2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İlki erken geldiyse ikincide de acele edermiş Dr öyle dedi işin zor canım oglanda küçük nasıl uğraşacan Alpay yardımcımız olsun
Teşekkür ederim hoşbuldum canım
Oğlumda zaten 37 haftalık doğdu bu da aceleci bakalım ne zaman gelcekler zamanında sağlıkla gelsinlerde

O zaman 3 ve 4. de hemen gelsin beraber büyüsünler
İştee o konu sıkıntılı tövbe ettim diyebilirim çok zor geçiyor gebeliklerim 4 aylıktan beri yatarak geçiyor bnm çok bumaldım 2 de kalıcam ben ya her gün kan sulandırıcı oluyorum haftada 2 serum 3 güne 1 vitamin iğnesi süzgeç gibi oldum valla

Rabbim hepimize yardımm etsin arkadaşlarım kardeşlerim 30.haftadan sonraa artık geri sayım resmenn ağrılarımız olucak uykusuzluklarımız kimizi cok rahat kimimiz riskli olucaz bu yoldaa rabbimm merhameti üzerimize olsun arkadaslar dualarla birbirmizi koruyalım her daimm kanatsız meleklerimiz sağ salim zamanında alalım kucaklarımıza...

Bana göre sen bayaaaaa hazırlıklısın ben daha bişey hazırlamadım. Sadece Bi hastane çıkışı beşik yatak araba puset küvet aldım bu kadar:) başka bişey yok işin kötüsü ne hazırlamam gerektiğini de bilmiyorum. Sen gayet iyi hazırlanmışsın maşallah:)

Valla aynı bende öyleyim zerre ise gidecek halim olmuyor birde benim halsizligimi gören ayy biz 37ye kadar çalıştık şöyle iyiydik böyle iyiydik sen ne kadar naifsin dedikce kendimi garip hissediyorum ama herkesin hamileliği bir geçmiyor yaşayan bilir

Kendim gibi birilerini görmek güzel elzem şeyleri yıkayıp ütülemen çok iyi olmuş tatlim

Öyle mı diyorsun canım valla benimde hıh şusu da tam hazır dediğim birşey yok artık olduğu kadar napiyim tek başına bu kadar oluyor tin tin hareket ediyorum evde bir koridoru baştan sona gidip gelmem 20 sn haha :)

İnşallah canım. Sağlıklı azıcık kilolu bebekler hiç fena olmaz. Ben de bu sefer dikkat ettim. Doktor dikkat etsende olacağı varsa olur dedi ama bence biraz kiloya ve tuza dikkat etmenin faydası oluyor

Ayyy evet yaaa git gel çok Zaman alıyo Di mi

İnşallah canım. Sağlıklı azıcık kilolu bebekler hiç fena olmaz. Ben de bu sefer dikkat ettim. Doktor dikkat etsende olacağı varsa olur dedi ama bence biraz kiloya ve tuza dikkat etmenin faydası oluyor
Canım ani kilo almaktan kaçınmak lazım tansiyonu çok yükseltiyor tuzda ödem yapıyor dikkat edecez inş bu sefer
Bu arada ben çok acikmaya başladim ya canım çok tatlı çekiyor

Ay canım çok geçmiş olsun hepimiz hem hasta hem arsız zor ama napalim anne olmak bir insan doğurup büyütmek kolay değil bende şimdilik düşünmüyorum artık yaş 3035 yada 40 olunca belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…