2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar magnezyum kullananlar ne durumdasınız ben sürekli ishalim ondan mı acaba korkmaya başladım ishal olunca bebek vitaminleri alamıyor diyorlar

Ay canım çok geçmiş olsun hepimiz hem hasta hem arsız zor ama napalim anne olmak bir insan doğurup büyütmek kolay değil bende şimdilik düşünmüyorum artık yaş 3035 yada 40 olunca belki
Az olsun sağlıklı olsun canım ya :)) Dediğin gibi o yaşlarda unutursak bu çektiklerimizi de yaparız belki

Canim ben kizimda son haftaya kadar calistim atom karinca gibiydim.her gebelik farkli yorum yapanlara falan sinir oluyorum.ben tersledigim icin abuk subuk yorumlar yapamiyor kimse, sen şu cevabi ver ben prensesim , boyle yetistirildim sıkıntıya gelemiyorum .....

Canım ani kilo almaktan kaçınmak lazım tansiyonu çok yükseltiyor tuzda ödem yapıyor dikkat edecez inş bu sefer
Bu arada ben çok acikmaya başladim ya canım çok tatlı çekiyor
Sorma ben de çok acıkıyorum ama midem çok yanıyor yiyemiyorum. Artık ilaç da fayda etmiyor. Mahvoldum valla midemden. Bu zamana kadar 7 kilo aldım ama bundan sonra 3-4 alabilirim gibime geliyor

Az olsun sağlıklı olsun canım ya :)) Dediğin gibi o yaşlarda unutursak bu çektiklerimizi de yaparız belki
Evet arkadaşlar çektiklerinizi benim gibi unutup üçüncüyü yapabilirsiniz. Hala sasiyorum nasıl cesaret ettim diye. Çok zor oluyor. Niyetiniz varsa sakin 35 yaşı gecirmeyin derim ben.

Sorma ben de çok acıkıyorum ama midem çok yanıyor yiyemiyorum. Artık ilaç da fayda etmiyor. Mahvoldum valla midemden. Bu zamana kadar 7 kilo aldım ama bundan sonra 3-4 alabilirim gibime geliyor
Mide için sık sık bir yudum süt iç ilaçtan daha faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…