2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Simdi okudum canim arada ki msjlari.
POWERHACK benim agrilarim adet sancisi bir de yagmurdan once bazen kemiklerin sizlar ya ikisinin arasi bi agri. Daha cok belimde var bu da cati agrisina mi giriyor. Ben 30. haftanin icindeyim simdi normal mi bu haftama gore. Endiselendim gercekten ozellikle bugun cok hissediyorum

benimde en sinir olduğum şey ikinci hamileliğim ve aynı şeyi yaşıyorum,
şaka gibi ağız tadım yok tam dokuz ay ağız tadım olmuyor ya anlamıyorum ne yesem ağız tadım bozuluyo başka bişey deneme gereği duyuyorum bu sefer gelsin 10 kilo:)
allahtan 50 ile hamile kaldım

Çok alakasız ama siteden kaynaklı mı acaba sürekli telefonunuza virüs bulaşmış diye başka bir siteye aktarıyor. Reklam mı şimdi bu

Çok alakasız ama siteden kaynaklı mı acaba sürekli telefonunuza virüs bulaşmış diye başka bir siteye aktarıyor. Reklam mı şimdi bu
Bir yerden kapmışsın canım bilmediğin sitelere girme

Sabah başlayan ve gün içinde geçen ağrılar romatizma ağrıları canım
Akşam başlayan ve gecmeyenler ise sinir sıkışması demişti doktorum ne kadar doğru bilemem ama harketkenince benimki geçiyor

Pozisyon değiştirince geçiyorsa önemli değil ama artarsa mutlaka hastaneye git canım benimde karnım bugün baya sert sanki ama ağrım yok

Hepimiz öyleyiz canım sen işine bak mesafeni koru napalim şans işte inşallah evlatlarımız işini bilir şanslı olurlar

Canım bacak krampları bende de oluyor hatta daha çok acı şeklinde birden olup geçiyor. Gerilen kaslardandır diye düşünüyorum.
Kordon kanı üzerine hiç araştırma yapmadım ama aslında bakmak da fayda var. Nasıl işliyormuş sistem? Kaç yıl saklanıyor? Ücretleri nasıldır acaba?

Canım hoşgeldin :)
Çatı ağrısı bence doktora mutlaka danışılmalı. Belki nst ye alıp bakarlar. Cinsiyette de gönlünden geçen sağlıkla olsun inşallah :)

Bende o kordon kanının saklanmasına baktım da biraz pahalı ya yıllık para veriyorsun galiba ayrıca canım biraz dsha uygun olsa güzel bişi ama maddiyat el vermiyor maalesef

Kizlar cati agrisindan bahsetmissiniz. Cok afedersiniz benim de seyimde bi agri oluyor agri derken baski gibi sanki cocuk cikti cikacakmis gibi hissediyorum. Özellikle yatakta dönerken cok baskı oluyor. Bu çatı ağrısı mi? Cati ağrısı demek doğum yakın demek mi? Bu konuda hic bilgim yok bilen anlatabilir mi bana

:) tatlı telaşlar yok korkulucak bişi cnm çatı agrısı normal dogum için cok iyi benim çatım çok güzeldi kızımın kordonu kısaymış inemedi yoksa çatır çatır normal yapıcaktım

Sancı degil bu yoruluyorsan gün içinde ayakta kalıyorsun olur normal bu çatı bacak arası vajina agrısı gibi. Baskı hissettigşn an dinlen yeterli olur böyle bu haftalarda normal yani

Canım hoşgeldin :)
Çatı ağrısı bence doktora mutlaka danışılmalı. Belki nst ye alıp bakarlar. Cinsiyette de gönlünden geçen sağlıkla olsun inşallah :)
İnş canım saglıklı olsun diyorum o yeterli dinlendigim zaman geçiyır hareket edince var olmadı bir sonraki kontrolumde sorarım doktoruma cok sıklaşmazsa

Sabah başlayan ve gün içinde geçen ağrılar romatizma ağrıları canım
Akşam başlayan ve gecmeyenler ise sinir sıkışması demişti doktorum ne kadar doğru bilemem ama harketkenince benimki geçiyor
Benim de iki gundur basima geliyo canim dedigin gibi sabah baslayip demin gecti.
Ve evet yagmurdan once boyle ne okdugunu tarif edemedigin bir agri olur ya bazen kemik agrisi gibi oyle bir agri (anane tarifi gibi oldu biraz ama)
Bebekle alakali bir erken dogum riskine isaret etmesin de gerisi cok muhim degil.

Canim yok bu kramp diil adet sancisi romatizma gibi suregelen bir agri
15 yil saklanabiliyor diye hatirliyorum.
Hem kordon kani hem de kordon parcasi ikisi birden saklanirsa 4000 tl sonrasinda her sene icin her birine 100 eurodan 200 euro senelik saklama kirasi veriyorsun
Ben gonderdikleri maili bir de ablama yollayacagim o da bir baksin teknik acidan oyle karar verecegim.
33. 34. haftalarda bizimle irtibata gecin diyorlar karar verirseniz ki size bir kit yollayacagiz dediler.
Tabi dogum esnasinda da mutlaka orada olmalari gerekiyor. Bana bi dokuman gonderdiler maille isteyen kisilerin mailine yollayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…