Sağol canım az kaldı diyerek avutuyorum kendimi :) sen nasıl oldun işe gidebildin mi bugün? Bu arada koruyucu ailelik ile ilgili dua edeceğim sana gönlünden geçen hayırlısıyla olsun çok ulvi bir istek bu.
Kızlar selam ,
Benim bebito 37 cm ve 1271 gram olmuş :) Epey büyümüş kerata.
Plasentamdaki pıhtılar hala sabit , beni korkutuyor ve epey düşündürüyor . Doktor şu an için bir sıkıntı yok dedi. Dopler ile baktı kan akışı gayet iyi . Ama riske atmayalım dedi. Kontrolü haftada 1 e çekti . 30. Haftadan sonra ciğer geliştirici yapalım filan dedi.
Canım maşallah subhanallah bebeğine :) bir cetvel boyundan uzunlar şimdi ay nasıl sığıveriyorlar anne karnına düşündükçe şaşırıyorum :)
Pıhtı için kan sulandırıcı kullanıyor muydun hatırlayamadım canım dr sıkıntı yok dediyse yoktur inşallah. Haftada bir göreceksin yavrunu ne güzel biz bu açıdan bakalım Sağlıkla gelsin inşallah
Canım maşallah subhanallah bebeğine :) bir cetvel boyundan uzunlar şimdi ay nasıl sığıveriyorlar anne karnına düşündükçe şaşırıyorum :)
Pıhtı için kan sulandırıcı kullanıyor muydun hatırlayamadım canım dr sıkıntı yok dediyse yoktur inşallah. Haftada bir göreceksin yavrunu ne güzel biz bu açıdan bakalım Sağlıkla gelsin inşallah
Evet canım genetik testimde pıhtılaşma çıkmıştı . Gebe kalır kalmaz hem coraspirin hem de clexane iğne kullanmaya başladım . Ona rağmen var pıhtılaşma .
Neyse dediğin gibi bebitoyu haftada 1 göreceğim ona sevineyim . Umarım bir sıkıntı olup erkenden gelmeye karar vermez . Şu an gayet iyiyiz .
Evet canım genetik testimde pıhtılaşma çıkmıştı . Gebe kalır kalmaz hem coraspirin hem de clexane iğne kullanmaya başladım . Ona rağmen var pıhtılaşma .
Neyse dediğin gibi bebitoyu haftada 1 göreceğim ona sevineyim . Umarım bir sıkıntı olup erkenden gelmeye karar vermez . Şu an gayet iyiyiz .
Günaydın kızlar size bişey sorcam dün gece 3 gibi lavobaya kalktım cok açık kahve akıntı gelmiş camasırıma peçete koydum bidaha gelmedi bebek hareketleri de iyi böyle bşr durum yaşayan oldu mu hiç
bende son zamanlarda hep yorgun hissediyorum kendimi..durup durup ağlayasım geliyor .. gece uyuyamıyorum geç saatlere kadar.... uyusamda uyumasamda her sabah 6 da kalkıyorum ..sonra çalışmak zorundayım ama işime konsantre olamıyorum bilgisayar bana bakıyor ben bilgisayara bakıyorum işler yürümüyor kovulcam valla ..hayırlısııı
Ankara'da olan hamileler....
Bugün kontrolüm vardı doktora gittim:) herşey iyi çok şükür:) Ben liv hospital a gidiyorum , 25 kasımda ücretsiz gebelik ve yenidoğan bakım kursu varmış:) ücretsiz:) ben ismimi yazdırdım, gelmek isteyenlere duyurulur:) buluşamadık bari orada görüşelim doğurmadan:)
Kızlar selam ,
Benim bebito 37 cm ve 1271 gram olmuş :) Epey büyümüş kerata.
Plasentamdaki pıhtılar hala sabit , beni korkutuyor ve epey düşündürüyor . Doktor şu an için bir sıkıntı yok dedi. Dopler ile baktı kan akışı gayet iyi . Ama riske atmayalım dedi. Kontrolü haftada 1 e çekti . 30. Haftadan sonra ciğer geliştirici yapalım filan dedi.
Evet canım içimin rahat olması açısından iğneyi yaptıracağım dediğin gibi . Ya şu günden sonra doğum olsa yaşamama riski yok şükürler olsun ama . İnsan yine de gününü doldursun o şekilde doğum yapayım istiyor .