2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar günaydınlar hepinizeeee , musmutlu keyifli gününüz olsun inşallah :) biz dün kontrole gittik hiç yüzünü göremedik ama 1.250 olmuş ayın 3 ünde tekrar gideceğiz hala dönmemiş bu arada. Doktorum son anda bile dönebilir dert etme hiç dedi bakalım hayırlısı

Canım öğretmenim riskli hamilelik ten dolayı rapor haklarımı kullandım oyuzden doktora da gidemiyorum pazartesi için izin aldım ama kesildi lekede
Ay canım inşallah önemli bir şey değildir rahim ağzı hassas bu aylarda ondan olmuş olabilir benim kanamam durmadı aksama kadar kanamadan 1 saat sonra sancim başladı çok dikkat etmek gerekir (

K
kizlar yun cok saglikli bisey dogal kimyasal degil

benim yüne alerjim var yün olunca hapşuruyorum annem de kaşınır. çok sağlıklı ama bebişim de benim gibi alerjik bünyeyle doğarsa sorun olabilir

Günaydın kızlar size bişey sorcam dün gece 3 gibi lavobaya kalktım cok açık kahve akıntı gelmiş camasırıma peçete koydum bidaha gelmedi bebek hareketleri de iyi böyle bşr durum yaşayan oldu mu hiç

canım gittin mi doktora?

canım ben de yıllardır hep aklımda ben daha çok koruyucu ailelik düşünüyordum. o yüzden çocuğumun olup olmamasını hiç takmamıştım. olmazsa evlat ediniriz diyorduk. ama iki çocuk senin için zor olabilir bunu büyüttükten sonra düşünsen keşke. bi de aldığın cocuğuk kendi doğurdun çocuktan daha çok ilgiye muhtaç olacak. mesela ben allah nasip eder de kızımı kucağıma alıp büyütürsem çocuğum üniversiteye başlayıp da ev boş kalınca düşünüyorum.

B Belkibiumut canım nasılsın sancın var mı?

Maşallah size canım inşallah döner benimki geçen çok hareketliydi taklalar ata ata döndü şimdi sanki yine ters bakalım daha ne gelecek başımıza

Yok canım çok şükür iyiyim ayakta fazla kalınca oluyor hemen yatıyorum tekrar

Kızlar, dün aile hekimliğinden tahlil sonuçlarımı aldım. Karaciğer enzimlerinde yükselme var. Bir hafta sonra tekrar tahlil vereceğim dr bitki çayı da tüketme dedi zaten bir ıhlamur, zencefil içiyordum grip için. Şimdilik çok düşünmemeye çalışıyorum belki rastlantısal bir yükselmedir. Hamilelik demir leblebiymiş valla sağlıkla tamamına ersek de rahatlasak

geçmiş olsun bence iki gün önce yediğin yemek bile etkileyebilir bi de alerjik misin o da etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…