- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 33
- 36
Beyaz tenliysen bi de daha çok gosterir kendini canım güzel benzetmeydiSorma canım banyo yapıyordum acayip dikkatimi çekti çok tuhaf
geçmiş olsun cnm sen unutuyorsun hadi bir sebebin var ben unutmuyorum da aslında iyice emin olmak istiyorum aman boşluktan oluyor desem çokta yoğunumBen eşimden 1 saat sonra çıkıyorum o çıkınca bütün ocak vs. işlerini bitiyorum kesinlikle bişay yapmamaya calışıyorum aksi halde kafayı yiyorum fişi çektim ocağı kapattım mı? çözümü böyle buldum. Şimdide Kapıyı iyi çektim mi kapattım mı? paranoyası var... Bende B12 eksikliği çıktı 2 hafta önce ama dr. unutkanlık bu nedenle oluyor dedi. B12 iğnesi vuruluyorum.
Allah rahmet eylesinKızlar bi dışarı çıkayım dedim moralim bozuldu. Size anlatayım sizin de bozulsun ama bunları bilmek ve temkinli davranmak adına öğrenmeliyiz diye düşünüyorum..
Arkadaşım şuan da doğumda. kızı iki hafta erken gelmiş. Bu arkadaşın önceki kızı henüz bir yaşına bile gelmeden vefat etti. Arkadaş bebeği bakıcının evine bırakıp işe gidiyor bebekte kenarlardan tutunup kalkabiliyormuş. Bir şekilde tv yi üzerine çekiyo.. Arkadaşım iki sene bildiğiniz aklını yitirdi sonra kendine gelince tüp bebekle hamile kaldı yine kız nasip etti Allah ona..
Diğer bi tanıdığımızın iki aylık bebeği var refluymuş. Reflu yastığından bahsettim o da başka bi arkadaşımızın bebeğinden haber verdi. Bebişi üç aylık olacaktı reflusu varmış. bebek gece kusmuğunda boğulmuş. O kadar uzgunum ki uzun zamandır haber de alamamıştım. Eve ağlayarak geldim.
Nasıl yapıcam uyku bile uyuyamam bebeğe bişey olur diye. Bunları duymadan önce herşey laylaylom du şimdi bu sorumluluğun ne kadar ezici olduğunu anlıyorum
Yüzden olmasa da vücuttan beyaz tenliyim. Onunda etkisi var galiba dediğin gibiBeyaz tenliysen bi de daha çok gosterir kendini canım güzel benzetmeydi
Allah rahmet eylesin her ikisi içinde. Allah korusun kaybetme korkusu şimdiden başladı bence hepimizde. Ve yine eminim bu kadar çok isterken hepimiz elimizden geleni yapıcaz onların daha iyi olabilmesi için. Ama elden başka ne gelir ki? Bize verilen nefesten 1 tane fazlasını alamayız. Rabbim hepimizin evladını hayırlı uzun ömürlü sağlıklı eylesin inşallah...Kızlar bi dışarı çıkayım dedim moralim bozuldu. Size anlatayım sizin de bozulsun ama bunları bilmek ve temkinli davranmak adına öğrenmeliyiz diye düşünüyorum..
Arkadaşım şuan da doğumda. kızı iki hafta erken gelmiş. Bu arkadaşın önceki kızı henüz bir yaşına bile gelmeden vefat etti. Arkadaş bebeği bakıcının evine bırakıp işe gidiyor bebekte kenarlardan tutunup kalkabiliyormuş. Bir şekilde tv yi üzerine çekiyo.. Arkadaşım iki sene bildiğiniz aklını yitirdi sonra kendine gelince tüp bebekle hamile kaldı yine kız nasip etti Allah ona..
Diğer bi tanıdığımızın iki aylık bebeği var refluymuş. Reflu yastığından bahsettim o da başka bi arkadaşımızın bebeğinden haber verdi. Bebişi üç aylık olacaktı reflusu varmış. bebek gece kusmuğunda boğulmuş. O kadar uzgunum ki uzun zamandır haber de alamamıştım. Eve ağlayarak geldim.
