2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    262
Bende senin gibi yaptım bıraktım ama erken doğum seysi çıkınca bu sefer rahim kasılması için doktor yazdı evde varmış eczacı günü dolmamis onu bitir dedi yine mecbur içiyorum ama bacaklarım iki gündür agrimiyor ondan mı diyecem :KK70:
Rahim kasılması için şart canım evet magnezyum sen kullan bırakma hiç
 
Maydanoz, dereotu kasılma tetikliyor. Ama bir iki kere salata içinde yedim ben az miktarda. Öyle olunca sıkıntı olmaz sanki ama dediğim bir dal falandı o kadar az yani belli bile değildi :KK43:
Maydanoz ilk aylarda riskli diyorlar ama ben sürekli salatalara koyarım bir tutamdan bir şey olmaz canım ya dereotu daha tehlikeli bence hiç yemedim hamilelikte
 
O zaman romatizma ağrılarıdır canım magnezyum kullan iyi geliyor
Erken doğum ağrısı normal sancilarla aynı canım geçmiyor bir türlü Allah kimseye yaşatmasın çok yıpratıcı çok zor
Amiin hicbirimiz yasamayalim insallah. Bikac gun daha gozlemleyip olmadi dr uma gidecegim heralde icim rahat etsin
 
Valla baktım magnezyumun bacak ağrılarıma bir faydası yok bıraktım ben. Çok nadir aklıma gelirse atıyorum bir tane. Çünkü hamilelik süresince hep kullandım bana mısın demedi. Şimdi almıyorum kendi bilir. Of resmen ergen tribi attım ilaca :KK70:
Yok cnm ben almadigimda iyice zıvanadan çıkıyor ama yinede tam çözüm olmuyor ı kadar uykusuz kaldım ki ağrıdan sabah bu şekilde işe gitmek zulüm.
 
Maydanoz, dereotu kasılma tetikliyor. Ama bir iki kere salata içinde yedim ben az miktarda. Öyle olunca sıkıntı olmaz sanki ama dediğim bir dal falandı o kadar az yani belli bile değildi :KK43:
Yok bu ögle bişi degil otun hepsi corbası yapılıyor ondan korkuyorum cnm
 
Medipolü de araştırdım ama çok kalabalık olduğunu duydum fiyat olarak biraz daha fazla ama koç annemin evine çok yakın o uüzden araştırmak istedim. Doktorun kim ilgi nasıl bi de hemen sezeyan mı diyorlar ? Benim tüp bebek o yüzden çok korkuyorum
Canım medical parkı da bi düşün istersen
 
kızlar yalancı doğum sancılarınız başladı mı ? hangi sıklıkta oluyor ? benim bazen bikaç dk aralıklarla 3-4 kez oluyor. kısa süreli ve ağrısız. doktora gitmiştim cuma günü herşey normal dedi ama bi de size sorayım dedim. sizde ne durumda kasılmalar
Canım, sorun değildir umarım ama benim doktorum nst de 20dk içinde 3 tane yalancı kasılma görünce erken dogum riski dedi. Umarım senin ki öyle değildir, ben yatıyorum şimdi. Sadece özel ihtiyaçlarım için kalkıyorum yataktan. Konuş bence doktorunla, yolunda gitsin inşallah hepimiz icin.
 
herkeste oluyor mu ki..bende merak ettim nasıl hissederiz yalancı mı gerçek mi :KK47:
Yalancı doğum sancılarının da çok fazla olması iyi değil dedi doktorum. Günde 3 veya 4 kere normalmis. Ama 1 saat içinde 10 tane olması iyi degilmis. Yalancı mi gerçek mi onu nst de anliyorlar. Böyle karında biryerde sertleşme oluyor. Kasiliyor. Bebek yığılıyor bir yerde sanıyordum ben ama kasılmaymış. Hareket etmeyi zorlaştırıyor. Ve kasılma anında bebek hareketi hissedilmiyor ya da zaten hareket edemiyor.
 
X