Benimde kahverengi yerin yakınları benek benek oldu degisik bir hal aldı büyüme oranı fazla olmadi renk değişimi yaşadıKızlar benim göğüsler kararma olayını biraz abarttı. Sadece ucu değil sağı solu altı her yeri kara anacım. Yedi belalı kara meme oldum resmen
Allah ım kimseyi evladıyla sınamasın inşallah. Çok zor bir imtihan. Rabbim arkadaşlarına kolaylık ve sabır versin.Kızlar bi dışarı çıkayım dedim moralim bozuldu. Size anlatayım sizin de bozulsun ama bunları bilmek ve temkinli davranmak adına öğrenmeliyiz diye düşünüyorum..
Arkadaşım şuan da doğumda. kızı iki hafta erken gelmiş. Bu arkadaşın önceki kızı henüz bir yaşına bile gelmeden vefat etti. Arkadaş bebeği bakıcının evine bırakıp işe gidiyor bebekte kenarlardan tutunup kalkabiliyormuş. Bir şekilde tv yi üzerine çekiyo.. Arkadaşım iki sene bildiğiniz aklını yitirdi sonra kendine gelince tüp bebekle hamile kaldı yine kız nasip etti Allah ona..
Diğer bi tanıdığımızın iki aylık bebeği var refluymuş. Reflu yastığından bahsettim o da başka bi arkadaşımızın bebeğinden haber verdi. Bebişi üç aylık olacaktı reflusu varmış. bebek gece kusmuğunda boğulmuş. O kadar uzgunum ki uzun zamandır haber de alamamıştım. Eve ağlayarak geldim.
Nasıl yapıcam uyku bile uyuyamam bebeğe bişey olur diye. Bunları duymadan önce herşey laylaylom du şimdi bu sorumluluğun ne kadar ezici olduğunu anlıyorum
Ya biliyor musun benimde en çok korktuğum ve sürekli aklımda olan örnekleri yazmışsın. Allahım hiçbir anneye yaşatmasın böyle şeyleri korkunç resmen. Zaten bebek büyütme konusunda hiçbir tecrübem yok emzirirken nefesi tıkanır mı, uyurken nasıl yatırmam lazım kusarsa boğulur mu ek gıdaya başladığımızda yemek boğazına kaçar mı bu konular aklıma geldikçe acayip korkuyorum. Başa gelecek olan da her türlü geliyor. Annelik çok zor hep insanın yüreği ağzında ben daha şimdiden bunu hissediyorum.Kızlar bi dışarı çıkayım dedim moralim bozuldu. Size anlatayım sizin de bozulsun ama bunları bilmek ve temkinli davranmak adına öğrenmeliyiz diye düşünüyorum..
Arkadaşım şuan da doğumda. kızı iki hafta erken gelmiş. Bu arkadaşın önceki kızı henüz bir yaşına bile gelmeden vefat etti. Arkadaş bebeği bakıcının evine bırakıp işe gidiyor bebekte kenarlardan tutunup kalkabiliyormuş. Bir şekilde tv yi üzerine çekiyo.. Arkadaşım iki sene bildiğiniz aklını yitirdi sonra kendine gelince tüp bebekle hamile kaldı yine kız nasip etti Allah ona..
Diğer bi tanıdığımızın iki aylık bebeği var refluymuş. Reflu yastığından bahsettim o da başka bi arkadaşımızın bebeğinden haber verdi. Bebişi üç aylık olacaktı reflusu varmış. bebek gece kusmuğunda boğulmuş. O kadar uzgunum ki uzun zamandır haber de alamamıştım. Eve ağlayarak geldim.