Nasıl yapıcam uyku bile uyuyamam bebeğe bişey olur diye. Bunları duymadan önce herşey laylaylom du şimdi bu sorumluluğun ne kadar ezici olduğunu anlıyorum
geçmiş olsun cnm sen unutuyorsun hadi bir sebebin var ben unutmuyorum da aslında iyice emin olmak istiyorum aman boşluktan oluyor desem çokta yoğunumAllah sağlık versin ne diyim :)
Üzücü bir durum gerçekten allah sabır versin onlarin anne babalarina tedbirli olmak lazım herseyden önce ama kaderinde bişi varsa bazen önüne geçilmiyor çok üzme kendini allahim korusun herkesin evladını inşallahKızlar bi dışarı çıkayım dedim moralim bozuldu. Size anlatayım sizin de bozulsun ama bunları bilmek ve temkinli davranmak adına öğrenmeliyiz diye düşünüyorum..
Kızlar bi dışarı çıkayım dedim moralim bozuldu. Size anlatayım sizin de bozulsun ama bunları bilmek ve temkinli davranmak adına öğrenmeliyiz diye düşünüyorum..
Kızlar ben çok kararsızım. Doğum sancısını evdemi çeksem , yoksa hastaneye mi gitsem diye. Evde sadece eşimle olsam tamamda kaynanam ve kayınbabamla beraber yaşıyorum ve onlar çok panikler yane o sancıyı ben rahat rahat odamda çekebilirmiyim diye düşünüyorum. Hade evde çekme kararı aldım busefer ikidebir gelip nasıl olduğumu soracaklar ben dahada panik olcam. Hastaneye gitsem orda nasıl olcak. Şimdiden kafam karışık
Hoş ben ne kadar plan yapsamda herşey olacaşına varacak bunu da biliyorjm ama düşünmeden edemiyorum hangisi daha iyi olur diye.
Buarada oğluşum, benim rahatım yerimde biraz daha içerde kalayım demezse ilk ocak annelerinden biri olacağım hatta belki aralık annesi. :) sabırsızlanıyorum..
canım o an gelince duruma göre hareket edersen.
Diyelim ki evde çekmeye karar verdin
ama hiiiiiiiiç sancın olmadan suyun geldi ne yapacaksın doğru hastaneyeeeeeeeeeeee
diyelim ki hastanede çekmeye karar verdin ama başka bir şey oldu vs vs vs
o yüzden amannnn hayırlısı de geç :)
Allah rahmet eylesin
canım tedbirinizi alıcaz ama olacak olana da engel olunmuyor ki tabi bunu gel anneye anlat vicdanen nasıl rahatsızdır. Halbuki bebeği için eminim gece kaç kez kalkıp kontrol ediyordur ama olacaksa olur
Allah rahmet eylesin her ikisi içinde. Allah korusun kaybetme korkusu şimdiden başladı bence hepimizde. Ve yine eminim bu kadar çok isterken hepimiz elimizden geleni yapıcaz onların daha iyi olabilmesi için. Ama elden başka ne gelir ki? Bize verilen nefesten 1 tane fazlasını alamayız. Rabbim hepimizin evladını hayırlı uzun ömürlü sağlıklı eylesin inşallah...
Üzücü bir durum gerçekten allah sabır versin onlarin anne babalarina tedbirli olmak lazım herseyden önce ama kaderinde bişi varsa bazen önüne geçilmiyor çok üzme kendini allahim korusun herkesin evladını inşallah
canım Allah yardımcıları olsun her ikisinin de. Böyle olaylar yaşayan herkese Allah yardım etsin. Çok zor..
sorumluluk çok zor ama uyku bile uyuyamamakta bir çözüm değil. Biz elimizden gelen tedbiri alırız ama bir yerden sonra da dua etmekten başka yapacak bir şey yok malesef.
