- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 33
- 36
Haklısın artık sağlıkla doğup kucagimiza alsak diyoruz tabi bu süreçte ağrı sancı olacak biraz yine bu halimize de sukredelim hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah bebislerimizi1 saattir gecti benim cok şükür benim bebis maşallah hep cok hareketli ama insan ağrısı olunca korkuyor ister istemez zaman bir an önce geçse hemen keşke
Benim şu an tansiyonum hep 10 11 civarı tuzlu yemiyorum arada canım çekiyor ama az kullanıyorum oglanda bol tuz bol yemek yedim olan bana oldu artık sağlıkli beslenmeye daha dikkat ediyorum inşallah canım şöyle bir 3800 Gr kötü olmazSorma canım ya benimki de farkedilmedi. Farkedildiginde ben 32 haftaliktim bebek 28 haftalık görünüyordu. Sonra çapa da bi Prof a gittim. Gittiğimde tansiyonum 17 ye 12 ydi. Ama ben hiç bi şey hissetmiyordum. 1 hafta bekletcez dedi cigerleri gelişsin diye ama bekletemedi. 34 te aldı. 1800 gr doğdu. Zor günlerdi ama çok şükür geçti. İkinci kizimda da Preaklampsi olmadı ama sadece tansiyon yükseldi. Hep ilaç kullandım. O da 2600 doğdu. O normal sezaryen zamaniydi. Yine de kilosu dusuktu. Bunda da ara ara tansiyon yükseliyor ama inşallah bu sefer şöyle 3 kilo bi topac dogurabilirim.
Şu anda nasıl canım benim dün tersti çok zorladı beni ebe döndürdü sağ olsun eliyledaha doner meraklanma benim kizim hep donup duruyo anliyorum bas asagi bas yukari oldugunu 35 hftaya kadr doneblr simdi o cok doner
Geçmiş olsun canım kendini yorma ağrıların artarsa uzan bol su iç1 saattir gecti benim cok şükür benim bebis maşallah hep cok hareketli ama insan ağrısı olunca korkuyor ister istemez zaman bir an önce geçse hemen keşke
Çok geçmiş olsun canım uyku apnesi demişsin ondan olmasın tekrar doktora git inşallah önemli bir şey değildirGünaydın kızlar, gece çok kötüydüm çok korktum yataktan fırladım hiç bir sekilde nefes alamıyordum daha önce de baskma gelmişti güya dikkat ediyorum yastıgımın altında baska yastık falan dr um uyku apnesi demişti ama bir uyandım ve nefes kesilmesi cok değişik inleme gibi bi ses çıkartıyordum nefes alabilmek için sonra eşim o sese fırladı boğazıma parmagını attı ancak öyle nefes aldım ama cok korktum bebeğe bir sey olur mu hareketli ama oksijensiz kalır mı diye cok korkuyorum Allah korusun ama sizler böyle bir sey yaşadınız mı ne yapmak gerekiyorbu ikinci
Selam canım birebir aynısını ben yaşadım 2 gece önce. Hatta rüyama girdi nefes alamıyorum. Ama kabus gibi uyanmak istiyorum uyanamıyorum rüyamda nefessizim.En son uyandım inleye inleye zoraki nefes almaya çalışıyorum ama çok yetersiz. burnum tamamen tıkanmış. Diyaframima da karnım baskı yapmış olsa gerek ayağa kalktım hala devam etti. Neyse o geceyi çokta iyi nefes alamayarak sabahladım bir şekilde. dün gece tekrar olur korkusuyla burun bandı taktım. o bir nebze rahatlattı beni.Günaydın kızlar, gece çok kötüydüm çok korktum yataktan fırladım hiç bir sekilde nefes alamıyordum daha önce de baskma gelmişti güya dikkat ediyorum yastıgımın altında baska yastık falan dr um uyku apnesi demişti ama bir uyandım ve nefes kesilmesi cok değişik inleme gibi bi ses çıkartıyordum nefes alabilmek için sonra eşim o sese fırladı boğazıma parmagını attı ancak öyle nefes aldım ama cok korktum bebeğe bir sey olur mu hareketli ama oksijensiz kalır mı diye cok korkuyorum Allah korusun ama sizler böyle bir sey yaşadınız mı ne yapmak gerekiyorbu ikinci