Nasıl yapıcam uyku bile uyuyamam bebeğe bişey olur diye. Bunları duymadan önce herşey laylaylom du şimdi bu sorumluluğun ne kadar ezici olduğunu anlıyorum
Bende kv mi hiç sevmiyorum ama çocuk askerden gelecek kaç günlüğüne bilmiyorum ama birkaç günde annesinde kalmak istemesi hakkı bence. Ha sen şeytan görsün yüzlerini diyebilirsin ama o ayrı :)Eşim bugün beni mutlu edicek birsey söyledi o farkinda değildi ama benim icim rahatladı doğum zamanı izne gelicek yanımıza ve ben annemlerde kalacağım için oda gelip burda kalmak zorunda mecburen bizi kızını görmeye geliyor sonuçta neyse bana önceden beraber annemlere gideriz demişti birkac günde orda kalırız demişti tabi ben sinir oldum bakarız o zaman dedim gecistirdim neden annemlerde kalmak istemiyor durumuda yatagindan başka yerde rahat edemez alışkın değildi tabi askere gidince bir sürü yerde yattı kalktı bugün alıştım artık diyor orda kalırız dedi ben hiçbirşey demeden nasıl sevindim anlatamam çünkü onu kırmak istemediğim için zaten azcık zaman gelmiş olacağı için baskı hissediyordum üstümde oraya gitmek istemediğim için öyle bir rahatladım anlarsınız önceki yazdiklarimdan bu baski kalkti üstümden beni zorlamicak gidelim diye cok şükür ya da ben kendimi kötü hissetmicem öyle yazmak istedim iyi seylerde oluyor hamd olsun birde ona sarılıp yaticam kızımizida yanımıza alıcaz cok güzel olucak o zaman giderken karnımda olan kızımız bir gelicek kucağımda onun için çok farklı olucak duygulaninca alt dudagi titrer eşimin kızımızı gördüğünde eminim öyle olur onu çok seviyorum tabi artık ilk kızım var
23 yaşındayım, inan ki tuhaf bir şekilde bende aynı şeyi hissediyorum. Oğlan büyüdükçe topalhaklısın teşekkür ederim nedense kendimi yaşlanmış hissediyorum hayırlısı olsun hepimiz için
Kaşıntı da var mı? Kaşıntı varsa mantar olabilirBende gobegimden goremiyorum tuvalette farkettim anca @meltem_kaya nin dedigi gibiyse tamam o zaman sıkıntı yok el ayak gibi oda sisiyor demek ki
Bende öyle diri diri yiyemiyorum hoşafını yapma kararı verdim
Aynen canım. zaten büyümesin 90 beden daha ne kadar büyüyebilir kiBenimde kahverengi yerin yakınları benek benek oldu degisik bir hal aldı büyüme oranı fazla olmadi renk değişimi yaşadı
Canım o gidip kalsın ondan yana sıkıntım yok ben bizi goturmesi kismini diyorum kendi gidip gelsin bizle ne kadar durmak isterse dursun ondan sıkıntm yok tamamen kendi tercihiBende kv mi hiç sevmiyorum ama çocuk askerden gelecek kaç günlüğüne bilmiyorum ama birkaç günde annesinde kalmak istemesi hakkı bence. Ha sen şeytan görsün yüzlerini diyebilirsin ama o ayrı :)
Afiyet bal olsun❤Ben ayva hiç sevmem ama güzel kızım daha da güzel olsun, hurafe de olsa ben de yiyeyim bari :)
Kaşıntı yok canım cok şükür23 yaşındayım, inan ki tuhaf bir şekilde bende aynı şeyi hissediyorum. Oğlan büyüdükçe topal
Kaşıntı da var mı? Kaşıntı varsa mantar olabilir
Ben şuan 85i doldurmuyorm ama doguma kadar 90i görürüm gibi geliyor süt doldukca büyücekler sanırım kacinilmazAynen canım. zaten büyümesin 90 beden daha ne kadar büyüyebilir ki
23 yaşındayım, inan ki tuhaf bir şekilde bende aynı şeyi hissediyorum. Oğlan büyüdükçe topal
Kaşıntı da var mı? Kaşıntı varsa mantar olabilir
Amin canım hepimizeAfiyet bal olsun❤
Ayyy ne kadar güzel yaaaAynen canım. zaten büyümesin 90 beden daha ne kadar büyüyebilir ki
Neyse kocan nasılsa ikna olmuş ama vazgeçip anneme gidecem derse birkaç günlüğüne sende git ne kadar. Görürsen kocanı kar kardır. İzne geliyor sonuçta geri gidecek. :)Canım o gidip kalsın ondan yana sıkıntım yok ben bizi goturmesi kismini diyorum kendi gidip gelsin bizle ne kadar durmak isterse dursun ondan sıkıntm yok tamamen kendi tercihi
Ayyy ne kadar güzel yaaabende neredeyse hiç değişiklik yok 75tir yine. Ben nasıl çocuk emzirecem hiç bilmiyom
Ben ayva hiç sevmem ama güzel kızım daha da güzel olsun, hurafe de olsa ben de yiyeyim bari :)
Canım hurafe değil.
Peygamber Efendimiz (s.a.v.) buyuruyor:
-Hamile kadın ayva yerse, çocuğu güzel (ve sağlıklı) olur. (Menâvî)
-Ayva yemek, kalp sıkıntılarını (gönül darlığını) giderir ve kalbi güçlendirir. (Deylemî)
-Hamile olan kadınlarınıza hurma yedirin. Çünkü hamile iken (bol bol) hurma yiyen kadınların çocukları halîm (yumuşak huylu) olur. (Râmûzül-Ehâdis)
Paylaşım için teşekkür ederim,
Bol bol hurma da yiyeyim o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?