Çocuklarımıza ömür biçmek bizim elimizde değil ki. Ancak ve ancak tedbir alıp dua edebiliriz. Bende dün haberlerde sinirda nöbet tutan askerleri gördükçe ağladım. İlerde benim yavrumda mı böyle olacak diye. Anne olmak böyle birşeymis demek ki dedim kendi kendime. Zaten cennet nasıl kolay bir şekilde kazanilabilir ki? Yanlızca onların sağlığı ve bekası için dua edebiliriz. Böyle şeyleri şimdilik duymamaya görmemeye çalış. Sen hamilesin birşeyden etkilendiğinde tek kişilik değil çift kişilik etkileniyorsun. O bıdır bıdır haraketli kızını üzme annesi. Yanlızca dua et. Kaderimize yazılanı yaşamaktan başka şansımiz yok. Umalım ki ne yaşarsak yaşayalım hep hayırlısı olsun.teşekkur ederim kızlar normalde de duyduğum üzüldüğüm şeyler ama artık çok derin hissediyorum acıyı. aile anne baba olmak ne zor şeymiş. önceden babam gece kalkar nefesimizi dinlermiş. çok hoş gelirdi dinlerken ama şimdi anlıyorum yüreğinin nasıl pıt pıt ettiğini.. hormonların etkisiyle sanırım bir anda duygu patlamaları yaşıyorum. dün akşam konservatuvardan bir arkadaş down sendromlu oğluna keman öğretirken resim atmış. o an o kadar acıklı geldi ki.. şimdi düşünüyorum o resimde ikisi de mutlu gülüyorlar ama ben kahrolarak ağladım. eşim de tuhaf oluyo bu hallerimden. sabah evden sallama göbeğini düşürürsün bebeğiniyi söyleyip göbek atarak çıktım sonra hüngür hüngür ağlayarak geldim
Çocuklarımıza ömür biçmek bizim elimizde değil ki. Ancak ve ancak tedbir alıp dua edebiliriz. Bende dün haberlerde sinirda nöbet tutan askerleri gördükçe ağladım. İlerde benim yavrumda mı böyle olacak diye. Anne olmak böyle birşeymis demek ki dedim kendi kendime. Zaten cennet nasıl kolay bir şekilde kazanilabilir ki? Yanlızca onların sağlığı ve bekası için dua edebiliriz. Böyle şeyleri şimdilik duymamaya görmemeye çalış. Sen hamilesin birşeyden etkilendiğinde tek kişilik değil çift kişilik etkileniyorsun. O bıdır bıdır haraketli kızını üzme annesi. Yanlızca dua et. Kaderimize yazılanı yaşamaktan başka şansımiz yok. Umalım ki ne yaşarsak yaşayalım hep hayırlısı olsun.
Bende gobegimden goremiyorum tuvalette farkettim ancameltem_kaya S selifor o zaman normal bu durum farkedince cok şaşırdım bende bir sey mi var diye düşündüm. İçim rahatladı kızlar saolun
İçim acıdı çok üzüldüm canım. Allah evlat acısıyla sınamasın hiç kimseyi. Arkadaşlarına da sabrını versin. Üzülmemek, düşünmemek elde değil elimizden gelen her tedbiri alıp takdiri Allah'a bırakacağız. Rabbim uzun, sağlıklı ömürler versin bebeklerimize, sevdiklerimize. Bu arada arkadaşının doğumu gerçekleşti mi? Şimdi içinde bir burukluk olsa da ne kadar mutludur.Kızlar bi dışarı çıkayım dedim moralim bozuldu. Size anlatayım sizin de bozulsun ama bunları bilmek ve temkinli davranmak adına öğrenmeliyiz diye düşünüyorum..
Canım ben ya saga ya sola yatıyorum altta kalan bacağım kalcamdan asagi dogru kramp girmiş gibi oluyor diger yana dönünce hemende geçmiyor öyle birşey normalde yok cok şükür sadece yatarkenBacak ağrın nasıl oluyor canım ya benimde bu sabah bacak ağrısıyla uyandım sanki damar yırtıldı gibi hissettim tam da baldirdan çok kotuydu
O olayı çözdüm canım polar pijamam ter yapiyormus ben farketmedim saftirikligimdenBence su değil o canım, hiç anlatıldığı gibi değil çünkü. Ya canım sen bir şekilde annenlerde yaşasan artık olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?