- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Hiç belli olmaz canımbanada herkes oyle dedi.son 3 ay kilo alimi cok oluyor diye ama sukur bu ayi kilosuz atlattim.ben yiyorum ama normale oranla bi tik fazla burda bazi arkadaslarin anlattigi kadar fazla acilmadi istahim.kilo konusunda sansli olanlardaniz herhalde:))boyle yaziyorum ama son 2 ay bi 6 kilo daha aliyomuyuz :))o zaman cok gulerim kendime
Sık sık sumkur canım burun tıkanıklığı soğuk algınlığındaysa önce onu tedavi et bol bol nane limon ıhlamur iç geçer inşallah vitaminde al vücuduna güç olsunbende gecen gece bir buyuk bas soganla uyudum.hatta gozlerim bile acisina yandi ama burnumda hic bi degisiklik olmadi malesef.
Geçmiş olsun kedine canım boşuna üzülmüşsün kediler 9 değil 10 canlıNasilsiniz kizlar herkes iyidir umarim.
Ben dedigim gibi sayfalari okuyamiyorum ama boyle arada vakit bulunca yaziyorum iste
Dun kedimiz 2. kat penceresinden dustu ve pazar gunumuz rezil oldu. Tum gun aradik taradik bulamadik aglamaktan helak oldum yaralandi mi bi tarafi kirildi mi disarida zaten yasayamaz diyeesim korktu hatta bebege bisey olacak bu kadar uzulme diye kizdi ama elimde degildi iste. Sukur ki bulduk sapasaglam sekilde
Kizlar hastane cantasini hazirlamaya basladiniz mi ben kiyafetleri yikama asamasina gelebilirsemhemen ardindan hazirlayayim diyorum. Zannedersem o da ayri bir alisveris listesi gibi birbirimizden fikir alacagimiz bi liste olacak.
Bir de kizlar bebeklerimize kisin hercekten cok dikkat edelim ben simdiden korkmaya basladim. Esimin akrabasinin cocugunu 21 gunlukken gripten kuvoze aldilar. Misafirlerin cocuklari burunlari aka aka bebisin yanindan ayrilmamislar zannediyorum ondan olmus. Gercekten cok yakinlarin disinda kimseye pek yaklastirmamak lazim ve kim olursa olsun eve hasta sokmamak tabi ki (tabi dusunceli olup ta onceden belirtirlerse)
Ben ciddi ciddi ilk 40 gun birinci derece cekirdek ailemiz disinda geri kalan insanlari pek iyi hissetmiyorum su an diye geri cevirmeyi dusunuyorum. Insanin korktugu basina gelirmis derler allah korusun ama temkinli olursam icim daha rahat olacak gerisi allaha kalmis.
Ay ozledim yazismayi sizlerle keske vaktim olsa da daha sik yazabilsem
Valla tatil donusunde de bi can hakkini kullanmisti bunla iki oldu kaldi yedi canGeçmiş olsun kedine canım boşuna üzülmüşsün kediler 9 değil 10 canlı
Bende az önce yazdım canım bu hafta basliyacam çantamı hazırlamaya ve iki kat koyacam kıyafetleri bulunsun diye inşallah vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız
bir bucuk aydir gribim duzelmedi malesef ve denemedigim bisey kalmadi.antibiyorik bile kullandim bogazlarimdan dolayi.sukur bu hafta iyiyim.sadece burun tikanikligim kaldi ki buna da sukur eder durumdayimSık sık sumkur canım burun tıkanıklığı soğuk algınlığındaysa önce onu tedavi et bol bol nane limon ıhlamur iç geçer inşallah vitaminde al vücuduna güç olsun
ben cok sey denedim deniz suyundan buhara kadar malesef hic biri ise yaramadi.doktorun verdigi burun damlasi bi tek ise yaradi tikaniklik icin onuda en fazla 4 gun kullan dedi.ben mecbur kaldikca ara ara genede sikiyorum.bir bucuk aydir gecmedi tikaniklik.Annem geçende üzümsirkesini sıcak suya koyup kaynattıktan sonra buharını içine çek o açar demişti ama denemedim. Belki işe yarayabilir.
Geçmiş olsun canım dikkat edilmesi gerekiyor bağışıklığımız 3 yaşındaki çocuk gibi Dr öyle diyor inş hastalıksız bitiririz bu hamileligibir bucuk aydir gribim duzelmedi malesef ve denemedigim bisey kalmadi.antibiyorik bile kullandim bogazlarimdan dolayi.sukur bu hafta iyiyim.sadece burun tikanikligim kaldi ki buna da sukur eder durumdayim
onerilerin icin cok sagol
Ben tek çantada ayrı poşete koyayım diyorum kıyafetleri ayrı çanta zor olmaz mı acabaValla tatil donusunde de bi can hakkini kullanmisti bunla iki oldu kaldi yedi can
Ay canim valla demin bahsettigim esimin akrabasi sezaryen dogumda bebege 5 ile 8 arasi kiyafet gotur dedi sok oldum.
