildiğin beslenme aracı geldi. çokta takmaKızlar benim göğüsler kararma olayını biraz abarttı. Sadece ucu değil sağı solu altı her yeri kara anacım. Yedi belalı kara meme oldum resmen
Sor kuzum sağlık bu ihmale gelmezUstune yatarsam oluyor valla bakalim cmtsi randevum var kendi doktorumla biraz rahatim ben galiba ...
Valla eskiden seksapel miydi bilmiyorum ama şu an yorumsuzBenimkiler de bir garip oldu canım o seksapel göğüslerim gitti yerine bildiğin beslenme aracı geldi. çokta takma
Ben eşimden 1 saat sonra çıkıyorum o çıkınca bütün ocak vs. işlerini bitiyorum kesinlikle bişay yapmamaya calışıyorum aksi halde kafayı yiyorum fişi çektim ocağı kapattım mı? çözümü böyle buldum. Şimdide Kapıyı iyi çektim mi kapattım mı? paranoyası var... Bende B12 eksikliği çıktı 2 hafta önce ama dr. unutkanlık bu nedenle oluyor dedi. B12 iğnesi vuruluyorum.aynen su an bende öyleyim sabah ise giderken fişleri kaç kere kontrol ettiğimi ocağı ka kere kontrol ettiğimi sayamıyorum artık ama yapismasindan çok korkuyorum üzerime çözüm bulucam en kısa zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?