2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet canım 34. Haftada sezaryenle alındı. Preaklampsi olmuştu. Bebek de yeterince beslenememisti. Küçük doğdu.
Bu tansiyon şeyini araştırdım öğrendim ki bende de olmuş ama kimse bir şey söylememiş canım çünkü oğlan 39+5te doğdu gelişimi 34 haftalık çıktı doğumda tansiyonum hep 16 17 falandi eşi de doğumda bütün olarak doğmadı parça parça temizlediler tansiyon bebeğin eşini mahvediyormuş plasenta artık sadece bebeği yaşatmaya çalışıyor bebek tutunmaya çalışıncada enerji harcıyor kilo veriyor canım

Sorma canım ya benimki de farkedilmedi. Farkedildiginde ben 32 haftaliktim bebek 28 haftalık görünüyordu. Sonra çapa da bi Prof a gittim. Gittiğimde tansiyonum 17 ye 12 ydi. Ama ben hiç bi şey hissetmiyordum. 1 hafta bekletcez dedi cigerleri gelişsin diye ama bekletemedi. 34 te aldı. 1800 gr doğdu. Zor günlerdi ama çok şükür geçti. İkinci kizimda da Preaklampsi olmadı ama sadece tansiyon yükseldi. Hep ilaç kullandım. O da 2600 doğdu. O normal sezaryen zamaniydi. Yine de kilosu dusuktu. Bunda da ara ara tansiyon yükseliyor ama inşallah bu sefer şöyle 3 kilo bi topac dogurabilirim.

Kizlar ben bugun ayakda fazla kaldim agir bisi yapmadım ama yoruldum baya ve suan uzaniyom 1 saattir filan cunku arad sag arada sol kasigima bicak saplaniyomus gibi oluyor ve aradada sag tarafima bisey olurmu kizlar cok korkuyorumm((

Kizlar ben bugun ayakda fazla kaldim agir bisi yapmadım ama yoruldum baya ve suan uzaniyom 1 saattir filan cunku arad sag arada sol kasigima bicak saplaniyomus gibi oluyor ve aradada sag tarafima bisey olurmu kizlar cok korkuyorumm((

Kendini kasmadan uzan canım. Nefesini kontrol ederek rahatla. Ağır iş yapmadıysan ayakta kaldın diye kasların geriliyordur diye düşünüyorum. Ama sen sancılanma şeklinde olduğunu hissediyorsan içinin rahatlaması için acile gitsen iyi olur. Önce gevşemeye çalış strese girmeden.

zaten surekli degilde 20 dk bi filan oluyor bebekde baya hareketli daha cok panik yapiyorum hic basina geldimi senin canim ben 1 den beri ayakda kaldim düşün Allah korusun etken dogumu tetiklemez dimi

zaten surekli degilde 20 dk bi filan oluyor bebekde baya hareketli daha cok panik yapiyorum hic basina geldimi senin canim ben 1 den beri ayakda kaldim düşün Allah korusun etken dogumu tetiklemez dimi

Canım günlerimiz aynı görünüyor benimde bugün şiddetli bir kaşık ağrısı oldu bi 10 dk sürdü uzandim Allahtan geçti ama bebis çok hareketlenmis bugün akşamdan beri tekmeleri durmadı bende tuhafsadim normalde bu kadar hareket etmiyordu

Canım ben uzun süre kalamıyorum zaten ayakta. Bahsettiğin gibi bir durum da yaşamadım ama panik olmanın sana bir faydası yok. Germe kendini sakinleş. Eğer devam ediyorsa acile gitmen iyi olur.

1 saattir gecti benim cok şükür benim bebis maşallah hep cok hareketli ama insan ağrısı olunca korkuyor ister istemez zaman bir an önce geçse hemen keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…