2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Havalar değişti biz ağırlaştık ondan galiba canım zaten ilk bebek bekleyenlere en büyük tavsiyem şimdiden bol bol uyuyun dinlenin gevseyin en çok arayacaginiz şey bunlar olacak bak

Az kaldı biraz daha sabır... Allah çalışan hamilelerin ve annelerin yardımcısı olsun çok zor çünkü.

Prematüre bebek çok zor canım insan çok yipraniyor sonradan Allah korusun bir sürü hastalık çıkabiliyor doktorum bir saniye bile karnında kalması ne kadar önemli bir bilsen dedi
inşallah zamanında hayirlisiyla sağlıkla doğarlar

İlla o hastaneye gitmek gerekmiyor demi canım ben de gelirim:)

Canım. Şimdi aradım

Yarın kesin öğrenecek o hastanenin hastası değilsek katılabiliyormuyuz diye emin olamadi

Ayy kızlar bugün bebeğimin kıyafetlerinin 3te 2sini yıkadım. bıdık bıdık bıdık önce etiket kes sonra tersini cevir yıkandıktan sonra tekrar askılara asip balkona ser düşünün sadece yıkama kısmı 3 saatimi aldı totalde ütüleme kısmı işte o ne olacak bilmiyorum

Neymiş olasılıklar?
Canım plasentada pıhtılar var , lakün dedi doktorum . Şu an için gayet iyi durumu ama bebeğin gelişiminde bir sıkıntı olursa ya da suyunda azalma olursa alırız dedi. Doppler ile baktı kan akışında bir sıkıntı yok şükür kordonda filan . 30. Haftada her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yapalım dedi doktorum

geçmiş olsun canım neyseki tip çok ilerledi her ihtimale karşı doktorlar önlem alabiliyor cok şükür Allahın izniyle tabi. içini ferah tut :)

Sen hiç düşünme doktorun dediğini bol bol su iç güzel beslen hiç bir şey olmaz inşallah

İyi Akşamlar kızlar. Biz de bugün doktora gittik. 1660 gr olmuş bebeğim. Her şey yolunda çok şükür ama benim çok ağrılarım var. Kasiklarim ve belim çok ağrıdı bugün. Doktor nst istedi. Çok şükür sancı çıkmadı. Rahim ağzı da kapalı dedi. Yani bebek için risk yok ama benim çok ağrım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…