Benim de aklıma hemen sen geldin canım devam etseydi gidecektim mutlaka ama bebek aşağıda demişti doktor ondan mı oldu acaba sen simdi nasılsın canım geçti dimi ağrılar: (Ay canım inşallah önemli bir şey değildir rahim ağzı hassas bu aylarda ondan olmuş olabilir benim kanamam durmadı aksama kadar kanamadan 1 saat sonra sancim başladı çok dikkat etmek gerekir(
Yok canım kesildi rapor hakkımda 4 gün kaldı oyuzden gidemedim ama tekrarlarsa gidecem mutlakabenim yüne alerjim var yün olunca hapşuruyorum annem de kaşınır. çok sağlıklı ama bebişim de benim gibi alerjik bünyeyle doğarsa sorun olabilir
canım gittin mi doktora?
canım ben de yıllardır hep aklımda ben daha çok koruyucu ailelik düşünüyordum. o yüzden çocuğumun olup olmamasını hiç takmamıştım. olmazsa evlat ediniriz diyorduk. ama iki çocuk senin için zor olabilir bunu büyüttükten sonra düşünsen keşke. bi de aldığın cocuğuk kendi doğurdun çocuktan daha çok ilgiye muhtaç olacak. mesela ben allah nasip eder de kızımı kucağıma alıp büyütürsem çocuğum üniversiteye başlayıp da ev boş kalınca düşünüyorum.
B Belkibiumut canım nasılsın sancın var mı?
bişey yoktur ama bi daha olursa ihmal etme sakınYok canım kesildi rapor hakkımda 4 gün kaldı oyuzden gidemedim ama tekrarlarsa gidecem mutlaka
Speedy gonzales uzaklastirilfi canimGünaydın kızlar kim 10 gün uzaklastırılmıs canım
Çok sağolasın canım alerjik bünyem yok çok şükür. Ben de senin dediğin gibi enzimleri her şey etkileyebilir mantığıyla çok takmıyorum bakalım limonlu su içeyim bari o karaciğere iyi geliyor :)geçmiş olsun bence iki gün önce yediğin yemek bile etkileyebilir bi de alerjik misin o da etkiliyor
Çok şükür bugün ağrım yok sadece gebelikten ağırlaştım sanki ilaçları kullanıp yatıyorum bol bolBenim de aklıma hemen sen geldin canım devam etseydi gidecektim mutlaka ama bebek aşağıda demişti doktor ondan mı oldu acaba sen simdi nasılsın canım geçti dimi ağrılar: (
Toparladı biraz canım ama soğuktan cisini tutamamis gece altına kaçırmış sabah nasıl utanıyor nasıl ağlıyor kim yatağıma su döktü diye kıyamam yaiyi iyi çok şükür oğluş iyileşti mi
aslında en iyi gelen dereotu ama hamilelikte maydonoz ve dereotunu önermiyorlarÇok sağolasın canım alerjik bünyem yok çok şükür. Ben de senin dediğin gibi enzimleri her şey etkileyebilir mantığıyla çok takmıyorum bakalım limonlu su içeyim bari o karaciğere iyi geliyor :)
Toparladı biraz canım ama soğuktan cisini tutamamis gece altına kaçırmış sabah nasıl utanıyor nasıl ağlıyor kim yatağıma su döktü diye kıyamam ya
Geçmiş olsun canım aman doktorunu sıkı sıkı dinle zaten az bisi kaldı inşallah doğumumuza :)Kızlar, dün aile hekimliğinden tahlil sonuçlarımı aldım. Karaciğer enzimlerinde yükselme var. Bir hafta sonra tekrar tahlil vereceğim dr bitki çayı da tüketme dedi zaten bir ıhlamur, zencefil içiyordum grip için. Şimdilik çok düşünmemeye çalışıyorum belki rastlantısal bir yükselmedir. Hamilelik demir leblebiymiş valla sağlıkla tamamına ersek de rahatlasak
Geçmiş olsun canım aman doktorunu sıkı sıkı dinle zaten az bisi kaldı inşallah doğumumuza :)
Kızlar, dün aile hekimliğinden tahlil sonuçlarımı aldım. Karaciğer enzimlerinde yükselme var. Bir hafta sonra tekrar tahlil vereceğim dr bitki çayı da tüketme dedi zaten bir ıhlamur, zencefil içiyordum grip için. Şimdilik çok düşünmemeye çalışıyorum belki rastlantısal bir yükselmedir. Hamilelik demir leblebiymiş valla sağlıkla tamamına ersek de rahatlasak
Alt yükselmiş, ast sınırda canım. Tansiyon normal, ödem yok, kaşıntı hafif var ama onu gerilen cilde yoruyorum. Çok şükür gebelik zehirlenmesi bulgusu yok canımHem alt hem ast ikisi birden mi yükselmiş
bi de tansiyon kaç çıktı
Alt yükselmiş, ast sınırda canım. Tansiyon normal, ödem yok, kaşıntı hafif var ama onu gerilen cilde yoruyorum. Çok şükür gebelik zehirlenmesi bulgusu yok canım
İnşallah benim de öyle olur canım şu an düşünmeyerek olumsuzu çağırmıyorum hiiiç :)o zaman korkma canım bende de olmuştu sadece 1 değer yükselmişti, tansiyonda normaldi. bir sonraki kan verişimde hepsinin düzelmiş olduğunu gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?