Rica ederim canım. Şimdi aklıma geldi de hurmayı daha çok doğum yaklaştığında yiyin diyordu burdaki arkadaşlar. Ama bi yandanda diyorum ki Peygamber Efendimiz bol bol yedirin demişse kesinlikle doğrudur.
Tuzlu ya da karbonatlı suyu burnuna çekersen iyi geliyor canım. Bir de iki gecedir yarım soğan koyuyorum başucuma. O kadar rahat nefes alıyorum ki denemelisin mutlaka :)
Tuzlu ya da karbonatlı suyu burnuna çekersen iyi geliyor canım. Bir de iki gecedir yarım soğan koyuyorum başucuma. O kadar rahat nefes alıyorum ki denemelisin mutlaka :)
Neyse kocan nasılsa ikna olmuş ama vazgeçip anneme gidecem derse birkaç günlüğüne sende git ne kadar. Görürsen kocanı kar kardır. İzne geliyor sonuçta geri gidecek. :)
Bu konuda şuan netim canım ben fedakarligimi yaptm yeteri kadar 2 senedir hatta o gelene cikana kadar 3 sene olucak ailesiyle beraber kalıyorum birkac gün gitmiyorum diye kuserse kussun o fedakarlik yapsın birazda kalsin ki tamam dedi zaten ailesi gelsin buraya cok görmek isterlerse bencillik yapicam kimse kusura bakmasin
Kızlar bende seccade işlemeye başladım doguma kadar elimde olan malzemelerden bitirip saticam bos duracagima elime para gecer hemde kendi emegim olur sıkıcı biraz ama olsun kızım için