2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aaaa çatlaklara karşı da mı koruyor
Dr çatlaklar kuruluktan ve gerilmeden dolayı oluyor dedi tabi genetik daha çok ama vazelin çok güzel nemlendiriyor kullan sen her yerine gerilmeden olan kaşıntı kalmadı bende

Dr çatlaklar kuruluktan ve gerilmeden dolayı oluyor dedi tabi genetik daha çok ama vazelin çok güzel nemlendiriyor kullan sen her yerine gerilmeden olan kaşıntı kalmadı bende
Doktorlar bilmiyor mu ya Hiçte önermiyorlar hep pahalı pahalı kremler tavsiye ediyorlar. Bende de şu an gerilme ve kaşıntı var inşallah geçer

geçen gün bende öyle oldu canım ama ben ağır bir iş yapmıştım
hemşire bana kanaman, su gelmesi yada yattığında bebek hangi tarafa dönersen o tarafa toplanıyorsa sıkıntı demişti
istersen şekerli birşeyler ye

Doktorlar bilmiyor mu ya Hiçte önermiyorlar hep pahalı pahalı kremler tavsiye ediyorlar. Bende de şu an gerilme ve kaşıntı var inşallah geçer
Canım al vazelini bol bol sür nasilda rahatlatıyor bak yağ kullaniyordum bıraktım vazelin daha iyi geldi bana

Benimki de bugün baya sakin bir iki kere aşağıyı tekmeledi canım çok yandı sancim var uzanıyorum

Yedim, yemekte yedim az önce su da içiyorum. Ama yok eer daha fazla uzarsa bu durum izin alıp doktoruma gideceğim.

Canım magnezyumla ilgili şöyle bir tüyo verebilirim. Suda eritileni kullaniyorum. 1 bardak suda eritip için diyor ama tadı okadar kötü ki iç Allah iç bitmiyor. Çoğu zaman da yarim birakiyordum. Şimdi bir çay bardağına tek dikişte bitirecek kadar su koyup eritiyor ve tek dikişte iciyorum. Üzerine de 1 bardak su içiyorum hemen.

canım benimki de suda eriyen

ama üzerinde yarım bardak suya katın diyor, seninki bir bardak mı diyor ?

Benimki de bugün baya sakin bir iki kere aşağıyı tekmeledi canım çok yandı sancim var uzanıyorum
benim bebeğin düzenli bir hareket zamanı yok
canı ne zaman isterse o zaman hareketli
bazen sabah bazen gece
anası kılıklı bir düzeni yok başına buyruk
sen dinlen canım senin sıkıntıların var

canım benimki de suda eriyen

ama üzerinde yarım bardak suya katın diyor, seninki bir bardak mı diyor ?
Hepsi aynı canım sadece aromaları farklı olabilir bazıları limonlu bazıları portakallı

benimkinin üzerinde YARIM bardak suya katın yazıyor da canım serpil BİR BARDAK su demiş o yüzden öyle dedim. Yoksa tadı için demedim :)
150 ml su ölçüsü canım bir su bardağından bir parmak eksik

işin acıkcası benim de son 1 haftadır senin gibi. eskisi gibi o güçlü hareketler yok. Saaatler geçiyor hareket hismetmiyordum. İnşallah sende de öyledir endişe edilecek bişey yoktur. Şu sıra daha cok uyuyorlarmış. Birde ben artık endişe edince sol tarafıma doğru uzanıyorum. Uzanınca saniyesinde tepki vermeye başlıyor. Sende dene istersen imkanın varsa tabi işteymişsin. Bende işyerindeyim bir tana kucuk koltuğum var kıvrılıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…