Dr çatlaklar kuruluktan ve gerilmeden dolayı oluyor dedi tabi genetik daha çok ama vazelin çok güzel nemlendiriyor kullan sen her yerine gerilmeden olan kaşıntı kalmadı bende
Dr çatlaklar kuruluktan ve gerilmeden dolayı oluyor dedi tabi genetik daha çok ama vazelin çok güzel nemlendiriyor kullan sen her yerine gerilmeden olan kaşıntı kalmadı bende
Yok canım 5. ayımdan beri temizlik dahi yapmıyorum. Dün gece yattığımda hareketlerini hissettim uyudum. Gece hiç kalkmadım. Sabah 7 den beri ayaktayım. Hiç hissetmedim hareketini ki oturarak çalışıyorum. Normalde hergün sabah hareketli olurdu.
geçen gün bende öyle oldu canım ama ben ağır bir iş yapmıştım
hemşire bana kanaman, su gelmesi yada yattığında bebek hangi tarafa dönersen o tarafa toplanıyorsa sıkıntı demişti
istersen şekerli birşeyler ye
hemşire bana kanaman, su gelmesi yada yattığında bebek hangi tarafa dönersen o tarafa toplanıyorsa sıkıntı demişti
İyi geceler kızlar. Bende demir eksikliği var doktorum hap vermişti ama içemiyorum malesef. Hatta buaralar hiçbi hapı içmiyorum. Magnezyum ,vitamin felan. Hapları içtiğim gibi midem ağrıyor. Doktorumun verdiği mide hapıda işe yaramıyor bende bıraktım. ne yapsam ya
Canım magnezyumla ilgili şöyle bir tüyo verebilirim. Suda eritileni kullaniyorum. 1 bardak suda eritip için diyor ama tadı okadar kötü ki iç Allah iç bitmiyor. Çoğu zaman da yarim birakiyordum. Şimdi bir çay bardağına tek dikişte bitirecek kadar su koyup eritiyor ve tek dikişte iciyorum. Üzerine de 1 bardak su içiyorum hemen.
Canım magnezyumla ilgili şöyle bir tüyo verebilirim. Suda eritileni kullaniyorum. 1 bardak suda eritip için diyor ama tadı okadar kötü ki iç Allah iç bitmiyor. Çoğu zaman da yarim birakiyordum. Şimdi bir çay bardağına tek dikişte bitirecek kadar su koyup eritiyor ve tek dikişte iciyorum. Üzerine de 1 bardak su içiyorum hemen.
Günaydın kızlar dün akşam çok kötü sancılandım yine ilaçlarımı içip uzandım bugünde baskı var yürüyemiyorum ters mi yine anlamadım 36yı bir görseydim ya
benim bebeğin düzenli bir hareket zamanı yok
canı ne zaman isterse o zaman hareketli
bazen sabah bazen gece
anası kılıklı bir düzeni yok başına buyruk
sen dinlen canım senin sıkıntıların var
Kızlar Merhaba,
30+2 bugün ama sabahtan beri bebeğim hiç hareket etmedi. Hiç böyle olmuyordu. İşyerindeyim. Kahvaltımı yaptım, 1 lt su içtim. 2 salatalık 5 badem yedim. Banamısın demiyor Sabahtan beri çok endişeliyim. Ters giden birşey olabilir mi?
işin acıkcası benim de son 1 haftadır senin gibi. eskisi gibi o güçlü hareketler yok. Saaatler geçiyor hareket hismetmiyordum. İnşallah sende de öyledir endişe edilecek bişey yoktur. Şu sıra daha cok uyuyorlarmış. Birde ben artık endişe edince sol tarafıma doğru uzanıyorum. Uzanınca saniyesinde tepki vermeye başlıyor. Sende dene istersen imkanın varsa tabi işteymişsin. Bende işyerindeyim bir tana kucuk koltuğum var kıvrılıyorum .