Benim toplamda 8 yenidogan kiyafetim yok
2 gece kalacagimi hesaplasam bebek icin max 4 kiyafet alirim diye dusunuyorum.
Kendi cantami ayri bebisin cantasini ayri hazirliycam. O asamaya gelsem zaten gobek aticam
O senin kullanimina nasil kolay geldigiyle alakali tamamen canim.Ben tek çantada ayrı poşete koyayım diyorum kıyafetleri ayrı çanta zor olmaz mı acaba
Nasilsiniz kizlar herkes iyidir umarim.
Ben dedigim gibi sayfalari okuyamiyorum ama boyle arada vakit bulunca yaziyorum iste
Dun kedimiz 2. kat penceresinden dustu ve pazar gunumuz rezil oldu. Tum gun aradik taradik bulamadik aglamaktan helak oldum yaralandi mi bi tarafi kirildi mi disarida zaten yasayamaz diyeesim korktu hatta bebege bisey olacak bu kadar uzulme diye kizdi ama elimde degildi iste. Sukur ki bulduk sapasaglam sekilde
Kizlar hastane cantasini hazirlamaya basladiniz mi ben kiyafetleri yikama asamasina gelebilirsemhemen ardindan hazirlayayim diyorum. Zannedersem o da ayri bir alisveris listesi gibi birbirimizden fikir alacagimiz bi liste olacak.
Bir de kizlar bebeklerimize kisin hercekten cok dikkat edelim ben simdiden korkmaya basladim. Esimin akrabasinin cocugunu 21 gunlukken gripten kuvoze aldilar. Misafirlerin cocuklari burunlari aka aka bebisin yanindan ayrilmamislar zannediyorum ondan olmus. Gercekten cok yakinlarin disinda kimseye pek yaklastirmamak lazim ve kim olursa olsun eve hasta sokmamak tabi ki (tabi dusunceli olup ta onceden belirtirlerse)
Ben ciddi ciddi ilk 40 gun birinci derece cekirdek ailemiz disinda geri kalan insanlari pek iyi hissetmiyorum su an diye geri cevirmeyi dusunuyorum. Insanin korktugu basina gelirmis derler allah korusun ama temkinli olursam icim daha rahat olacak gerisi allaha kalmis.
Ay ozledim yazismayi sizlerle keske vaktim olsa da daha sik yazabilsem
27+1 im bugün hiç kilo almadımKizlaaarrr kac kilo aldınız
28+1im bugün 10 kilo aldım
Bebeğinin cinsiyeti neydi canım hatırlayamadım ama özellikle kız bebek annelerinin son üç aylık dönemde burun etleri şişermiş ve hep tıkanıklık olurmuş. Ablamın son ayları hep öyleydi buğuseptil öneriyordu doktoru ama işte açılsa da yine tıkanıyordu, kısır döngü yani.ben cok sey denedim deniz suyundan buhara kadar malesef hic biri ise yaramadi.doktorun verdigi burun damlasi bi tek ise yaradi tikaniklik icin onuda en fazla 4 gun kullan dedi.ben mecbur kaldikca ara ara genede sikiyorum.bir bucuk aydir gecmedi tikaniklik.
Bende büyümeyene kadar görmeye gitmem ya zaten lohusa kendi haline düşüyor yorgunluk falanEn mantıklı olan enfeksiyon riski var deyip geri çevirmek canım. Ben de bebek gribinden çok korkuyorum çünkü gelişim anlamında da bağ kurma anlamında da etkileniyorlar. Zaten 40ı çıkmamış bebek görmeye gidilir mi ya biz hiç gitmezdik 2 ayını çıkarana kadar.
Kedini bulmana ve sağlıklı olmasına çok sevindim Allah bağışlamış size :)
Daha çok yazmalısın vakit buldukça
Aa öyle miymiş ne alaka kızla ya :)Bebeğinin cinsiyeti neydi canım hatırlayamadım ama özellikle kız bebek annelerinin son üç aylık dönemde burun etleri şişermiş ve hep tıkanıklık olurmuş. Ablamın son ayları hep öyleydi buğuseptil öneriyordu doktoru ama işte açılsa da yine tıkanıyordu, kısır döngü yani.
Aa neden kaç kiloyla hamile kaldın acaba :)27+1 im bugün hiç kilo almadım
Burnunun içi kuruyorsa vazelin de sürebilirsin canım o da zararsızben cok sey denedim deniz suyundan buhara kadar malesef hic biri ise yaramadi.doktorun verdigi burun damlasi bi tek ise yaradi tikaniklik icin onuda en fazla 4 gun kullan dedi.ben mecbur kaldikca ara ara genede sikiyorum.bir bucuk aydir gecmedi tikaniklik.
5 kilo aldım sanırım canımKizlaaarrr kac kilo aldınız
28+1im bugün 10 kilo aldım
Viks gibi bişey var evde migren için bu akşam bir süreyim canım o da işe yaramazsa soğan koyucamCanım visk kullan küçükken annem buharına tutardı yüzümü çok iyi gelirdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?