2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Amannnn takma ya ....kimse bisey yapmasin herkes sevdigi evladiyla mutlu mesut yasasin seninde kafan dinlensin....

Günaydın kızçeler. Gerçi öğlen oldu ama sabahtan beri işim vardı. Dünde yine alışverişteydik hiç giremedim. Afedersiniz annemle mantı yapıp buzluğa koyacağız bugün, lohusalıkta kolaylık olsun bana diye. Size de tavsiye ederim canlar.

İnşallah öyledir canım nedense sancı odasında doğum sancısını çekecekmişim gibi düşünüyorum. Doktora da sormadım daha hiçbir şey. Şimdi kısmetse 32-33. haftamda gideceğim o zaman konuşurum doktorla bakalım. Bide canım bikaç sene önce yeni işe başlayacağım günlerde kardan dolayı yol kapalıydı, bikaç gün işe gidememiştim. O derece olabiliyor yani.

Size komik birşey anlatacağım. Bugün sabahtan is yerinde sunumum vardı. anlatırken anlatırken benim tosbağa hareketlenmeye başladı üzerimde de üstüne yapışan bir bluz vardı. bluz hareketlenmeye başladıkça dinleyenlerin gözleri slayttan bana kaymaya başladı benimde dikkat dağıldı ben gülmeye başladım onlar gülmeye başladı kızım işime ket vurdu bugun

Bence su değil o canım, hiç anlatıldığı gibi değil çünkü. Ya canım sen bir şekilde annenlerde yaşasan artık olmaz mı?

Oy yerim onu ben. çok tatlı bir an olmuş. Biraz büyüyünce anlatır beraber gülersiniz

Son dk gitsen mutlaka birazda hastanende çekeceksin geçen sene İstanbul’a kar yağdı ya bizim buralar buz tuttu camdwn izliyorum aşağı inen insanlardan 10 kişiden 8 i ya yuvarlandı yada kaydı düştü çocuklar hep koxaklarla kaydı

Kizlar stylo 'nun termo cantasi bu evde sirt cantasi olanlara termo kisminin daha genis olmasi acisindan cok kullanisli ve kaliteli buldum.

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-25-11-55-53.webp
    9 KB · Görüntüleme: 43
Ben sürekli yaparım mantıyı canım şuan buzlukta bir kilo var sadece hastalanmasaydim dolduracaktım ama kısmet artık

ah canım vallahi ne desem yalan canım hastalanmaktan emin ol hepimiz korkuyoruz. Ama korkarak yaşanmaz... güzel bir söz insanın istemediği ot burnunun dibinde bitermiş... Yani sen bu kadar korkarsan ister istemez hastalanman an meselesi olur. Bende de vardı seninkine benzer tripler... Ama 2 hafta önce eşim öyle bir hastalandı ki dedim tamam artık bende hastalanırım ona ne verdiysem bende içtim... özellikle limon zencefil bal... Allaha şükür o iyileşti bende de bişey olmadı. biraz serin kanlı olunca herşey daha kolay oluyor tabi emniyeti bırakmamak da lazım...

O da annesine yardimci olmak istemiş Gayet de güzel anlatmış maşallah kizina

Doğru söylüyorsun canım kendi kendime telkinler vererek halledeceğim inşallah korumacılık mı iç güdüsel mı bilmiyorum su an ki durum ama sonuçta normal değil

Ben eşimden 1 saat sonra çıkıyorum o çıkınca bütün ocak vs. işlerini bitiyorum kesinlikle bişay yapmamaya calışıyorum aksi halde kafayı yiyorum fişi çektim ocağı kapattım mı? çözümü böyle buldum. Şimdide Kapıyı iyi çektim mi kapattım mı? paranoyası var... Bende B12 eksikliği çıktı 2 hafta önce ama dr. unutkanlık bu nedenle oluyor dedi. B12 iğnesi vuruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…