2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar dün akşam çok kötü sancılandım yine ilaçlarımı içip uzandım bugünde baskı var yürüyemiyorum ters mi yine anlamadım 36yı bir görseydim ya

Yeterince nem Sağlıyo mu peki
Bepanthol baya etkili oluyor bioderma da öyle. Ama bepanthol ü haftada ikiden fazla kullanmamaya çalışıyorum çünkü tüylenme yapabilir diye okumuştum daha önce. Bioderma baya iyi yumuşacık yapıyor :)

Geçmiş olsun canım inşallah idrar yolu enfeksiyonu değildir dikkat et

Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla atlatirsin bu günleri
Sırf sorunlar yüzünden artık hamilelik düşünmeyecem başımıza gelmeyen hastalık kalmadı ya tadını çıkarıp gezip oynayamadik neyse hayırlısıyla kucağımıza alalım onlar sağlıklı olsun inşallah

Benim sancılarım ağrılı belden giriyor karından çıkıyor çok şiddetli oturup ağlayasım geliyor inşallah zamanında hayirlisiyla sağlıkla doğarlar ya çok korkuyorum erken doğumdan

Maşallah canım amin inşallah

Merhaba arkadaşlar aranızda cilt kuruluğu yaşayan var mı? Nemlendirmek için neler yapıyorsunuz
Ben kuruyum canım hemde çok kuru pul pul olurum günde 5 litre su içmeme rağmen şuan vazelin kullanıyorum çok rahatladım nemi iki gündür kalmış :))

Bir sorun görmemiştir ondan canım 36dan sonra iki haftada bir gitmiştim bende bazı doktorlar rahat baya :))

Evet de açılma olmadığı için müdahale edemiyorlar bol bol su ve dinlenme dedi geçen gittim sancin 5 dkya düşünce gel dedi o kadar rahatlar yani inşallah zamanında doğar
doktorun ne diyor canım
erken doğum riski mi var

Kızlar Merhaba,
30+2 bugün ama sabahtan beri bebeğim hiç hareket etmedi. Hiç böyle olmuyordu. İşyerindeyim. Kahvaltımı yaptım, 1 lt su içtim. 2 salatalık 5 badem yedim. Banamısın demiyor Sabahtan beri çok endişeliyim. Ters giden birşey olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…