Suanda basi yukarda canimŞu anda nasıl canım benim dün tersti çok zorladı beni ebe döndürdü sağ olsun eliyle
Halen ters yani inşallah döner canımSuanda basi yukarda canim
Dunde basi asagidaydi donuyo benim kiz :)Halen ters yani inşallah döner canım
His geldin canım benimde oğlan var kız kardeşi bekliyoruz erken doğum riski bende de var nerden çıktıysa artık başımıza sağlık olsun diyelimMerhabalar şubat annelerindeyim ama ikinci sezaryenimi olacağım , plesantamın aşağıda olmasından erken doğum riskim olduğundan ocak annesi olacağım sizleri de takip ediyorum o yüzden bir merhaba diyeyim dedim belki aynı durumda olanlar vardır bnm gibi :) Bir oğlum var 2,5 yaşında , kızımızı bekliyoruz şimdi de.. herkese rahat hamilelik ve doğumlar diliyorum
Benim bir kaç gün ters kalıyor yuruyemiyorum tekmeleri acıtır oldu aşağıya vuruyorDunde basi asagidaydi donuyo benim kiz :)
Teşekkür ederim hoşbuldum canımHis geldin canım benimde oğlan var kız kardeşi bekliyoruz erken doğum riski bende de var nerden çıktıysa artık başımıza sağlık olsun diyelim
Bende alisverisi yaptim yigdim ne yikadim ne yerkestirdim ne besik kurdum ne yapilacaklari yaptim oyleee bekliyorum.bu hafta cok yogunum ayin 15 inden itibaren biraz hafifliyor islerim bana cok zaman varmis gibi geliyor artik calismakta oldukça zor.ya da ben çok zorlaniyorum ....Evet kızlar biz yarın 31. haftayı bitiriyoruz Allah nasip ederse öyle böyle şöyle derken geldik 32. haftaya çok şükür. Artık haftami duyanlar oooo az kalmış diye tepki veriyorlar beni alıyor bir telaşneler hazırladık derseniz kıyafetleri alındı ve yıkandı başka da hic birşey hazırlamadım tam anlamıyla :) ütüler duruyor valiz hazırlanmadı beşiğini kurmadım odasına henüz duvar stickerleri yapistirilmayi bekliyor. Hediyelikler in yarısı hazır yarisi değil. Kısaca neyi bekliyorum bilmiyorum ama tüm bunlar tek başıma gözümde oldukça büyüyor izne çıkabilsem yapicam inşallah :) var mı benim gibi hala hazırlıksız olan :)
Canım izne çıkınca yaparsın daha var ya kaç haftaEvet kızlar biz yarın 31. haftayı bitiriyoruz Allah nasip ederse öyle böyle şöyle derken geldik 32. haftaya çok şükür. Artık haftami duyanlar oooo az kalmış diye tepki veriyorlar beni alıyor bir telaşneler hazırladık derseniz kıyafetleri alındı ve yıkandı başka da hic birşey hazırlamadım tam anlamıyla :) ütüler duruyor valiz hazırlanmadı beşiğini kurmadım odasına henüz duvar stickerleri yapistirilmayi bekliyor. Hediyelikler in yarısı hazır yarisi değil. Kısaca neyi bekliyorum bilmiyorum ama tüm bunlar tek başıma gözümde oldukça büyüyor izne çıkabilsem yapicam inşallah :) var mı benim gibi hala hazırlıksız olan :)
Zor canım biz evde boş boş oturduğumuz halde yoruluyoruz sizinki daha zor inşallah izne çıkınca rahatlarsın biraz keyfini çıkarırsınız ama çalışınca günler daha çabuk geçiyorBende alisverisi yaptim yigdim ne yikadim ne yerkestirdim ne besik kurdum ne yapilacaklari yaptim oyleee bekliyorum.bu hafta cok yogunum ayin 15 inden itibaren biraz hafifliyor islerim bana cok zaman varmis gibi geliyor artik calismakta oldukça zor.ya da ben çok zorlaniyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?