2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Artik daha uzun uyuyorlar canim uyumustur endiselenme ....

Benim hap içtipim halde kansızlıgım çok fazla iki gündür saraçoğlunun keçboynzu pekmezini aldım umarım işe yarar

Bepanthol baya etkili oluyor bioderma da öyle. Ama bepanthol ü haftada ikiden fazla kullanmamaya çalışıyorum çünkü tüylenme yapabilir diye okumuştum daha önce. Bioderma baya iyi yumuşacık yapıyor :)
Sağol canım Ben de alıp kullanayım o Zaman yaaaa normalde cildim yağlıdır ama öyle Bi kuruyorum ki nemlendirici kesmiyor artık

ağır bir iş yaptın mı canım
yada canın sıkkın mı?
bunlar çok etkiliyor
korkma Allahın izni ile birşey yoktur
Yok canım 5. ayımdan beri temizlik dahi yapmıyorum. Dün gece yattığımda hareketlerini hissettim uyudum. Gece hiç kalkmadım. Sabah 7 den beri ayaktayım. Hiç hissetmedim hareketini ki oturarak çalışıyorum. Normalde hergün sabah hareketli olurdu.

Sağol canım, sana da çok geçmiş olsun. Benim ilk bebeğim, inşallah sağlıklı olsun da bir daha düşünmüyorum. Ama sağolsun çevremdekiler fazla zaman geçirmeden 2.de olur beraber büyürler diyip duruyor, ağzıma geleni saymamak için zor tutuyorum kendimi :)

Maşallah bebeğine 2 hafta ilerde olması doğum zamanını degistiriyormu canım merak ettim
Ben de merak ediyorum canım, doktor bişey demedi de randevu alırken yine 27. Haftaya göre randevu verdi, 1 ay sonra çağırdı ,29 demiştiniz dedim, onun önemi yok dedi.. bizim doktor azcık az konuşuyor ben de sormayı unutuyorum ama bilgisi olan arkadaş varsa ben de merak ediyorum açıkçası erken gelir mi diye...

Normal canım biraz karnını okşa uyanır

Sağlıklı ve hamileligi kolay geçen varsa ardarda yapsın kurtulsun ama biz bir tane dogurana kadar mahvoluyoruz canım herkesin bünyesi farklı mesela halam geçen 12. doğumunu yaptı maşallahi var

Bugün dr kontrolüm var arkadaşlar dr yine bebegimin kalbine bakacak sürekli bakıcam demişti dua edin kalbindeki sıvı fazlalasmamis olsun dualariniza ihtiyacım var iyiki varsiniz
İnşallah bir sorun yoktur canım stres yapma sağlıkla kucağına alırsın inşallah güzel haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…