Benim de iki gundur basima geliyo canim dedigin gibi sabah baslayip demin gecti.
Ve evet yagmurdan once boyle ne okdugunu tarif edemedigin bir agri olur ya bazen kemik agrisi gibi oyle bir agri (anane tarifi gibi oldu biraz ama)
Bebekle alakali bir erken dogum riskine isaret etmesin de gerisi cok muhim degil.
O zaman romatizma ağrılarıdır canım magnezyum kullan iyi geliyor
Erken doğum ağrısı normal sancilarla aynı canım geçmiyor bir türlü Allah kimseye yaşatmasın çok yıpratıcı çok zor
Valla baktım magnezyumun bacak ağrılarıma bir faydası yok bıraktım ben. Çok nadir aklıma gelirse atıyorum bir tane. Çünkü hamilelik süresince hep kullandım bana mısın demedi. Şimdi almıyorum kendi bilir. Of resmen ergen tribi attım ilaca
Canim yok bu kramp diil adet sancisi romatizma gibi suregelen bir agri
15 yil saklanabiliyor diye hatirliyorum.
Hem kordon kani hem de kordon parcasi ikisi birden saklanirsa 4000 tl sonrasinda her sene icin her birine 100 eurodan 200 euro senelik saklama kirasi veriyorsun
Ben gonderdikleri maili bir de ablama yollayacagim o da bir baksin teknik acidan oyle karar verecegim.
33. 34. haftalarda bizimle irtibata gecin diyorlar karar verirseniz ki size bir kit yollayacagiz dediler.
Tabi dogum esnasinda da mutlaka orada olmalari gerekiyor. Bana bi dokuman gonderdiler maille isteyen kisilerin mailine yollayabilirim
Valla baktım magnezyumun bacak ağrılarıma bir faydası yok bıraktım ben. Çok nadir aklıma gelirse atıyorum bir tane. Çünkü hamilelik süresince hep kullandım bana mısın demedi. Şimdi almıyorum kendi bilir. Of resmen ergen tribi attım ilaca
Bende senin gibi yaptım bıraktım ama erken doğum seysi çıkınca bu sefer rahim kasılması için doktor yazdı evde varmış eczacı günü dolmamis onu bitir dedi yine mecbur içiyorum ama bacaklarım iki gündür agrimiyor ondan mı diyecem
Kızlar cnm garip bişi çekti ot diyim size ben demiycem ne istedigini ama nette rahim kasılmasına neden olabilir demiş ama yiyemiycem bişi olurmu aşerdim ama
Kızlar cnm garip bişi çekti ot diyim size ben demiycem ne istedigini ama nette rahim kasılmasına neden olabilir demiş ama yiyemiycem bişi olurmu aşerdim ama
Maydanoz, dereotu kasılma tetikliyor. Ama bir iki kere salata içinde yedim ben az miktarda. Öyle olunca sıkıntı olmaz sanki ama dediğim bir dal falandı o kadar az yani belli bile değildi
Bende senin gibi yaptım bıraktım ama erken doğum seysi çıkınca bu sefer rahim kasılması için doktor yazdı evde varmış eczacı günü dolmamis onu bitir dedi yine mecbur içiyorum ama bacaklarım iki gündür agrimiyor ondan mı diyecem
Maydanoz, dereotu kasılma tetikliyor. Ama bir iki kere salata içinde yedim ben az miktarda. Öyle olunca sıkıntı olmaz sanki ama dediğim bir dal falandı o kadar az yani belli bile değildi
Maydanoz ilk aylarda riskli diyorlar ama ben sürekli salatalara koyarım bir tutamdan bir şey olmaz canım ya dereotu daha tehlikeli bence hiç yemedim hamilelikte
O zaman romatizma ağrılarıdır canım magnezyum kullan iyi geliyor
Erken doğum ağrısı normal sancilarla aynı canım geçmiyor bir türlü Allah kimseye yaşatmasın çok yıpratıcı çok zor