2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Iyi aksamlar kizlar deneyimli annelere sorum var yine ..simdi burda okuduklarimdan mı etkileniyom ben bilmiyom da yalanci sanci mi cekiyom da bilmiyom acaba...
Bazen karnimin bi tarafina böle tepe gibi toplanip sertlesiyo ya orasi bende bebisim poposunu dayadi yada kafasini dayadi heralde diye seviniyodum seviyodum o sertligi...sonra farkettim ki 3 gundur sanki daha fazla oluyo bu durum sabah ögle aksam birden top gibi oluyo ve semsert oluyo ama ben sanci gibi bisi hisetmiyorum acı da yok....endise etmelimiyim acaba bu sertlige

Çok geçmiş olsun canim sende kızında iyi direndiniz allah in izniyle kızını kucagina alınca unutursunüz bugünleri dualarımız sizinle bizde seni öpüyoruz

Canım muhtemelen kasılma yaşıyorsun elini karnına koy rahmin toparlaniyor kendini sıkıyor gibi bir şey hissedersin normal diyorlar ama gün içinde çok fazla olursa bir nstye gir için rahat etsin

Bende de aynısı oluyor canım sordum doktora normalmis kasılma oluyormuş günde 3 4 defa olması normalmis

Kızlar tam 10 kilo almışım 30 haftalık oldum fazla gibi yiyip yatıyorum ondan mı oldu inşallah yediklerim bebeğe yarar herkes karnın küçük bebekte küçük olacak diyor karın çevresi normal çıkıyor diğer ölçüler bir hafta ilerde

Canım Allah yardımcınız oldun iyi olmana çok sevindim. İnşallah daha da iyi olursunuz muz da ye canım bebeğin kilo almasına faydalı cok. İnş sağlıkla kucagına alacaksın her sey onlar için eminim çok yıprandın ama bence onu kucagına alınca her seyi unutacaksın. Senin için de kızın için de herseyin güzel olacagına inanıyorum dualarımızdasın canım bnm

H Hayrosgiller iyi olmanıza çok sevindim. Benim büyük kızım da 34 haftalık doğdu. 1800 gr dı. 1 hafta kuvözde kaldı. İnşallah seninki kuvöze girmez. Ama merak etme. Küçük doğan bebekler daha çabuk büyüyorlar. Benim kızı şimdi görsen hiç 1800 doğmuş demezsin. Allah kolaylık versin inşallah canım

Sezaryenle mi doğdu canım senin neden erken doğdu

Kızlar balkondan bakarken hızla gelen bir araba gördüm sonra apartmandan çıkan kadın ve kızı görünce kesin doğum var dedim içimden sonra hamile bir bayan geldi çantası elinde pantolonu giymiş süslenmiş o kadar rahat ki etrafındakiler bir o kadar endişeli o sanki dogurmayacak bizde mi öyle olacaz ya az kaldı

Ben sakin olabilicemi dusunuorum. Kocam cok paniktir cunku eli ayagina dolasir

Canım iyi olmanıza sevindik dualarımız seninle herşey çok güzel olacak ileriki zamanlarda bu günleri anıp kızına anlatıp gülüp geçeceksin Allah ın izniyle

H Hayrosgiller senin mesajını okumak coo güzel. Çok güçlü bir anne gördüm karşımda. Sen de kızın da çok iyi olacaksınız. Dualarım iz hep sizinle. Kendinize çok iyi bakin ve hep güzel haber getirin ana kiz:)

Canim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda agrilarini dindirsin saglikli sorunsuz evladini alirsin insallah

Kızlar, yenidoğan bebekler en iyi siyah, beyaz ve kırmızı renklerini ayırt ediyorlar malum 0-3aylık dönemde. Bu dönem için bebeğimin ilk kartları diye bir kitap var normalde. Kitabı araştırırken bu sayfayı buldum. Kitaptaki şekiller var. Yazıcıdan çıktı alınıp kartonlara yapıştırılıp ya da şeffaf dosyaya konulup bebeğe gösterilebilir. Sizinle de paylaşmak istedim ilgilenen olursa :)

http://www.mrsulker.com/bebekler-icin-zeka-kartlari/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…